Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا شانه ساز با اشاره به تشکیل کمیته تامین و توزیع اقلام مقابله با کرونا به صورت مرتب در محل سازمان غذا و دارو، افزو: این جلسات با حضور مدیران کل سازمان غذا و دارو، معاون امور صنایع و مدیران کل وزارت صنعت، رئیس هیئت امنای ارزی، مدیران کل سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و تعزیرات حکومتی و نمایندگان تولیدکنندگان مربوطه برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: نیاز به ماسک و مواد ضدعفونی کننده در شرایط کنونی بسیار فراتر از میزان تولیدات معمول در کشور است. به همین دلیل باید ظرفیت های تولید بالقوه ای که در کشور وجود دارد را وارد مدار تولید کرده و از آنها بهره ببریم.

شانه ساز گفت: این تدبیر در حال انجام است و عمدتاً نیروهای جهادی، صنایع دفاعی و سپاه صنوف مربوطه و بسیج اصناف، قرارگاههای جهادی و سایر ظرفیت های مردمی که امکان تولید بالقوه در آنها وجود دارد، در حال ساماندهی و ورود به این عرصه هستند تا بتواند در حوزه تولید ماسک ایفای نقش کنند.

افزایش تولید الکل در کشور
معاون وزیر بهداشت افزود: در حوزه الکل نیز افزایش تولید در دستور کار قرار دارد و کارخانه های تولیدی به صورت سه شیفت فعالیت دارند و شرکت های تولید کننده ژل و مواد ضد عفونی نیز با تمام ظرفیت فعال و به درخواست این سازمان با افزایش حداکثر تعداد شیفت کاری در حال تولید هستند، علاوه بر آن برای یک سری از خطوط تولید در صنایع آرایشی بهداشتی مجوز موقت سه ماهه صادر شد تا بتوانند وارد عرصه تولید مواد ضدعفونی کننده شوند.
وی تصریح کرد: تولید ماسک و مواد ضدعفونی با کمک وزارت صنعت دنبال می‌شود و نظارت بر توزیع نیز زیر نظر سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد.
شانه ساز گفت: داروخانه پتانسیل مناسبی برای عرضه و رصد بازار توزیع است. ۱۴ هزار و ۵۰۰ داروخانه در اقصی نقاط کشور داریم که تحت نظارت سازمان غذا و دارو درحال ارائه خدمت هستند،.

وی اضافه کرد در روزهای اول به دلیل اینکه تولید نسبت به تقاضا در کشور بسیار بسیار پایین‌تر بود، به اجبار تصمیم گرفتیم که عرضه ماسک و مواد ضدعفونی برای تامین مراکز درمانی از طریق هیئت امنای ارزی عرضه و به داروخانه ها تحویل داده نشود. پس از آن که وضعیت تامین اقلام مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی مناسب تر شد بنابراین توزیع مواد ضدعفونی کننده در داروخانه ها نیز شروع، اما تقاضا بسیار بسیار زیاد است.
رئیس سازمان غذا و دارو  گفت: در حال حاضر تمام ارگان ها و سازمان هایی که پتانسیل کمک کردن را دارند پای کار آمده اند تا تولید افزایش یافته و پاسخگوی نیاز کشور باشد.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی کشور اگر شرکت پخش، داروخانه یا هر مرکز دیگر مرتکب تخلف شود با هماهنگی با دستگاه قضا به صورت جدی برخورد خواهد شد.

۲۳۵۲۳۲ کد خبر 1360532

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک ماسک و مواد ضدعفونی سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران

محمد مهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می‌شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

او  افزود:استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می‌رود و در همه عرصه‌های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره‌های مهم در استان مازندران به شمار می‌رود که قابلیت توسعه دارد.

عباس زاده  با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می‌کند، کفت: مازندران از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می‌شود.

او  با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می‌شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان‌های همجوار مشارکت دارد، گفت: در سالجاری با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

عباس زاده ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال‌های آینده با حمایت‌های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد