Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد دهقانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: با هدف ایفای نقشی هر چند کوچک در شرایط خاص پیش آمده در کشور به دلیل شیوع بیماری کرونا، دسترسی به صورت مجازی به منابع اطلاعات علمی تمام متن این مرکز برای استادان، پژوهشگران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سایر هموطنان به مدت ۲ ماه رایگان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: این دسترسی بدون نیاز به کد شناسایی و کلمه عبور امکانپذیر است تا جامعه علمی کشور بدون مراجعه حضوری، نسبت به تأمین اطلاعات علمی مورد نیاز خود اقدام کنند.

رییس مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: این مرکز با دارابودن طیف وسیعی از پایگاه‌ها و منابع اطلاعات علمی مانند پایگاه اطلاعات مجلات علمی معتبر کشور، پایگاه اطلاعات مقالات همایش‌های علمی ملی و بین‌المللی و سایر منابع علمی مورد نیاز پژوهشگران نقش مهمی در تأمین نیازهای اطلاعات علمی جامعه علمی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه ایفا می‌ کند.

دهقانی خاطرنشان کرد: عمده این اطلاعات و منابع به صورت برخط تهیه شده و از طریق وبگاه سازمان به آدرس www.ricest.ac.ir قابل دسترس است.

وی با اشاره به تعداد مقالات، کتاب ها، نشریات و طرح های پژوهشی در دسترس گفت: در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (رایسست)، ۱۳ هزار و ۲۳۹ نشریه، ۳۷ هزار و ۴۹۹ طرح پژوهشی، هفت میلیون و ۶۸۸ هزار و ۴۹۴ مقاله و ۸۶ هزار و ۱۲۲ کتاب قرار داده شده است.

به گزارش ایرنا، مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (رایسست) بر اساس تفاهم نامه منعقد شده میان وزارت علوم و فرهنگستان علوم جهان سوم در سال ۱۳۶۹ دایر و لایحه تأسیس آن در چارچوب ضوابط و مقررات آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسیده است.

این مرکز با هدف تأمین مدارک علمی مورد نیاز دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و نیز اعضای هیات علمی و پژوهشگران کشورهای منطقه ایجاد شده است.

از فعالیت‌های مهم این مرکز علمی می توان به برقراری نظام مبادله الکترونیکی اطلاعات بین پژوهشگران ایرانی و کشورهای منطقه، ایجاد انواع پایگاه‌های اطلاعاتی، چاپ و انتشار گزارش‌های پژوهشی، نشریات علمی و کتاب‌های فارسی و غیرفارسی، حمایت از پژوهش‌های داخلی و منطقه‌ای در حوزه‌های علوم و فناوری، برقراری ارتباط و همکاری علمی با بخش‌های صنعتی، خدماتی و آموزشی برای شناسایی نیازها و تأمین اطلاعات مورد نیاز آنها اشاره کرد.

در حال حاضر، مرکز منطقه‌ای با وجود متخصصان مختلف در حوزه مدیریت و فناوری اطلاعات، یکی از بزرگ ترین مراکز تأمین اطلاعات علمی مورد نیاز دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی ایران و کشورهای منطقه است.

برچسب‌ها پایگاه استنادی علوم جهان اسلام وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجو پایگاه استنادی علوم جهان اسلام وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجو علمی مورد نیاز کشورهای منطقه علوم و فناوری مرکز منطقه ای اطلاعات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۴۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی

رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه، رییس، دبیر و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد را منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه محمدحسین ایمانی خوشخو (رییس)، ابراهیم نبیونی (دبیر) و علی سعداله، محمدحسین عسگرپور، کامران جعفری، مسعود حسنلو، ابوالقاسم رئیسی،  علیرضا کلانترمهرجردی و محمدصادق سبط‌الشیخ انصاری را برای مدت دو سال به‌عنوان اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد منصوب کرد.

پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی تنها پارک تخصصی در حوزه علوم، فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گستره ملی ایران محسوب می شود. این پارک با توجه به رسالت جهاددانشگاهی و ظرفیت های موجود در این نهاد و همچنین با در نظر گرفتن نیازهای کشور برای توسعه و تجاری‌‏سازی فناوری‌‏های نرم و اشتغال‏ زایی در بخش فرهنگ و هنر، صنایع دستی، گردشگری با حوزه نفوذ ملی آغاز به کار کرده است.

شبکه گسترده جهاددانشگاهی دامنه موضوعی پارک فناوری ‏های نرم و صنایع فرهنگی را وسعت بخشیده که امکان انتقال تجربیات در سطح تخصصی بالا را در سراسر کشور فراهم می کند.

 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، این پارک به عنوان اولین و تخصصی‌ترین پارک در حوزه اقتصاد فرهنگ، محیطی مناسب برای استقرار، رشد، توسعه و شکوفایی مؤسسات و شرکت‌ها را فراهم می‌آورد و شرکت‌های فناور مستقر در آن در تعامل سازنده با دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات پژوهشی و فناوری به فعالیت‌های فناورانه در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری می‌پردازند.

گفتنی است، بر اساس ابلاغ رییس جمهور، شهر جهانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پارک ملی علوم و فناوری های نرم وصنایع فرهنگی جهاددانشگاهی ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی