Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@14:56:58 GMT

طرح اتهامات تازه علیه وزیر کشور انگلیس

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۴۷۴۴۵

خرداد: در پی مطرح شدن ادعاهایی علیه "پیریتی پتل"، وزیر کشور بریتانیا در روزهای گذشته،‌ اکنون بی‌بی‌سی اعلام کرده که او قبلا هم متهم به زورگویی به کارکنان تحت مدیریت خود شده بود. این اتهامات به دوره کاری "پریتری پَتِل" به عنوان وزیر توسعه بین‌المللی بریتانیا بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ مربوط می‌شود.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، به تازگی اتهامات مشابهی هم علیه خانم پتل در دوره کاری او در وزارت کشور و وزارت کار و بازنشستگی مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پتل همه اتهامات مطرح شده را رد کرده است.
موارد اتهامی که اکنون بی بی سی مطرح کرده بعد از کناره‌گیری پتل از سمتش به عنوان وزیر توسعه بین‌المللی در سال ۲۰۱۷،‌ به اطلاع یک مقام ارشد این وزارتخانه رسیده بود.
روز دوشنبه هم گزارش شد که یک مقام وزارت کار و بازنشستگی بعد از اینکه مدعی شده بود پتل در سال ۲۰۱۵ او را مورد زورگویی و ارعاب قرار داده، مبلغ ۲۵ هزار پوند دریافت کرد. در آن زمان پتل سمت معاونت وزارت کار را بر عهده داشت. وزارت کار و بازنشستگی در این مورد خاص قبول مسئولیت نکرد و پرونده به دادگاه اداری ارجاع نشده است.
برنامه خبری-تحلیلی نیوزنایت اکنون دریافته است که در سال ۲۰۱۷ پتل توسط بعضی مقامات وزارتخانه توسعه بین‌المللی بریتانیا متهم به تحقیر کارمندان در مقابل دیگران، وارد کردن فشار سنگین کاری از طریق ارسال ایمیل و ایجاد فضای "نومیدی"‌در حوزه کاری خود شده بود.
اتهامات مشابهی هم توسط فردی به نام "سِر فیلیپ روتنام" علیه پتل مطرح شده است. سر فیلیپ که از مسئولان ارشد وزارت کشور بود روز شنبه از مقامش استعفا کرد.
او پتل را به متهم کرده که به طرز ناعادلانه‌ای وی را مجبور به ترک کار کرده و از این رو، او را تحت پیگرد قانونی قرار داده است. گفته شده که بعد از مطرح شدن ادعاهای مربوط به زورگویی علیه پتل، او از همکاری با فیلیپ روتنام در این زمینه امتناع کرده است.
پریتی پتل در ماه نوامبر ۲۰۱۷ هم در صحنه سیاسی بریتانیا خبرساز شد. در آن سال او بعد از سفری به اسرائیل که گفته شد بدون اطلاع وزارت خارجه بریتانیا انجام گرفته، سرانجام از مقام خود به عنوان وزیر توسعه بین‌المللی کناره گیری کرد.
یکی از منابع حزب حاکم محافظه کار گفته است که "شاهد تلاشی هماهنگ از سوی بعضی از قسمت‌های تشکیلات اداری دولت هستیم تا جایگاه وزیر کشور را تضعیف کنند در حالیکه او برای بهبود اوضاع در حوزه‌های جرم و جنایت و مهاجرت تلاش می‌کند."
این منبع حزبی گفته است "خیلی ناراحت کننده است وقتی می‌بینیم دست‌های پنهانی بدخواه در تلاش بوده‌اند تا بر روند تحقیقات درباره رفتار و نحوه مدیریت خانم پتل در سمت فعلی اش اعمال نفوذ کنند."
دولت بریتانیا از پتل حمایت کرده است. یک عضو کابینه گفته است که اگر پرونده اتهامی سِر فیلیپ به دادگاه اداری برود، خانم پتل با مبارزه‌ای بزرگ برای حفظ موقعیت سیاسی‌اش رو به رو خواهد شد. برچسب ها: انگلیس ، بریتانیا

منبع: خرداد

کلیدواژه: انگلیس بریتانیا توسعه بین المللی وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد

واشنگتن پست گزارش داد، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده به محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، امیر قطر گفته است که اگر حماس به رد توافق آتش بس با اسرائیل ادامه دهد، قطر باید آن را اخراج کند. 

دفتر مرکزی رهبری سیاسی حماس از سال ۲۰۱۲ به درخواست ایالات متحده در قطر مستقر است.

به گفته یکی از دیپلمات‌های ناشناس که با این موضوع آشناست، قطر قبلاً به رهبری حماس گفته است که "در صورت نیاز به ترک، باید یک طرح پشتیبان برای اقامت طراحی کند. " با این حال، یکی دیگر از مقامات گفت که تحت فشار قرار دادن بازوی سیاسی حماس هیچ هدفی نخواهد داشت، زیرا "افراد تصمیم گیرنده در غزه هستند و برای آنها اهمیتی ندارد که دفتر سیاسی کجا واقع شده است. "

آمیچای شکلی، وزیر امور دیاسپورا اسرائیل (جامعه و مبارزه با یهودی ستیزی)، اخیرا مدعی شد: «پذیرش قطر به عنوان یک میانجی اشتباه بزرگی است، بلکه یک بازیکن و بخشی از حمله ۷ اکتبر است»، زیرا «قطر و ایران دشمن هستند». 

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال هم اعلام کرد که جنبش حماس با حداقل دو کشور منطقه در مورد انتقال دفتر خود تماس گرفته است.

این روزنامه به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که اقدام حماس در نتیجه فشار میانجی گران مصر و قطر بر جنبش برای تسهیل شرایط مذاکرات با اسرائیل صورت گرفت. با این حال، قطر هفته گذشته اعلام کرد که دفتر سیاسی حماس تا زمانی که حضورش به نفع میانجی‌گری میان فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها باشد، در دوحه باقی خواهد ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق زلنسکی در فهرست تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • روسیه وزیر دفاع سابق اوکراین را تحت تعقیب قرار داد
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود