Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشنواره فیلم ترابیکا 2020 اسامی ۱۱۵ فیلم حاضر در این دوره را اعلام کرد.

اخبار فرهنگ و هنر- در این دوره فیلم‌های متنوعی از چهره‌های مختلف از هیو جکمن تا پیت دیویدسون و کریستی تیگن در جشنواره فیلم ترایبکا اکران می‌شود.

جشنواره ۲۰۲۰ که در منهتن از ۱۵ تا ۲۶ آوریل (۲۷ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹) برگزار می‌شود ۱۲۴ فیلمساز از ۳۳ کشور را برای حضور در این دوره انتخاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله فیلم‌های آمریکایی این دوره می توان به «آموزش بد» با بازی هیو جکمن، اکران اولیه کمدی «پادشاه جزیره استیتن» ساخته جود اپتاو در نیویورک، «شرلی» الیزابت ماس، «مادرت را صدا کن» با بازی بریجیت اورت و آوکوافینا یاد کرد.

از جمله فیلم‌های غیرداستانی نیز می‌توان از «شهروند پن» نگاهی به کارهای شان پن در هائیتی، «سعی نکن بفهمی: یک سال در زندگی ارل سیمونز» که درباره زندگی این رپر مشهور است و مستندی از جان لجند یاد کرد.

همان طور که پیشتر یاد شد مستندی با عنوان «جیمی کارتر رییس جمهور راک اند رول» به عنوان فیلم افتتاحیه این دوره انتخاب شده که ۱۵ آوریل روی پرده می‌رود.

کارا کوزومانو رییس جشنواره گفته است این فیلم‌ها با هدف نزدیک‌تر کردن مردم به یکدیگر انتخاب شده‌اند.

در بخش رقابتی ۱۰ فیلم آمریکایی، در بخش بین‌المللی ۱۰ فیلم و در بخش مستند نیز ۱۲ فیلم با هم رقابت می‌کنند. در عین حال ۱۶ فیلم داستانی، ۲۰ فیلم مستند، ۱۷ فیلم در بخش دیدگاه‌ها و ۵ فیلم در بخش نیمه شب و ۱۳ فیلم در بخش منتخب‌ها به نمایش درمی‌آیند.

در بخش رقابتی آمریکایی فیلم‌های «۱۲ ساعت شیفت» نوشته و کارگردانی بریا گرانت با بازی آنجلا بتیس، «گاوچران‌ها» ساخته آننا کریگان با بازی استیو زان، «انسان‌های کامل درک شده» ساخته جاشوا لئونارد با بازی جاشوا لئونارد و جس وایکسلر، «نیمی از آن» ساخته آلیس وو با بازی لئا لوییس و دانیل دیمر، «ماهی کوچولو» ساخته چاد هارتیگان با بازی اولیوا کوک و جک اودانل، «لورلی» ساخته سابرینا دویل با بازی پابلو شرایبر و جنا مالون، «ماترنا» ساخته دیوید گوتنیک با بازی کیت لین شیل و لیندسی بورج، «قلبم نمی‌تواند نفس بکشد مگر اینکه تو بگویی» ساخته جاناتان کوآرتاس با بازی پاتریک فوگیت، «آینده‌ای نیست» ساخته اندرو ایرواین و مارک اسموت با بازی کاترین کینر و چارلی هیتون، «قلب خشن» ساخته کریم سنگا با بازی گریس ون پاتن و جوآن آدپو حضور دارند.

فیلم‌های بخش مستند رقابتی نیز شامل «۴۹۹»، «آقای برودی عزیز»، «دشمن مردم»، «پدر سرباز پسر»، «جاسینتا»، «ریزش زمین»، «آخرین بازی»، «دعا کن»، «جوراب در آتش»، «ساده مثل آب»، «بیدار شدن روی مریخ» و «پسر شگفت» می‌شود.

در بخش رقابتی بین‌المللی نیز «آینو موسیر» ساخته تاکشی فوکوناگا از چین، ژاپن و آمریکا؛ «آسیا» ساخته روتی پریبار از رژیم صهیونیستی؛ «مخاطب» ساخته مارتی اوگاس از پرو؛ «متنفر» ساخته جان کوماسا از لهستان، «کوکولوکو» ساخته جراردو نارانجو از مکزیک؛ «واندای شگفت‌انگیز من» ساخته بتینا اوبرلی از سوییس، «هیچ کس نمی‌دانم اینجا هستم» ساخته گاسپار آنتیلو از شیلی، «او بهشت» ساخته مایا کوتسیر از ترینیداد و توباگو؛ «اجاره» ساخته ایتان فاکس از رژیم صهیونیستی و آمریکا؛ «ملاقات با سرنوشت» ساخته پاراشانت نیز از هند و فرانسه با هم رقابت می کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جشنواره جشنواره بین المللی فیلم جشنواره فیلم فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۲۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • تاریخ سفر گروسی به ایران مشخص شد
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند