Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان از تعطیلی بقاع متبرکه هرمزگان به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تا اطلاع ثانوی خبر داد. ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۴ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مهدیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهارداشت: با توجه به توصیه‌های موکد بهداشتی در شرایط کنونی که پیشگیری از خطر ابتلا به بیماری کرونا ضروری است اداره کل اوقاف هرمزگان نیز باید تمهیداتی می‌اندیشید تا بتواند از سلامت آحاد جامعه صیانت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصفهان| همت بسیجیان در ضدعفونی کردن بقاع متبرکه به روایت تصاویرضدعفونی بقاع متبرکه کاشان به روایت تصویربقاع متبرکه کوهدشت شست‌وشو و ضدعفونی شد+ تصاویر

وی افزود: برای کاهش خطر ابتلا به بیماری کرونا در وهله اول توزیع هرگونه غذای نذری در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان هرمزگان ممنوع شد و با توجه به اینکه روزانه هزاران نفر به آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان مشرف می‌شوند، به‌ تمامی هیئت‌امنا و مدیران اجرایی این بقاع اعلام شد روزانه در نوبت‌های مختلف، سطوحی که در معرض تماس عمومی قرار دارند و همچنین کفشداری‌ها را مرتباً ضدعفونی کنند. 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه هرمزگان بیان کرد: با وجود اقدامات پیشگیرانه اما با توجه به شیوع بیماری کرونا در استان هرمزگان و به جهت پیشگیری از بالا رفتن سرعت شیوع بیماری، ستاد کنترل بیماری کرونا تصمیم به محدود کردن بسیاری از امکان عمومی مذهبی اقتصادی گرفت.

وی ادامه داد: در ابتدای امر محدودیت‌هایی برای حضور مردم در اماکن مقدسه اعلام شد اما نهایتا تصمیم بر این شد که بقاع متبرکه تا اطلاع ثانوی، به‌صورت موقت و تا زمان کنترل بیماری کرونا، تعطیل باشد.

مهدیان تصریح کرد: با ابلاغ این تصمیم به اداره‌کل اوقاف هرمزگان ما نیز این ابلاغیه را به تمامی ادارات اوقاف شهرستان‌های دارای بقاع متبرکه اعلام کردیم و امیدواریم بعد از شکست بیماری کرونا مردم بتوانند به راحتی به زیارت اماکن متبرکه و بقاع متبرکه بروند.

انتهای پیام/865/ش

R7555/P/S6,58/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماری کرونا بقاع متبرکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۵۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • برگزاری مراسم سالگرد شهادت امام صادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور