Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@08:25:46 GMT

هشدار؛ مراقب این دردها باشید!

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۹۱۰۹

هشدار؛ مراقب این دردها باشید!

آیا تا به حال این جملات را به خودتان گفته‌اید یک روز دیگر هم صبر می‌کنیم مطمئن هستم که این درد برطرف خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ پزشکان هشدار می‌دهند که این جمله‌ها در واقع به شما خیانت می‌کنند چون هر گاه شاهد درد یا ناراحتی در بدن خود می‌شوید به احتمال زیاد زمان آن فرا رسیده که درد خود را به عنوان یک نشانه جدی تلقی کنید و هرچه زودتر برای آن اقدام نمایید در غیر این صورت ممکن است عواقب جبران ناپذیری در انتظار شما باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله به چند نمونه از دردهای مهمی اشاره شده است که در صورت بروز نباید از آنها غفلت کنید چون به احتمال زیاد به توجه و مراقبت‌های پزشکی نیاز خواهید داشت. این دردها عبارتند از:

-‌ درد در قفسه سینه که می‌تواند علامت هشدار حمله قلبی یا سایر مشکلات و ناراحتی‌های جدی قلبی و عروقی باشد.

دیگر عوامل احتمالی درد قفسه سینه شامل مشکلات گوارشی، نفخ، استرس، سرماخوردگی، تب و بدن درد هستند. همچنین اگر دردسینه با مشکلات دیگری مثل درد در گلو، آرواره، بالای سینه یا شانه سمت چپ همراه باشد حتما باید هرچه زودتر به یک متخصص قلب مراجعه شود چون اینها همه علائم حمله قلبی هستند.

- سردرد که می‌تواند بی‌نهایت علت داشته باشد و اگر این دردها مداوم و پیوسته باشند ممکن است عامل جدی‌تری در بروز آنها نقش داشته باشند و فرد با خطر ابتلا به تومورهای مغزی یا خونریزی مغزی مواجه باشد. همچنین در صورت بروز سردردهای ناگهانی و شدید مراجعه به پزشک ضروری است.

- درد در ناحیه تحتانی کمر که می‌تواند ناشی از عوامل گوناگون مثل استرس، مشاغل یدی سخت و زیاد یا مشکلات شکمی باشد.

شاید بسیاری از شما نمی‌دانید که درد در بخش تحتانی کمر می‌تواند به دلیل آسیب‌دیدگی سرخرک اصلی آئورت و بروز مشکل در دیواره این رگ مهم باشد که به حمله قلبی خاموش منجر می‌شود. بنابراین افراد مبتلا به فشارخون بالا، سیگاری‌ها، مبتلایان به دیابت و کسانی که سابقه بروز مشکلات گردش خونی دارند نباید بروز درد در این قسمت از کمر را دست کم بگیرند و در مراجعه به پزشک سهل انگاری کنند.

- دردهای شکمی که اگر شدید باشند نشانه آپاندیسیت هستند. البته این بدان معنی نیست که هر بار به معده درد دچار شدید مضطرب و نگران شوید اما اگر تعداد دفعات این دردها زیاد شد می‌تواند ناشی از زخم معده، مسدودشدن روده‌ها یا مشکلات غده پانکراس باشد.

- احساس سوزش در پاها که به گفته متخصصان انجمن دیابت آمریکا می‌تواند نشانه اولیه از آسیب‌دیدگی اعصاب محیطی باشد و در این صورت مراجعه به متخصص برای متوقف ساختن آن ضروری است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پزشکان درد گوارشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۹۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: افرادی که سال جاری در کنکور سراسری آزمون خواهند داد مراقب باشند در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار نشوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به تاریخ برگزاری مرحله اول کنکور سراسری، مجرمان سایبری با استفاده از ترفندهای کلاهبرداری خود با تبلیغات اغوا کننده در فضای مجازی مبنی بر فروش سوالات کنکور اقدام به کلاهبرداری از دانشجویان و دانش آموزان می‌کنند.

وی افزود: به هیچ عنوان سوالات کنکورها قبل از زمان برگزاری و آغاز کنکور، جایی درج و افشاء نشده است و تبلیغات فروش سوالات در فضای مجازی در اصل به دو صورت است که یا سوالی در اختیار فرد نیست، تبلیغ دروغین است و با هدف اخذ وجه اتفاق می‌افتد یا سؤالاتی که در قبال دریافت پول به متقاضی ارائه می‌شود مربوط به کنکور سنوات گذشته است که به دروغ به عنوان سوالات جدید ارسال می‌شود.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به بالا بودن امنیت طراحی، تکثیر و توزیع سوالات کنکور دانشجویان و دانش آموزان فریب این نوع تبلیغات جعلی را در فضای مجازی نخورند و از اعتماد کردن به کاربران در فضای مجازی و واریز کردن مبالغی مبنی بر دریافت سوالات خودداری کنند چراکه این نوع تبلیغات تنها جهت کلاهبرداری صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: شهروندان هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند و در صورتی که در هر ساعت از شبانه روز با کلاهبرداری اینترنتی و یا برداشت‌های غیر مجاز از حساب‌های بانکی خود مواجه شدند، موضوع را به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.

کد خبر 747693

دیگر خبرها

  • گفته بودم مراقب بازیکن لالیگایی باشید / مسئولان هم به ورزشگاه بیایند
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • مراقب نیش ها باشید!
  • هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید
  • مراقب برق گرفتگی در هوای بارانی باشید
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین