Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@19:29:31 GMT

مجری برنامه کودک از درس بزرگ کرونا می‌گوید

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۰۲۶۲

مجری برنامه کودک از درس بزرگ کرونا می‌گوید

رضایی که با عنوان «خاله رؤیا» در بین کودکان شناخته می‌شود، بزرگترین مشکل هراس و وحشتی که این روزها معضلی به نام کرونا در بین کودکان ایجاد کرده است را خود بزرگترها عنوان کرد و گفت: ما باید در برنامه‌هایمان با بچه‌ها حرف بزنیم و به آن‌ها آموزش دهیم.

او پیگیری مداوم اخبار توسط خانواده‌ها و پیوسته صحبت کردن درباره بیماری کرونا را کار نادرستی دانست و افزود: باید به بزرگترها آموزش داد که چقدر این مسئله روی بچه‌هایشان تاثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من الان بزرگترهایی را می‌بینم که حالشان بد است و خودشان را  قرنطینه کرده‌اند اما نه فقط به قصد مراقبت بلکه با وحشت و از همه فاصله گرفته‌اند؛ مادری که خودش وحشت کرده باشد هر چقدر کودکش برنامه‌های شاد ببیند باز اول مادرش را می‌بیند.

او وظیفه رسانه‌ها در چنین شرایطی را ایجاد اعتماد و آرامش عنوان کرد و افزود: «اولین کاری که رسانه باید انجام دهد، ایجاد اعتماد است. اینکه به مخاطب بگوید شما برای من مهم هستید و من با شما صادقم. رسانه ملی باید کارشناسان و آدم‌هایی که به مردم آرامش می‌دهند را بیاورد و شب‌ها قصه بگذارد و صبح‌ها برنامه شاد پخش کند، حتی برای بزرگسالان هم برنامه‌ها باید به سمت شادی برود.»

رضایی با تاکید بر اینکه مشکل بزرگ ما احساس ناامنی است، گفت: «اینکه داروخانه‌ها ماسک نداشته باشند و الکلی که به فروش می‌رسد بوی الکل نمی‌دهد باعث می‌شود ما احساس ناامنی کنیم و کودکان این‌ها را می‌شنوند؛ احساس ناامنی کودکان آنقدر بزرگ است که فکر می‌کنند دیگر پدر و مادر هم مراقبشان نیستند. کودکانی که این‌ها را تجربه می‌کنند چه بزرگسالی خواهند داشت و چگونه آدم‌هایی خواهند شد؟»

مجری، نویسنده و کارگردان برنامه «با ما بیا» درباره شیوه‌های آموزشی این برنامه گفت: «ما در برنامه‌هایی که هفته قبل ضبط کردیم نکات بهداشتی را آموزش دادیم و اینکه وقتی در خانه هستیم چگونه سرگرم شویم اما هیچ اسمی از کرونا نبردیم فقط گفتیم ویروسی است که ما باید حالش را بگیریم. در این برنامه سعی کردیم مهارت‌های فردی را هم آموزش دهیم؛ مثلا وقتی کسی می‌ترسد یا عصبانی است آن را پنهان نکند و با ترس و احساسش روبه‌رو شود.»

رضایی در پایان تاکید کرد: برنامه‌هایی که با حضور بچه‌ها ضبط می‌شدند دیگر میزبان بچه‌ها نیستند و اگر برنامه‌ای با حضور بچه‌ها پخش شده مربوط به قبل از شیوع کرونا بوده است.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1361211

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا مجری رادیو و تلویزیون برنامه های تلویزیونی برنامه ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • دومینوی آسیب‌
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد