Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت کشورمان معتقد است که مدیرعامل برکنار شده موسسه هنرمندان پیشکسوت، تاوان مخالفتش با طرح ادغام را می‌دهد. او خواهان پاسخگویی یک مسئول دلسوز شد و تهدید به تحصن کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، عباس عظیمی پس از ۷ سال از مدیرعاملی مؤسسه هنرمندان پیشکسوت برکنار شد و جای خود را به سیدمحمد طباطبایی داد؛ او دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان کشور است و مدیریت روابط عمومی معاونت امور فرهنگی را در کارنامه خود داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(+)

داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر در نامه‌ای اعتراضی به این تغییر واکنش نشان داده است:

«تاوان مخالفت با ادغام!
 از خبر برکناری آقای سید عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت به عنوان مدیری خادم واقعا متاسف شدم،
این دموکراسی که از آن دم می‌زنید این بود؟! آن هم در کشور جمهوری اسلامی ایران؟ آیا شنونده‌ای هست؟ من از هیچ شخص و مقامی باک ندارم که برای دفاع از حقوق هنرمندان پیشکسوت فریاد بزنم.
مگر این آقای عظیمی بعنوان مدیر چه کرده بود؟ اختلاس؟ دزدی؟ مگر جز خدمت از او چه دیدیم؟ کار شما عین ترور بود! کدام مدیر فرهنگی را اینگونه خادم، جهادی و انقلابی یافتید که همه از جان و دل او را دوست داشته باشند؟
او یک موسسه را فقط با یک کاغذ و با مخالفت‌های رنگ و لعاب‌دار بدون هیچ (به معنای واقعی)  تحویل گرفت و امروز برای رونق و پیشرفت و پول‌های این موسسه نقشه کشیده می‌شود؟!
من از صفر تا صد در کنار او بودم، همه بودیم، یاری‌اش کردیم، امروز این موسسه برای نظام جمهوری اسلامی در حوزه داخلی و خارجی کسب آبرو کرده! البته اگر بفهمید!

روزی به وزیر وقت گفتم که یک چادر از هلال احمر بگیرید و برای دفتر موسسه هنرمندان در یکی از پارک‌های تهران نصب کنید تا دلمان خوش باشد که یک دفتر داریم!
امروز ساختمان داریم، استودیو موسیقی، استودیو سینمایی، گالری، سالن اجتماعات، سالن جلسات و از همه مهتر اعتبار و مقبولیتی که عملا موجب افتخار است.
 در این اوضاع و احوال خراب اقتصادی به مدیری که  موسسه‌ای بدون بدهی و معضلات جاری را با تدبیر اداره می‌کند، اینگونه جایزه می‌دهند؟ 
اگر این مدیر جزء افتخارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نباشد که فاتحه ی حوزه ی فرهنگ را باید خواند!  شاید دوستان خود را به خواب زده‌اند!
وظایف هیات امنا و هیات مدیره موسسه چیست؟
شما در قبال نظر جمعی هنرمندان پیشکسوت پاسخگو هستید یا...؟

این سید اولاد پیغمبر فخر حوزه فرهنگ و هنر و هنرمندان پیشکسوت است، مانند یک فرزند مهربان، او که در حرمت کردن کم نگذاشت و نمونه ای از یک مدیر خلاق، با وجدان، سالم و مردم دار و نجیب است و می تواند الگو باشد! 

 امروز باید بخاطر این دستاوردها و کسب رضایت بیش از ۹۰۰ هنرمند تراز اول کشور از دست رئیس جمهور به او نشان  خدمت می‌دادند، ولی بالعکس با نمک‌نشناسی بدخواهان او را از خدمت‌گذاری کنار می گذارند!
مارا چه می شود؟ اینگونه می‌خواهید این مملکت را از مشکلات نجات دهید؟
با حذف مدیران لایق؟
من یک سرباز پیر فرهنگی این سرزمینم و مثل الگوی خودم سردار قاسم سلیمانی نه از محاصره، نه از گلوله، نه از بیکاری هراسی ندارم و خدمتگزار فرهنگ این سرزمین بوده و هستم و خواهان پاسخگویی یک مسئول دلسوز!

کاری نکنید که جلوی بیت مقام معظم رهبری، متحصن شوم.
البته تنها هم نخواهم بود!

سرباز پیر عرصه فرهنگ 
داریوش ارجمند
۱۳ اسفند ۹۸»

پیش از این و در جلسه اخیر هیأت امنای مؤسسه هنرمندان پیشکسوت عنوان شده است که ادغام مؤسسه با بنیاد رودکی اصلاً مطرح نیست و این موسسه ادغام نمی‌شود. (+)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: داریوش ارجمند تحصن عباس عظیمی واکنش اعتراضی مؤسسه هنرمندان پیشکسوت هنرمندان پیشکسوت داریوش ارجمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود

ایسنا/فارس رئیس هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان فارس می گوید: اگر زورخانه پولاد به عنوان قدیمی‌ترین زورخانه کشور ثبت ملی شود، دیگر تهدیدی مثل تغییر کاربری شامل آن نخواهد شد.

سید حسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه زورخانه پولاد قدیمی‌ترین زورخانه جنوب کشور است، گفت: در سال ۱۳۹۸ مالک شخصی که ۳ دُنگ آن را در اختیار دارد، مراجعه کرد و این زورخانه را در اختیار گرفت.

وی افزود: مالک شخصی قصد تغییر کاربری مجموعه را داشت اما با پیگیری روسای قبلی هیئت‌های شیراز و فارس، این اتفاق نیفتاد و از زمانی که ما مسئولیت را به عهده گرفتیم هم از طریق اداره میراث فرهنگی، شورای شهر و استانداری پیگیری کردیم تا این تغییر کاربری رخ ندهد.

حسینی با بیان اینکه هنوز این زورخانه ثبت یونسکو نشده اما اجازه تغییر کاربری هم به آن داده نشده است، گفت: از آنجایی که این زورخانه در بافت تاریخی شیراز واقع شده است، مالک شخصی به دنبال این است که آن را به فضایی تجاری مثل سفره‌خانه سنتی تغییر دهد. بنابراین از مدیرکل میراث فرهنگی استان که همواره هم پای کار هستند خواهش می‌کنیم که این میراث ناملموس که جزو فرهنگ تاریخی استان ماست را ثبت کنند.

وی با اشاره به اینکه خانه‌هایی در بافت تاریخی شیراز با قدمت ۷۰ و ۸۰ ساله داریم که چون ثبت ملی شده‌اند، خطر تغییر کاربری هم تهدیدشان نمی‌کند، گفت: زورخانه پولاد حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد و جزو ۵ زورخانه قدیمی کشور است، پس باید با جدیت تمام در حفظ آن بکوشیم.

متولی ورزش زورخانه‌ای استان فارس با بیان اینکه در سطح شیراز ۲۶ و در استان فارس ۸۴ زورخانه وجود دارد، گفت: ۸ زورخانه نیاز به بازسازی دارند و برای ۱۷ زورخانه نیز جانمایی صورت گرفته و قرار است ساخته شوند.

حسینی با اشاره به اینکه هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای فاقد درآمد است، گفت: با توجه به اینکه خودم در رشته‌های متفاوت رزمی کار کرده‌ام  و حالا چندسالی است که در ورزش زورخانه‌ای خادمی می‌کنم، می‌دانم که در تمامی رشته‌ها درآمد زایی وجود دارد ولی در زورخانه‌های ما ورزشکاران هیچ شهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند که این یکی از دشواری‌های ما در زمینه درآمدزایی است.

وی با اشاره به اینکه ورزش زورخانه‌ای تنها ورزش ایرانی است که در یونسکو ثبت شده است، گفت: هر کشوری، هنر رزمی و ورزش رزمی قدیمی خودش را در یونسکو ثبت کرده است و چیزهایی که در یونسکو ثبت می‌شوند، به نوعی در ارتقای فرهنگ بشریت نقش داشته‌اند.

حسینی در پایان گفت: این ورزش جزو فرهنگ ناملموس ما و فرهنگ معنوی دنیاست. حالا تفاهم‌نامه‌ای را در حال پیگیری هستیم و با مدیرکل میراث فرهنگی هم هماهنگ کرده‌ایم که زورخانه پولاد به یکی از مقاصد گردشگری گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود تا هم درآمدزایی داشته باشد و هم گردشگران با میراث فرهنگی ناملموس ما آشنا شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک آموزگار هدایای روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • یک آموزگار هدایای دریافتی روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره ای که تعریف کرد | ویدئو
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • اسپانیا میزبان فیلم ژاو با حضور هنرمندان قمی شد
  • تغییر چهره بازیگر مهمان مامان مهرجویی بعد از ۲۰ سال | ببینید
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل