Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس امور خانواده گفت: مدیریت هیجان افراد جامعه به‌اندازه سلامت جسمی آن‌ها تأثیرگذار خواهد بود و شدت گرفتن اضطراب موجب بیماری‌های جسمی و تضعیف قوای بدنی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم رهسپار در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر افلاک اظهار داشت: لازم است روانشناسان و مشاوران به ارائه پیشنهادات کاربردی خود در حوزه سیاست‌گذاری بیماری کرونا ویروس به‌ویژه درزمینهٔ ایجاد امنیت روانی و اجتماعی در جامعه، کمک به افزایش آرامش و خود مراقبتی در بین افراد جامعه و افزایش تاب‌آوری روانی و اجتماعی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایط فعلی، حوزه‌های روانی و اجتماعی باید ورود پیدا کنند و در کنار اقدامات فردی از طریق کنش جمعی اجتماع‌محور نقش پررنگ‌تری در وضعیت فعلی ایفا کنند.

این روانشناس تصریح کرد: مدیریت هیجان افراد جامعه به‌اندازه سلامت جسمی آن‌ها تأثیرگذار خواهد بود چون روح و جسم رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند؛ وجود اضطراب در زندگی اجتناب‌ناپذیراست درحالی‌که شدت گرفتن اضطراب موجب بیماری‌های جسمی و تضعیف قوای بدنی و آمادگی برای ابتلا به سرماخوردگی تا بیماری کرونا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای افزایش سطح امنیت روانی مردم باید احساس کنند که دولت همراهشان است و صادقانه در کنارشان مانده، آمار دروغ نمی‌دهد و با محتکرین برخورد قاطع می‌کند.

رهسپار بیان کرد: به‌منظور ارتقا سطح اعتماد جمعی باید مردم بسته حمایتی دریافت کنند و اینکه نیروهای مردمی را برای یاری فراخوان بزنند، دخیل دانستن و مشارکت آحاد جامعه در سرنوشت خودشان می‌تواند حس وطن‌پرستی را در افراد زنده کند.

وی عنوان کرد: هر پدیده‌ای به‌ظاهر شوم، می‌تواند کارکرد مثبتی هم داشته باشد به عبارتی می‌توانیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم؛ از کارکردهای مهم این اتفاق، خانواده فرصت بیشتری برای در کنار هم بودن پیدا می‌کند، تکریم و تقدیر جامعه درمان نیز می‌تواند حس همدلی را در جامعه گسترش دهد.

مشاور امور خانواده اظهار داشت: وظایف طراحان فضای مجازی این است که به افراد رعایت نکات بهداشت فردی و اجتماعی را اطلاع‌رسانی کنند و اینکه چگونه مردم با این بیماری مقابله کنند نه اینکه بعضی‌ها بیایند در فضای مجازی با روان مردم بازی کنند و مردم را از این ویروس بترسانند؛ کسانی که با روان مردم بازی می‌کنند مشکلات عدیده‌ای به وجود می‌آید و وقتی روان سالم نباشد به طبع افراد جامعه با مشکل روبه‌رو می‌شوند.

وی افزود: هرچه خدمات رفاهی جامعه درزمینهٔ ویروس کرونا بیشتر باشد به طبع بار منفی روانی به‌مراتب پایین‌تر است و هرچه خدمات بهداشتی به مردم بیشتر ارائه شود و اقلام بهداشتی به‌راحتی در دست مردم قرار بگیرد جو آرام‌تر می‌شود و استقبال مردم از اقدامات پیشگیرانه افزایش پیدا می‌کند.

رهسپار تصریح کرد: خانواده‌ها با مهر و محبت همدیگر را در این وضعیت حمایت کنند و اخبار اطلاعات ویروس کرونا را از طریق رسانه ملی دنبال کنند و از فضای مجازی که اخبار کذب می‌دهند کمتر استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: افراد جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۱۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس جمعیت و خانواده با بیان اینکه بحران پیری جمعیت در کمین است، گفت: پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید.

فاطمه ذوالفقاری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه اگر وضعیت به همین منوال باشد به زودی پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید، تصریح کرد: بدون شک هیچ بحرانی خطرناک‌تر از بحران پیری جمعیت برای ایران نیست.

وی با اشاره به اینکه با برنامه‌ریزی می‌توان از بحران جمعیت عبور کرد، عنوان کرد: جمعیت هر کشوری از مهمترین سرمایه‌های آن مرز و بوم محسوب می‌شود.

این کارشناس جمعیت و خانواده با تاکید براینکه بدون شک نیروی انسانی در ساختن جامعه جوان، نقش بسزایی خواهد داشت، گفت: از بانوان و رابطین فعالی در روستاها می‌توان بهره برد که در زمینه ترویج فرزندآوری می‌توانند کمک شایانی داشته باشند.

ذوالفقاری اظهار کرد: طی چند سال آینده کشور با یکی از مهمترین چالش‌ها به نام بحران پیری جمعیت مواجه خواهد شد، افزود: بدون شک اگر بحران سالمندی و پیری مدیریت نشود تبدیل به ابر بحران خواهد شد.

این کارشناس جمعیت و خانواده افزود: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری باید در جهت جهاد تبیین گام برداشته شود تا بتوان این بحران را مدیریت کرد.

وی افزود: جهش خوبی برای خدمت‌رسانی در جهت افزایش جمعیت توسط مدیران برداشته شده که به سمت رشد پیش رویم اما باز هم تلاش بسیاری را می‌طلبد که شیب نزولی به سمت تثبیت و سپس صعودی بُرده شود.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: ایران دستاوردها و پیشرفت‌های خوبی را در زمینه‌های علمی، پزشکی و... به دست آورده که مرهون تلاش جوانان این سرزمین است.

وی تصریح کرد: چالش‌های تک فرزندی باید بررسی و مسائل و مشکلات شناسایی و اولویت‌بندی شود تا از چاله جمعیتی خارج شویم.

این کارشناس جمعیت و خانواده با بیان اینکه هرچند نگرش مردم به فرزندآوری نسبت به گذشته تغییر کرده است اما هنوز وضعیت مطلوب نیست، گفت: فرهنگ‌سازی راه‌حل رهایی از چاله جمعیتی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکریم معلمان در جامعه نهادینه شود
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟