Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه حادثه آسیب دیدن شیر صنعتی رابط بین واحدهای متانول و واحد تولید اکسیژن در مجتمع پتروشیمی بوشهر، هیچ گونه خسارت انسانی در پی نداشته است، گفت: هم‌اکنون خط آسیب‌دیده در دست تعمیر است و این واحد به‌زودی در مدار تولید قرار می‌گیرد.

 

به گزارش نیپنا، ایوب بنوی افزود: در همان آغاز حادثه، خوشبختانه تیم ایمنی و فنی در محل حادثه حضور داشت و مجموعه اقدام‌هایی برای ایمنی‌سازی و تعمیرات خط رابط میان واحدهای متانول و اکسیژن در دست انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر اینکه این حادثه هیچ گونه خسارت انسانی به دنبال نداشته است، ادامه داد: خوشبختانه گروه ایمنی و تعمیرات حاضر در محل، بلافاصله وارد عمل شدند و پس از ایمن‌سازی محیط عملیاتی، اقدام‌های لازم برای تعمیرات بخش حادثه‌دیده را آغاز کردند.

 

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر نیز درباره حادثه رخ داده در واحد متانول این مجتمع توضیح داد: در شامگاه دیروز (سه‌شنبه ١٧ اسفند) به‌علت نوسانات بخار دریافتی، کمپرسور توربینی واحد تولید اکسیژن مجتمع پتروشیمی بوشهر از سرویس خارج شد و در زمان برقراری مجدد جریان اکسیژن به سوی واحد متانول، شیر صنعتی (Valve) رابط میان ۲ واحد یادشده در محدوده‌ای موسوم به «Duct wall» بر اثر اختلاف فشار دچار آسیب شد که در نتیجه آن جریان اکسیژن به سوی واحد متانول نیز قطع شد.

 

راستکار صفری با بیان اینکه کمیته‌ای برای اجرای عملیات تعمیرات پرشتاب بخش آسیب‌دیده تشکیل شده است، یادآور شد: هم‌اکنون تعمیرات خط حادثه‌دیده در دست انجام است و در طول روزهای آینده با برقراری جریان اکسیژن در مسیر، واحد متانول در سرویس قرار خواهد گرفت.

 

فاز نخست مجتمع پتروشیمی بوشهر شامل واحدهای متانول، استحصال اتان و شیرین‌سازی گاز است. این مجتمع با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۶۵٠ هزار تن متانول، یک میلیون تن الفین، ۵۵۰ هزار تن اتیلن گلایکول، ٣٠٠ هزار تن پلی‌اتیلن سنگین و ۳۰۰ هزار تن اسید استیک اجرا شده است. پتروشیمی بوشهر در فاز ۲ عسلویه در زمینی به مساحت ۶۲ هکتار اجرا می‌شود.

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: پتروشیمی بوشهر واحد متانول هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد

به گزارش صدای ایران از ایلنا، جواد اوجی در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و پتروشیمی‌ها در سرمایه گذاری میادین گازی رقم خواهد خورد که بر این مبنا برای نزدیک ۲۰ مخزن با ۱۴ شرکت تفاهمنامه امضا شد. این شرکت‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف تولید بالغ بر ۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری روی میادین گازی خواهند داشت و ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز در ۲ تا ۳ سال آتی به بهره برداری می‌رسد که هم خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به توسعه میادین گازی کشور کمک می‌کند.

وی افزود: تاکنون سابقه نداشت که واحد‌های پتروشیمی به توسعه میادین ورود کنند، مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها در توسعه میادین تاکید داشته‌اند و امروز این اتفاق رقم خورد.

وزیر نفت گفت: سال گذشته قرارداد‌های خوبی با شرکت‌های پتروشیمی در زمینه جمع آوری گاز‌های مشعل امضا کردیم که بخشی هم به بهره برداری رسیده است.

وی درباره تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی گفت: در زمینه تولید بنزین در مجتمع‌هایی که تولید متانول دارند تفاهمنامه‌هایی امضا شده است.

اوجی گفت: بخشی از تولید متانول کشور به سمت تولید بنزین سوق داده خواهد شد.

وی ادامه داد: امروز در بستری از کشور‌ها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافتند که ما نیز دانش فنی و طرفیت و توانمندی این حوزه را داریم بنابرین در برخی پتروشیمی‌ها که سهامدارن آنها تمایل داشته باشند با همکاری شرکت صنایع ملی پتروشیمی این اتفاق رقم می‌خورد.

وی تاکید کرد: این ریل گذاری باتوجه به این قیمت چند سال گذشته در محصولات متانولی و همچنین تامین ناترازی بنزین انجام شده است امروز در کشور چین هم این پروژه‌ها در حال انجام است ما نیز از خوراک متانول اقدام به تولید بنزین خواهیم کرد.

خبر در حال تکمیل می‌باشد...

دیگر خبرها

  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج