Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان او با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از کار پروژه خط لوله نفتی گوره به جاسک در استان انجام می‌شود، گفت: تولید ورق‌های عریض و همچنین لوله‌های مورد نیاز انتقال نفت به ترتیب برعهده شرکت‌های فولاد اکسین خوزستان و لوله سازی اهواز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار داشت: در حال حاضر میزان ورق تحویلی به شرکت ملی نفت ایران بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تن در ماه است که در نهایت قرار شد، با تعامل و همکاری بین مجموعه‌های فولاد اکسین و لوله‌سازی اهواز، این رقم به ۲۵ هزار تن در ماه افزایش یابد.

شریعتی به سفر اخیر وزیر نفت به استان اشاره کرد و ادامه داد: در این سفر توان استان در بخش تولید اقلام مورد نیاز خط لوله گوره به جاسک مورد ارزیابی مجدد قرار گرفت.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه پروژه خط لوله گوره به جاسک باید تا سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد، تصریح کرد: این پروژه از جمله اقداماتی است که در رابطه با اقتصاد مقاومتی و در جهت حفظ و پایداری تولید نفت کشور آغاز شده است.

نماینده عالی دولت در استان خوزستان با تاکید بر اینکه در ساخت لوله‌های مورد نیاز این پروژه شرکت‌های لوله‌سازی کشور نیز مشارکت داشتند، بیان داشت: این درحالی است که شرکت لوله‌سازی اهواز با برنامه‌ریزی‌هایی که در قالب تولید انجام داده توانسته سهم بیشتری از ساخت لوله‌های موردنیاز این پروژه را به خود اختصاص دهد.

او در ادامه گفت: در این بین شاهد چابکی در شرکت لوله‌سازی اهواز به منظور ایفای نقش فعال‌تر در تولید محصولات موردنیاز صنعت نفت هستیم.

غلامرضا شریعتی اظهار کرد: تولید محصولات مورد نیاز این خط لوله برای اولین بار در کشور و بدون نیاز به واردات در حال انجام است که این امر توانمندی صنایع استان در زمینه‌های مختلف را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، به واسطه تولید ورق عریض در استان، ساخت لوله‌هایی که از استاندارد لازم در انتقال گاز‌های ترش و نفت فوق سنگین را داشته باشند؛ برای اولین بار در کشور انجام شد.

طرح گوره به جاسک انجام پروژه خط انتقال نفت خام از جنوب غربی ایران به جنوب شرقی (گوره به جاسک) به طول هزار و ۱۰۰ کیلومتر است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال نفت لوله سازی اهواز فولاد اکسین لوله سازی اهواز گوره به جاسک مورد نیاز خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۷۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد

حسین اصغری گفت: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است.

به گفته او، انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تامین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

اصغری ادامه داد: در پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه گوجه‌فرنگی در استان‌های نیمه شمالی کشور، تلاش می‌کنیم بخشی از تولید به فصل پاییز منتقل شود.

او  افزود: توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، از این رو برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که هم اکنون هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس داریم.

او افزود: علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت را کنترل کنیم.

اصغری ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هرچند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم داریم.

او توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر اعلام کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • خط لوله آبنیل ـ اصفهان ایمن سازی شد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»