Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حمیدرضا اخوان» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: افزایش جوجه ریزی در واحدهای پرورش طیور استان مرکزی برای ثبات قیمت مرغ از جمله اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان در مدت ۲ ماه گذشته بوده است.

وی ادامه داد: چهار میلیون قطعه جوجه ریزی در دی ماه و سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی بهمن ماه امسال برای ایجاد ثبات در بازار مورغ نوروزی در استان مرکزی انجام شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطر نشان کرد: میزان جوجه ریزی در دی ماه و بهمن ماه در راستای ایجاد ثبات در بازار شب عید در واحدهای مرغداری استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۱۴ و ۲۰ درصد افزایش یافته است.

اخوان، نرخ مصوب دولتی گوشت مرغ را ۱۲۹ هزار ریال عنوان کرد و گفت: با تلاش تولیدکنندگان، عرضه این محصول در مدت ۲ ماه گذشته با قیمت ۱۰۷ تا ۱۱۵ هزار ریال در سطح استان انجام شده‌است.

وی یادآورشد: اکنون از مجموع ۵۹۰ واحد تولید مرغ گوشتی، ۱۵۰ واحد فعال بوده و این واحدها با ۶۰ درصد ظرفیت به تولید این محصول اشتغال دارند.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان داشت: ۶۰ درصد تولیدات گوشت مرغ این واحدها در استان مصرف و بقیه به استان‌های همجوار ارسال می شود.

 اخوان، با یادآوری مشاهده موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی گفت: محدودیت‌های حمل و نقل برای جلوگیری از شیوع احتمالی این ویروس مشکلاتی را برای تامین برخی نهاده‌ها از جمله ذرت و سویا برای تولیدکنندگان به همراه داشته که مقرر شده است از طریق سامانه پشتیبانی امور دام این مشکل رفع شود.

استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی دام و طيور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی دام و طيور سویا اراک استان مرکزی دام و طيور استان مرکزی جوجه ریزی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی