Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار «حسن مفخمی شهرستانی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: افرادی که از استان‌های با شیوع بالاتر بیماری کرونا قصد عبور از محورهای مواصلاتی استان مرکزی  را داشته باشند، از سوی پلیس متوقف و توسط کارشناسان بهداشت و سلامت معاینه می‌شوند و در صورت نیاز نسبت به قرنطینه این افراد اقدام می‌شود.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون ورودی شهرستان‌های اراک، ساوه، دلیجان، تفرش،‌خنداب و آشتیان تحت پایش سلامت و طرح مرزبانی زیستی قرار دارد و در اجرای این طرح‌ها، پلیس استان با کارشناسان علوم پزشکی، هلال احمر، اورژانس و راهداری همکاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار مفخمی شهرستانی با قدردانی از جامعه پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری استان مرکزی گفت: تمام ظرفیت پلیس استان مرکزی در همکاری با کارشناسان مرکز بهداشت در پیشگیری از ویروس کرونا به کار گرفته شده و از هیچ کوششی دریغ نمی‌شود.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: نظارت بر واحدهای صنفی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان به صورت مستمر انجام می‌شود و در روزهای اخیر تعدادی از صنوف متخلف از جمله هشت سفره‌خانه به دلیل ارایه قلیان به مشتریان در شهرستان اراک مهر و موم شده‌اند

سردار مفخمی شهرستانی بیان کرد: یکی از رویکردهای مهم پلیس استان در راستای مقابله با ویروس کرونا، برخورد قاطع با احتکار کنندگان اقلام بهداشتی و پزشکی مورد نیاز شهروندان است و پلیس نظارت مستمر بر داروخانه‌ها و واحدهای صنفی فروش تجهیزات پزشکی را نیز با جدیت دنبال می‌کند.

وی تصریح کرد: پایش مستمر فضای مجازی از سوی کارشناسان پلیس فتا استان مرکزی از دیگر برنامه‌ها است  که در این خصوص نیز پلیس با افرادی که موجب اشاعه اخبار کذب در خصوص بیماری کرونا در این فضا شوند، برخورد جدی می‌کند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: انتظار است مردم اخبار مربوط به کرونا را تنها از کانال‌ها و شبکه‌های رسمی و مطمئن دنبال کنند و از انتشار اخبار کذب بپرهیزند.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان مرکزی انتظامی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان مرکزی انتظامی ویروس کرونا استان مرکزی انتظامی استان مرکزی پلیس استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۶۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی

به گزارش حوزه‌ بین‌الملل خبرگزاری تقریب، فدراسیون فوتبال فرانسه در نامه‌ای که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده، از رؤسای برگزارکننده لیگ و مسابقات مناطق مختلف خواسته است استفاده از "ساق‌بند و جوراب‌های بلند" را ممنوع کنند، چرا که این نگرانی وجود دارد که این پوشش به یک نماد اسلامی تبدیل شود. 
  براساس گزارش روزنامه‌ فرامنطقه‌ای القدس العربی،  در این نامه که توسط یکی از مسئولان فوتبال فرانسه امضا شده، پوشیدن ساق‌بند و جوراب بلند فقط در صورت داشتن دلایل قطعی پزشکی امکان‌پذیر است، و برای موافقت با استفاده از چنین جوراب‌هایی فقط به نسخه ساده پزشکی اکتفا نشود، بلکه با کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال فرانسه مشورت شود تا به‌عنوان تنها طرف تصمیم گیرنده در خصوص این مسئله تصمیم خود را اعلام کند.
  براساس این نامه، در صورت مخالفت افراد و استفاده از این گونه جوراب‌ها بدون مجوز، فرد خاطی باید از بازی منع شود.
  به نوشته روزنامه "لوپاریزین" مخالفت با استفاده از ساق‌بند و جوراب‌های بلند می‌تواند به 2 دلیل باشد؛ یکی این که از اینگونه جوراب‌ها به‌عنوان حجاب استفاده شود که طبق فدراسیون فوتبال فرانسه و دولت در سال 2023 ممنوع شده است، و مورد دوم این است که این جوراب‌ها همسو با توصیه‌های اسلامگرایان، علاوه بر زانوها رانها را نیز می‌پوشاند.
انتشار این نامه عجیب با موجی از تمسخر و انتقاد در فضای مجازی همراه شده است، به‌صورتی که برخی کاربران با انتشار عکس‌هایی از "مسی" و "نیمار" با جوراب‌های بلند، نوشته‌اند: "طبق معیارهای فدراسیون فوتبال فرانسه، مسی و نیمار مسلمان هستند".    فدراسیون فوتبال همچنین در این نامه تأکید کرده است که برای اطمینان از درستی درخواست معافیت از این قانون باید پرونده کامل پزشکی افراد ارائه شود. همچنین برخی رسانه‌های فرانسوی گزارش داده‌اند، زنانی‌ که ازنوعی بیماری پوستی رنج می‌برند امکان پوشاندن سر خود را دارند. 
  این نخستین بارنیست که فدراسیون فوتبال فرانسه اقداماتی را برای مقابله با مسائل دینی انجام می‌دهد. در سال 2023 نیز این فدراسیون بر ممنوعیت استراحت بازیکنان برای خوردن غذا و یا آب هنگام افطاری ماه رمضان  تأکید کرد. این اقدامات تبعیض‌آمیز فدراسیون فوتبال فرانسه علیه مسلمانان درحالی است که دیگر فدراسیون‌ها مانند انگلیس به بازیکنان مسلمان برای افطاری اجازه استراحت می‌دهند.

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم | ثواب این مسئله بیش از ۸ سال جنگ است | افراد باندی با مامورها رفتار نامناسب می‌کنند | تشدید اقدامات در حوزه حجاب
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۲؛هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی
  • تحقق وعده صادق با ۲۰ درصدتوان نیروها
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • نقش موثر معلمان در مقابله با جنگ نرم دشمن
  • حمایت خاص از گشت ارشاد و طرح نور: ادامه دهند، کار بسیار خوبی است
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • حمایت چهره نزدیک مصباح یزدی از گشت ارشاد و طرح نور