Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:13:41 GMT

بایدها و نبایدهای گردشگری با کوید ۱۹

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۲۶۶۴

بایدها و نبایدهای گردشگری با کوید ۱۹

ایسنا/کردستان کارشناس حوزه گردشگری، بر تبدیل تهدید به فرصت تاکید کرد و گفت: ممکن است تبلیغ در حوزه گردشگری در چنین شرایط بحرانی در کوتاه مدت نتیجه‌ای نداشته و حتی خشم عده‌ای را نیز برانگیزد، اما همین تبلیغ در شرایط بحرانی می‌تواند در آینده و در بلند مدت بسیار مثمرثمر واقع شود.

سوران احمدی‌زاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بحران پیش‌آمده در آستانه سال نو اظهار کرد: شروع بحران کوید۱۹ همزمان با نزدیک شدن به فصل بهار و آغاز سال نو به طبع تاثیر بسزایی در گردشگری استان کردستان خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: بحران کوید ۱۹ ناخوداگاه گردشگری استان را از اولویت می‌اندازد اما با این شرایط متولیان و فعالان حوزه گردشگری موظف هستند نسبت به اقدامات و تدابیر امنیتی و بهداشتی اقدام کنند و با تدابیر بهداشتی سعی در جذب گردشگرانی داشته باشند که از لحاظ جسمی در سلامت کامل به سر می‌برند.

احمدی‌زاد یکی از روش‌های جذب گردشگر در این شرایط را استفاده از برند سازی استان کردستان دانست و افزود: کردستان در حوزه گیاهان دارویی و خشکبار بسیار مشهور و زبانزد است و با بهره‌گیری از این توانایی می‌توانیم برای جذب گردشگران به استان به منظور استفاده از گیاهان دارویی برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از شاخه‌های گردشگری سلامت، درمان بر مبنای مواهب طبیعی است ادامه داد: استان کردستان به دلیل کوهستانی بودن آن از آب و هوای سالم و مناطق بکر طبیعی برخوردار است و همین شرایط طبیعی و مساعد می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌های جسمی و روحی موثر باشد و از گردشگری سلامت برای جذب گردشگراستفاده کرد.

احمدی‌زاد با اشاره به تاثیر گردشگری سلامت در جذب گردشگر به استان عنوان کرد: در شرایط بحرانی فعلی می‌توانیم از گردشگری سلامت برای جذب گردشگر به استان بهره برده و از آن‌ها دعوت کنیم تا دوران مراقبت و بحران خود را در مناطق بکر و طبیعی استان کردستان به سرببرند.

به گفته این کارشناس حوزه گردشگری، حتی اگر روش‌های ذکر شده در حال حاضر و در شرایط فعلی که جهان با آن درگیر است جوابگو نباشد و تنها در حد یک تبلیغ باشد، همین تبلیغات انجام شده در شرایط بحرانی فعلی می‌تواند تاثیرات مثبتی بر گردشگری استان در آینده داشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: با توجه به بعد مسافتی استان کردستان با شهرهایی که کانون بحران کوید۱۹ هستند می‌توانیم از همین بعد مسافتی استان و مناطق بکر و طبیعی آن برای جذب گردشگر به استان استفاده کنیم.

سوران احمدی‌زاد تصریح کرد: استان کردستان، استانی فرهنگی-طبیعی است و از این جهت بسیار مشهور و زبانزد است اما در حال حاضر بحران کوید۱۹ سبب تمرکز بر جنبه طبیعی آن شده است.

به گفته وی، بکر بودن مناطق استان کردستان و وجود اکوتوریسم‌های گردشگری و اقامتگاه‌های بومگردی می‌تواند در جذب گردشگران در این شرایط بحرانی موثر باشد و افراد سالم می‌توانند به منظور مراقبت از خود و دوری از شهرها و محل‌های آلوده در این مقطع بحرانی به مناطق بکر و دیدنی استان روی بیاورند.

این استاد گردشگری اظهار کرد: در بحران کوید۱۹ باید تمام تمرکز خود را بر گردشگری خاص یا خواص معطوف کنیم.

وی عنوان کرد: با قرار دادن دوربین‌های ۳بعدی در اختیار گردشگرانی که به کردستان سفر کرده و از مکان‌های طبیعی و فرهنگی و تاریخی استان دیدن می‌کنند گردشگران می‌توانند از طریق در آمیختن مجاز و واقع از فناوری واقعیت افزوده بهره‌مند شوند.

سوران احمدی‌زاد استفاده از فناوری‌های پیشرفته جدید در زمینه گردشگری را موثر دانست و گفت: با در اختیار قرار دادن عینک‌های ۳بعدی در مکان‌های تاریخی می‌توان تصویری از دنیای حال و گذشته را به ذهن گردشگر القا کرده و همزمان که از یک مکان تاریخی دیدن می‌کند، می‌تواند از نحوه زندگی و افرادی که در زمان‌های بس دور در آن مکان می‌زیسته‌اند اطلاع یابد.

وی با اشاره به اینکه بدون شک بحران فعلی در آستانه سال نو می‌تواند به شدت گردشگری استان را تحت تاثیر قرار دهد، افزود: پرداختن به گردشگری عمیق و دعوت از گردشگران برای بازدید از کارگاه‌های ماسک سازی و دریافت آموزش و کمک‌رسانی به این نوع کارگاه‌ها در جذب گردشگران به استان کردستان موثر است و در اصطلاح به آن گردشگری عمیق یا گردشگری داوطلبانه گفته می‌شود.

این استاد و کارشناس حوزه گردشگری، بر تبدیل تهدید به فرصت تاکید کرد و ادامه داد: ممکن است که تبلیغ در حوزه گردشگری در چنین شرایط بحرانی در کوتاه مدت نتیجه‌ای نداشته و حتی خشم عده‌ای را نیز برانگیزد، اما همین تبلیغ در شرایط بحرانی می‌تواند در آینده و در بلند مدت بسیار مثمرثمر واقع شود.

احمدی‌زاد بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی و ایمنی در آستانه سال نو و ورود گردشگر به استان کردستان تاکید کرد و گفت: وجود تجهیزات ایمنی و کیت‌های تشخیص کرونا در مبادی ورودی استان به منظور جلوگیری از گسترش ویروس کرونا لازم و ضروری است.

وی همچنین از تور لیدرها و فعالین حوزه گردشگری خواستار رعایت موارد و نکات بهداشتی و استفاده از مواد و وسایل بهداشتی هنگام برخورد با مسافران شد.

 سوران احمدی‌زاد در پایان یادآور شد: راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی گردشگری مبنی بر کرونا همچون راه‌اندازی کمپین گیاهان دارویی، کارگاه‌های ماسک‌سازی در ایجاد گردشگری عمیق و گردشگری سلامت استان موثر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري ویروس کرونا استانی اجتماعی شرایط بحرانی برای جذب گردشگر گردشگر به استان گردشگری سلامت استان کردستان گردشگری استان جذب گردشگر جذب گردشگران حوزه گردشگری مناطق بکر سال نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی در رفح زیر آتش+ عکس

به گزارش خبرگزاری مهر، وبگاه قدس الاخباریه با اشاره به مساحت ۶۴ کیلومتر مربعی شهر رفح در جنوب نوار غزه (هم مرز با مصر) گزارش داد که جمعیت این منطقه پیش از آغاز جنگ تنها ۲۸۰ هزار نفر بوده اما پس از هفتم اکتبر به یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر رسیده است.

ارتش رژیم صهیونیستی در شرایطی نفوذ زمینی خود به رفح را از جبهه شرقی همزمان با بمباران هوایی و شدید کل مناطق آن را آغاز کرده که اکثر ساکنان رفح که آوارگان جنگی هستند در اردوگاه‌ها بدون داشتن امکانات اولیه روزگار خود را می‌گذرانند.

ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد امروز به طور پیوسته در حال بمباران مناطق شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه است. در این حملات جنون‌آمیز تا این لحظه ده‌ها نفر شهید و مجروح شدند. در میان شهدا تعدادی زن و کودک هم دیده می‌شود. هنوز آمار دقیق شهدا اعلام نشده است.

کد خبر 6099505 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی در رفح زیر آتش+ عکس
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • ببینید | واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد
  • (ویدئو) معلم عربی محمد بحرانی جواب او را داد
  • (ویدئو) خاطره بامزه آقای بازیگر از معلمش در «صداتو»
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفاری ۱۵ متری در منزل شخصی و دستگیری ۳ نفر
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان