Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@19:03:21 GMT

نام مریخ‌نورد 2020 انتخاب شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۴۱۹۹۳

نام مریخ‌نورد 2020 انتخاب شد

براساس انتشار آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا، پس از یک مسابقه ماهانه بین دانشجویان آمریکایی برای نامگذاری آخرین مریخ نورد ناسا، این آژانس روز پنجشنبه نام این مریخ نورد را افشا می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، براساس انتشار  آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا (JPL) در روز سه شنبه، پس از یک مسابقه ماهانه بین دانشجویان آمریکایی برای نامگذاری آخرین مریخ نورد ناسا، این آژانس روز پنجشنبه نام این مریخ نورد را افشا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مریخ نورد ۲۰۲۰ موضوع مسابقه نامگذاری سراسری در سال ۲۰۱۹ بود که بیش از ۲۸ هزار مقاله توسط دانشجویان از سراسر ایالات متحده به دست آورد.

نزدیک به ۴ هزار و ۷۰۰ داور داوطلب متشکل از مربیان، متخصصان و علاقه مندان به فضا نیز به رسیدن مقاله‌ها به مرحله نیمه نهایی کمک کردند.

مریخ‌نورد ۲۰۲۰ در حال حاضر در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا قرار دارد که تابستان امسال برای پرتاب آماده می‌شود.

قرار است در این مرکز  سه بخش تشکیل دهنده این مریخ‌نورد سرهم شود. مریخ‌نورد ناسا  قرار است سال جاری و در ماه ژوئیه یا اوت پرتاب شود؛ این ماموریت در ۱۸ فوریه ۲۰۲۱ در دهانه یزرو سیاره سرخ فرود خواهد آمد، جایی که جست‌و‌جوی خود را برای نشانه‌های محیط قابل سکونت و شواهدی از زندگی میکروبی گذشته آغاز می‌کند؛ براساس این بیانیه این مریخ‌نورد نیز نمونه‌ها را جمع‌آوری کرده و آب و هوا و زمین شناسی مریخ را مورد مطالعه قرار می‌دهد.

این مریخ نورد بخشی از یک برنامه اکتشاف بزرگتر است که شامل مأموریت‌هایی برای آماده‌سازی سفر انسان به سیاره سرخ می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان ناسا مریخ مریخ نورد 2020 فضا سیاره سرخ مریخ نورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۱۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری

تلسکوپ فضایی وب ناسا واضح‌ترین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به شکل اسب نشان داده است. سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، ۱۳۰۰ سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به ۶ تریلیون مایل (۹.۷ تریلیون کیلومتر) است. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، تلسکوپ فضایی وب ناسا واضح‌ترین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به شکل اسب نشان داده است که "یال‌ها" را با جزئیات ریزتر نشان می‌دهد. سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، 1300 سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به 6 تریلیون مایل (9.7 تریلیون کیلومتر) است.

 

این تصویر از سحابی سر اسب از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بر روی بخشی از "یال" اسب متمرکز شده که عرض آن حدود 0.8 سال نوری است. /ناسا

این سحابی بیش از یک قرن پیش کشف شد، نام مستعار آن از ظاهر خیره‌کننده آن گرفته شده است . دراین تصویر ستونی از گاز و غبار دیده می‌شود که شبیه اسب است.

جدیدترین تصاویر فروسرخ تلسکوپ وب منتشر شده در روز دوشنبه، بالای سر اسب را با جزئیات بیشتری به تصویر کشید و ابرهای مولکول های هیدروژن سرد و مواد شیمیایی دوده مانند را روشن کرد. این عکس‌های پر زرق و برق می‌توانند به اصلاح درک اخترشناسان از سحابی کمک کنند.

این تصویر از سحابی سر اسب از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بر روی بخشی از "یال" اسب متمرکز شده است. /ناسا

"سر اسب" هدف مورد علاقه رصدخانه های فضایی از جمله تلسکوپ فضایی هابل است. سال گذشته تلسکوپ فضایی اروپایی اقلیدس نیز عکس‌های تازه‌ای از این سحابی گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ