Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ایراندوست در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان اصفهان یکی از قطب های مهم تولید محصولات دامی در کشور است که با وجود دامداران سخت کوش و هوشمند توانسته است از نظر تولید شیر خام در کشور رتبه اول را با تولید سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۷۰ هزار و ۵۰۰ تن و همچنین رتبه ی اول در زمینه تولید شیر به ازای هر رأس گاو شیری را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان اصفهان با تولید ۶۸ هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز در سال رتبه پنجم کشوری را به خود اختصاص داده است، این  استان از نظر تعداد گاوداری‌های شیری و ارزش اصلاحی گاو شیری اصیل و همچنین از نظر افزایش بهره وری در گاوداریهای صنعتی رتبه اول کشور را نیز داراست.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان بیان داشت: درراستای افزایش بهره وری واقتصادی شدن پرورش گوسفند وبز وازدیاد تولید گوشت قرمز وشیر بز، با اجرای طرح اصلاح نژاد گوسفند وبز درواحدهای بسته از طریق تلاقی باگوسفند اصیل رومانوف وبز های اصیل سانن وآلپاین زمینه های مساعد فراهم شده ویک پایگاه اصلاح نژادی گوسفند وبز در استان راه اندازی شده است.

اصفهان نخستین مرکز تخصصی پرورش تلیسه شیری در سطح کشور را دارد

وی ابراز داشت: در استان اصفهان اولین مرکز تخصصی پرورش تلیسه شیری در سطح کشور وجود دارد که تأمین کننده ی تلیسه ممتاز برای سایر استانها است. با توجه به کیفیت شیر تولیدی در استان با قابلیت عرضه در بازارهای منطقه ای و در راستای توسعه ی صادرات محصولات لبنی، طی سال گذشته بیش از ۲۴۶۸ تن شیر خشک تولیدی گاوداری‌های صنعتی استان با ارزش ۶۷۷۴۴۰ دلار، به خارج از کشور صادر شده است.

ایراندوست با بیان اینکه در استان اصفهان اولین مراکز تولید جنین وسلول (مواد ژنی) گاو ماده شیری برترایجاد شده است، گفت: جنین های برترتولیدی به سایر استانها و کشورهای منطقه جهت انتقال جنین در گله های شیری صادر می شود. به طوریکه اولین محموله جنین تولیدی در کشور سال قبل از استان به کشور آذربایجان صادر شد.

وی افزود: همواره در شب عید نوروز با شیر مازاد مواجه هستیم که ده درصد بیش از شیر تولیدی در تابستان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه در تابستان به علت گرمای هوا مصرف خوراک دام کم می شود و شیر تولیدی کاهش می یابد، افزود: در زمستان زایش ها اتفاق می افتد و شرایط برای تولید شیر مازاد فراهم خواهد بود.

وی افزود: نگرانی از تنظیم بازار محصولات لبنی باعث شد که تاکنون تصمیمی برای جذب شیر مازاد در استان اصفهان گرفته نشود که با اطمینان دهی به بخش دولت با حفظ بازار داخل، درصدد افزایش صادرات شیرخشک هستیم.

فاصله قیمت بین عرضه تا مصرف گوشت قرمز مدیریت شود

ایراندوست بازار گوشت قرمز را نیاز به مدیریت دانست و گفت: پیشنهاد می شود که با دخالت در عرضه مستقیم و رعایت سود مصرف کننده و تولید کننده بر واسطه ها نظارت بیشتری شود تا فاصله قیمت بین عرضه تا مصرف گوشت قرمز مدیریت شود.

کد خبر 4869543

منبع: مهر

کلیدواژه: گوشت قرمز گوشت تولید شیر جهاد کشاورزی اصفهان ویروس کرونا انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی بوشهر ایلام گرگان سیلاب تعطیلی مدارس قزوین شهرکرد شیراز بارش باران بیرجند استان اصفهان گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۲۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • ممنوعیت فروش گوشت لاکچری در قم +فیلم
  • فروش گوشت لاکچری در قم ممنوع شد
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول