Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@03:06:19 GMT

جلسه بازپرسی از حمید صفت در مرگ مرموز پدرخوانده اش

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۷۲۷۱

ساعت 24-ساعت 15 بعد از ظهر شنبه 29 مرداد سال 96 ماموران کلانتری 145 ونک از مرگ مشکوک مرد میان‌سالی در بیمارستان اطلاع یافتند و با حضور در بیمارستان پی بردند مرد 66 ساله ای به علت اصابت جسم سخت به سر و شکستگی جمجمه اش به کام مرگ فرو رفته است.

بدین ترتیب تیمی از ماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی برای تحقیقات ویژه وارد عمل شدند و در گام نخست پی بردند پسرخوانده قربانی جنایت که «حمید صفت» است پدرخوانده اش را هدف ضرب و جرح قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید 24 ساله در ابتدا منکر هرگونه درگیری با مقتول بود و گفت: روز 24 مرداد زمانی که وارد خانه مادرم در خیابان شیخ بهایی شدم، متوجه شدم که مادرم با همسرش درگیر شده است و من فقط مادرم را برداشتم و از خانه خارج شدم و از ضرب و جرح و مرگ او اطلاعی ندارم.

تحقیقات ادامه داشت تا این که حمید صفت به درگیری مرگبار با شوهر مادرش اعتراف کرد و گفت: مادرم پس از جدایی از پدرم حدود 12 سال قبل با هوشنگ ازدواج کرد، هوشنگ در آلمان یک مغازه داشت، همراه با مادرم در آن جا زندگی می‌کردند و هر چند وقت یک‌بار با مادرم به ایران می‌آمدند، مادرم و هوشنگ در خانه‌ای در خیابان شیخ‌بهایی ساکن بودند و وسایل من نیز آن جا بود اما بیشتر در محل کارم ساکن بودم.

وی افزود: هوشنگ بداخلاق بود و مادرم را کتک می زد و من همیشه سعی داشتم او را آرام کنم تا این که روز 24 مرداد برادرم که ساکن آمریکاست با من تماس گرفت و گفت که هوشنگ مادرم را به باد کتک گرفته و خواست تا پیگیر ماجرا شوم.

این خواننده رپ ادامه داد: مادرم صبح آن روز یکی ازدوستانش را که از آلمان به ایران آمده بود، به فرودگاه رسانده بود و وقتی به او زنگ زدم، گفت در مسیر است و قرار است مربی آوازم به خانه بیاید که به خانه رفتم، هوشنگ روی مبل نشسته بود که از او پرسیدم چرا با مادرم بدرفتاری می کند که با لحن بدی گفت کتک زدم که زدم، من برای این که از او زهر چشم بگیرم گلدان شیشه ای را که نزدیک تلویزیون بود برداشتم و به سمت راست هوشنگ پرتاب کردم و سپس کاناپه را برگرداندم که هوشنگ به سمت من حمله کرد.

وی افزود: مادرم مابین من و او قرار گرفت، در این لحظه یک ضربه به صورت هوشنگ زدم و درحالی که او در معرض دیدم نبود چشم و بینی‌اش را گرفتم، در آن زمان همسایه‌ها سر رسیدند و مادرم در خانه را باز کرد، سپس هوشنگ به سمت آشپزخانه رفت تا چاقو بردارد، من جلوی در ورودی آشپزخانه از پشت دستان وی را گرفتم که سمت چاقو نرود که وی لیوان آب روی میز را با دست چپش برداشت و من لیوان را از دستش گرفتم و به روی زمین پرت کردم. همسایه ها ما را از هم جدا کردند و من ومادرم از خانه خارج شدیم و از همسایه ها شنیدم یکی دوساعت کنار هوشنگ بودند و با هم حرف می زدند و سپس او را به بیمارستان منتقل کرده اند.

اعترافات حمید در حالی بود که در پرونده بالینی هوشنگ، علت اولیه مرگ وی ضربه شدید به سر در ناحیه آهیانی گیجگاهی اعلام شده است که حمید بیان کرد من ضربه محکمی به هوشنگ نزدم و شاید او در زمان کشمکش با من سرش به دیوار یا کمد کنار مبل خورده است .

آزادی از زندان

پس از تحقیقات تکمیلی کمیسیون هفت نفره پزشکی قانونی، 50 درصد علت مرگ ناپدری حمید صفت را بیماری‌های او اعلام کرده‌ و بر این اساس قرار بازداشت متهم با موافقت دادگاه به قرار وثیقه تبدیل شده است و خواننده رپ ایران با قرار وثیقه 600 میلیون تومانی از زندان آزاد شد. وکیل و اولیای دم به این حکم اعتراض کردند و قرار شد تا کمیسیون 11 نفره برای بررسی بیشتر این پرونده تشکیل شود که صبح روز گذشته کمیسیون 11 نفره با حضور یکی از اعضای خانواده مقتول، نماینده فرزندان هوشنگ، وکیل اولیای دم، حمید صفت و وکیل وی در دادسرای امور جنایی تهران برگزار شد و در ساعت 10:30 این جلسه به پایان رسید.

وکیل اولیای دم در خصوص این که ضربه باعث مرگ هوشنگ شده یا بیماری او، اعلام کرده که وی در کشور آلمان عمل جراحی انجام داده و داروهایش نیز خارجی بوده و مشکلی نداشته است. بنا به این گزارش، به زودی نظریه کمیسیون 11 نفره در خصوص نقش حمید صفت در مرگ شوهرمادرش اعلام خواهد شد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: حمید صفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۷۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد

همشهری آنلاین: تعداد فهرست‌های برترین‌های تاریخ سینما تقریبا به اندازه تعداد رسانه‌های معتبر است. اعتبار یک رسانه به نویسندگانش است، رسانه دیگر به قدمتش و یک رسانه هم به گستره وسیع مخاطبانش. وب‌سایت «راتن تومیتوز» (گوجه‌های گندیده) هم که نقدهای منتقدان و واکنش‌های آنلاین تماشاگران به فیلم‌ها و سریال‌ها را گردآوری می‌کند، فهرستی از ۳۰۰ فیلم برتر همه ادوار دارد که توسط منتقدان مورد تایید این وب‌سایت و کاربرانش انتخاب شده‌اند. ۱۰ فیلم نخست این فهرست صلاحیت منتقدان مورد تایید این وب‌سایت و جدیت کاربرانش را کاملا عیان می‌کند.

۱. محرمانه لس آنجلس (کرتیس هنسن، ۱۹۹۷)

نئونوآری معمایی که سیاهی و تباهی رسوخ کرده در جان و روح شهر و آدم‌هایش را در نهایت استادی به تصویر می‌کشد و گروه بازیگران نامدارش از جمله راسل کرو، کوین اسپیسی، گای پیرس، جیمز کرامول، دنی دویتو، دیوید استراترن و کیم بیسینگر یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های‌شان را در آن به نمایش گذاشتند.

۲. پدرخوانده (فرانسیس فورد کاپولا، ۱۹۷۲)

هرچه زمان می‌گذرد، بر تعداد طرفداران و عشاق این شاهکار فرانسیس فورد کاپولا افزوده می‌شود. نسل‌های جدید از دیدنش شگفت‌زده می‌شوند و نسل‌های قدیمی‌تر با تماشای آن یاد روزهایی می‌افتند که سینما بهتر از امروز بود. اپرای گنگستری کاپولا به شیوه‌ای چشم‌نواز و مسحورکننده داستان یک خانواده گنگستر را روایت می‌کند.

۳. کازابلانکا (مایکل کورتیز، ۱۹۴۲)

مخالفانش آن را عاشقانه‌ای آبکی می‌دانند و دوستدارانش یکی از بهترین عاشقانه‌های تاریخ سینما را به نامش سند زده‌اند. در هر صورت نمی‌شود انکار کرد که فیلم مغناطیسی دارد که تماشاگرش را از اول تا آخر با خود همراه می‌کند و از رابطه ریک (همفری بوگارت) و الزا (اینگرید برگمن) الگویی ازلی و ابدی برای فداکاری عاشاقانه می‌سازد.

۴. هفت سامورایی (آکیرا کوروساوا، ‌۱۹۵۴)

درامی حماسی که فقط داستانش حماسی نیست. ماجرای نوشتن فیلمنامه، ساخت و اکرانش هم به اندازه داستان خود فیلم حماسی و شورانگیز است. این فیلم صرفا مواجهه گروهی سامورایی با گروهی راهزن نیست. در پس پیرنگ ساده آن داستان واژگونی نظامی طبقاتی نهفته است که با جسارت به خرج دادن تعدادی کشاورز و فداکاری ۷ سامورایی ممکن می‌شود.

۵. انگل (بونگ جون هو، ۲۰۱۹)

داستان شکاف میان فقرا و اغنیا دستمایه فیلم‌های فراوانی بوده و تعابیر و تفاسیر سیاسی و اجتماعی گوناگونی از این آثار شده است؛ ‌اما احتمالا کمتر فیلمی مثل «انگل» توانسته با داستانی هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده یکی از دیرپاترین اشکال فرادستی و فرودستی انسان را به نقد بکشد. استقبالی که ظرف این چند سال از فیلم شده بیشتر از کیفیت فیلم گویای وضع کنونی جهان و آگاهی انسان امروزی به ساختارهای اقتصادی ناعادلانه آن است.

۶. فهرست شیندلر (استیون اسپیلبرگ، ۱۹۹۳)

سال ۲۰۲۳ که «منطقه مورد علاقه» جاناتان گلیزر به نمایش درآمد، در اغلب نقدها به مفهوم «ابتذال (پیش‌پاافتادگی) شر» برای توضیح و تفسیر آن استناد شد. اما درست ۳۰ سال قبل، اسپیلبرگ در «فهرست شیندلر» نشان داد تنها راه مقابله با هر شر و اهریمنی بر صدر نشاندن انسان فارغ از هر نوع تعصب و افراطی‌گری است.

۷. تاپ گان: ماوریک (جوزف کوشینسکی، ۲۰۲۳)

نه آنقدر زمانی از اکران فیلم گذشته که صلاحیت ورود به جمع برترین‌های تاریخ سینما را پیدا کرده باشد، و نه واقعا خود فیلم از چنان کیفیتی برخوردار است که حضورش در جایگاه هفتم ۱۰ فیلم برتر تاریخ سینما مایه تحیر نشود. جز طراحی صحنه‌های اکشن فیلم که در میان فیلم‌های زیرژانر نبرد هوایی واقعا درخشان است، مهم‌ترین امتیاز فیلم حضور تام کروز است.

۸. داستان اسباب بازی ۲ (جان لستر، ۱۹۹۹)

وودی و باز لایتر ۴ سال بعد از موفقیت قسمت نخست این فیلم برگشتند و توانستند با داستانی جذاب موفقیتی بیش از قسمت اول در گیشه کسب کنند. در قسمت دوم، ماجراجویی عروسک‌ها ابعاد وسیع‌تری پیدا می‌کند و مفاهیمی مثل دوستی و ازخودگذشتگی با تاروپود داستان عجین می‌شود.

۹. محله چینی‌ها (رومن پولانسکی، ۱۹۷۴)

جیک گیتس (جک نیکلسون)، کارآگاه خصوصی لس آنجلسی که متخصص افشای خیانت‌های زناشویی است، توسط زنی استخدام می‌شود تا پرده از راز خیانت شوهرش بردارد، اما هرچه ماجرا پیش می‌رود، داستان ابعاد پیچیده‌تری پیدا می‌کند و خیانت بزرگ‌تری از سوی سیاسیون به مردم و نسل آینده افشا می‌شود.

۱۰. در بارانداز (الیا کازان، ۱۹۵۴)

فیلم ۸ اسکار اصلی را برای خود کرد، اما بزرگترین میراثش شمایل مرد جوان یاغی و سرکشی است که تاریخ بازیگری را به قبل و بعد از خودش دو نیم می‌کند. مارلون براندو در نقش تری مالوی استانداردهای جدیدی برای جوان‌اول‌های مرد سینما خلق کرد: سرکش، ناسازگار، بدقلق و در عین حال دل‌نازک و از نظر روحی شکننده.

کد خبر 849738 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای جهان کارگردانان سینمای جهان مجله سينماى جهان بازیگران سینما و تلویزیون جهان

دیگر خبرها

  • سفر به تهران قدیم؛ تصویر کارت عروسی دختر آیت‌الله طالقانی را ببینید!
  • ماجرای دعوای هوشنگ ابتهاج با رهبر حزب توده
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد
  • پسر روانی مادر پیرش را کشت و آتش زد / «صدایی از من می‌خواست از مادرم انتقام بگیرم»
  • پسر روانی مادر پیرش را کشت و در خانه آتش زد
  • پسر جوان مادرش را در خانه آتش زد
  • بیمار روانی مادرش را در خانه آتش زد
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • اعلام حکم دختری که باعث مرگ مادرش شد