Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان تأکید کرد که پارک علم و فناوری استان ظرف 48 ساعت آینده، نسبت به بررسی ظرفیت شرکت های دانش بنیان در خصوص صدور مجوز تولید مواد ضد عفونی کننده و ماسک اقدام کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ آرش فرزام صفت در کارگروه تولید، توزیع و نظارت ستاد مدیریت و مبارزه با کرونای استان که با حضور شماری از مدیران کل و نمایندگان دستگاه های نظارتی برگزار شد؛ اظهار داشت: با توجه به اعلام آمادگی برخی واحد ها جهت تغییر خط تولید و دریافت مجوز های لازم ، مقرر شد صدور مجوزهای مورد نیاز تولید محصولات ضدعفونی کننده و ماسک، پس از انجام بازدید مشترک توسط سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی استان ظرف 48ساعت آینده صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجوز مربوطه منوط به توزیع تولیدات تا سقف 80 درصد کل تولید در استان گیلان است، تصریح کرد: باید میزان تولید هر یک از شرکت های تولید کننده مواد ضد عفونی و ماسک بر اساس ظرفیت واقعی آنها از سوی سازمان صمت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی 48ساعت آینده مشخص و به کارگروه اعلام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان خاطرنشان کرد: انجام امور نظارتی مربوط به ساماندهی پخش مواد شوینده و ماسک نیز با حضور نمایندگان سازمان صمت و ادارات اطلاعات و تعزیرات حکومتی استان صورت می گیرد.

به گفته فرزام صفت، بر اساس مذاکرات صورت گرفته در نشست امروز، از سوی شورای هماهنگی بانک های گیلان به تمامی بانک های استان اعم از دولتی و خصوصی ابلاغ می شود تسهیلات سرمایه در گردش سررسید شده شرکت های تولید کننده مواد ضد عفونی و ماسک، برای یک دوره تمدید شود و نیز در خصوص تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی فعال استان در زمینه محصولات بهداشتی، نهایت همکاری با حداقل تشریفات اداری انجام گیرد.

وی به ابلاغ شورای هماهنگی بانک ها به تمامی بانک های استان اعم از دولتی و خصوصی در جهت لغو صدور هرگونه اخطاریه به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی تا پایان فروردین ماه 1399 اشاره و تاکید کرد: اصناف، تعزیرات حکومتی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی باید واحدهای فاقد استانداردهای بهداشتی به ویژه نانوایی ها و همچنین واحدهای عرضه میوه و سبزیجات که گرانفروشی آنها محرز شده را در اسرع وقت پلمپ نمایند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان افزود: بر اساس مذاکرات صورت گرفته باید کارخانجات استان نیز همچون ادارات و شرکت های دولتی، نسبت به نوبت کاری و ایجاد شیفت های کاری با یک سوم نیروهای خود اقدام کنند.

گفتنی است در این نشست راهکارهای کنترل بازار و تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز استان بررسی و بر لزوم شتاب در انجام امور تاکید شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، باقر قانع، مدیر فنی یک شرکت دانش بنیان فنرسازی درباره فعالیت این مجموعه فناور توضیح داد: در حال حاضر این شرکت فنر سازی، تأمین کننده بخش عمده‌ای از نیازهای شرکت‌های خودرو ساز، خطوط ریلی و همچنین بخش عمده‌ای از نیازهای بازار لوازم یدکی انواع کامیون و سایر خودروهای داخلی و خارجی است.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری ادامه داد: این شرکت با استقرار سیستم‌های مدیریت کیفیت و برخورداری از واحد تحقیق و توسعه پیشرفته و فعال، رصد بازار و پایش نیاز مشتریان و تأمین نیاز وسایل نقلیه جدید را همواره مورد توجه قرار داده و انجام تحقیقات در خصوص جدیدترین فناوری‌های تولید و روش‌های تست آزمایشگاهی را در دستور کار مداوم و پیوسته خود دارد.

قانع به برخی از خدمات آزمایشگاهی و روش آزمون‌های این مجموعه فناوری و صنعتی اشاره کرد و افزود: این مجموعه تولیدی، با راه‌اندازی خط کامل خودکار نورد پارابولیک با کنترل CNC و رایانه و دارا بودن دستگاه‌های تست‌های نیرو، جابجایی و خستگی از امکان تست انواع فنرها برخوردار است.

این فعال فناور به صرفه‌جویی بالغ بر ۱۰ میلیون دلار سالیانه حاصل از فروش تولیدات این شرکت گفت و ادامه داد: بالغ بر ۵۰ نفر نیرو به صورت تخصصی در این شرکت در حال فعالیت هستند در حالی که به طور غیر مستقیم بیش از ۲۰۰ اشتغال ایجاد شده است.

وی افزود: در این مجموعه، دستگاه‌های سختی‌سنج فلزات و فنرها به روش‌های ویکرز، برینل وراکول و تجهیزات آزمون سختی سنجی، براقیت، چسبندگی، سالت اسپری، غوطه‌وری در آب و روغن و ضخامت‌سنجی رنگ فنرها ودستگاه‌های ترکیابی شمش و میلگرد ورودی و فنرهای تخت، لول و میل تعادل و پابند فنری و سیستم کامل چاپ دیجیتال شماره‌زنی و قید مشخصات بر روی فنرها جهت پایش محصول از کارخانه تا محل مصرف و خدمات پس از فروش، وجود دارد.

قانع با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی عنوان کرد: مخاطبان دوره‌های آموزشی فنرسازی بازرسان کنترل کیفیت، کارشناسان آزمایشگاه و اپراتورهای تولید هستند. این دوره‌ها با عناوینی همچون سختی‌سنجی، تست‌های رنگ، سختی سنجی رنگ، براقیت سنجی و متالوگرافی برگزار می‌شوند.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری بیان کرد: تخصیص مزایای علمی و حمایت‌های تحقیقاتی به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و همچنین معرفی پروژه‌ها و مستندات مربوط به پروژه‌های فناورانه مختلف، کمک زیادی توسعه محصولات دانش‌بنیان و فناور می‌کند

کد خبر 6099082

دیگر خبرها

  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند