Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@03:39:01 GMT

قیمت الکل در بازار سیاه ۵ برابر قیمت رسمی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۱۹۰۰

محمد باقر ضیا، در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ضرورت شفاف سازی در زنجیره توزیع اقلام مورد نیاز مردم برای پیشگیری از کرونا، اظهار داشت: متاسفانه با وجود اینکه بیش از دو هفته از شیوع ویروس جدید کرونا در کشور می گذرد ولی هنوز مشکل تامین ماسک و ضد عفونی کننده های الکلی مورد نیاز داروخانه ها برای در اختیار مردم قرار دادن، حل نشده و همزمان هم داروخانه ها و هم مردم سرگردان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به نظر می رسد که این مشکل نه به دلیل کمبود منابع در کشور، بلکه به دلیل عدم  هماهنگی در شرایط بحران ایجاد شده است.

به گفته ضیا، آمار و ارقام از ظرفیت های اعلام شده از سوی واحدهای تولیدی کشور بیانگر آن است که می توانند  حداقل روزانه معادل ۴ میلیون ظرف ۶۰ میلی لیتری به داروخانه های سراسر کشور تحویل دهند که این بخش عمده نیاز مردم را برطرف خواهد کرد. ولی شاهد هستیم که متاسفانه عدم تمرکز مدیریت در زنجیره تامین این کالاها باعث شده که عملا سهم ناچیزی از این سرمایه ملی به دست مردم برسد.

رئیس انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: واقعا چه کسی باید پیگیری این موضوع باشد و دلایل اینکه  قیمت الکل در بازار سیاه حداقل ۵ برابر قیمت رسمی آن است، را ریشه یابی کند؟

به گفته ضیا، در حال حاضر ماسک، دستکش یک بار مصرف و مواد ضد عفونی کننده به راحتی در بسیاری از فروشگاه های عادی و زنجیره ای یافت می شود و فقط داروخانه ها از فروش آنها منع شده اند، به گونه‌ای که عدم فروش آنها وارد چک لیست بازرسی بعضی از دانشگاه‌ها شده است!

وی با انتقاد از بی توجهی های سیاستگذاران نسبت به جایگاه داروخانه ها، افزود:در همه جای دنیا داروخانه ها در دسترس ترین و مورد اعتمادترین محل برای عرضه کالاهای سلامت هستند و تصمیم اخیر هیات امنای صرفه جویی ارزی بیشترین لطمه را به این اعتماد عمومی و همچنین حیثیت داروسازان کشور وارد می کند.

به گفته رئیس انجمن داروسازان ایران، ضرورت دارد وزیر بهداشت، دستور شفافیت در زنجیره تامین فرآورده های الکلی و ماسک های طبی را صادر فرمایند.

وی با انتقاد از شبکه توزیع اقلام مورد نیاز مردم برای پیشگیری از کرونا، ادامه داد: باید زنجیره توزیع، کاملا شفاف و قابل رصد شود. کشور نیاز به شبکه توزیع نظام مند و ساختار یافته دارد و این واقعیتی است که باید در فرصت های پیشین نسبت به آن توجه و تامل می شد و به عنوان یک زیرساخت اصلی نسبت به آن سرمایه گذاری می شد.

ضیا اضافه کرد: پیشنهاد مشخص انجمن داروسازان ایران آن است که ضرورت دارد تا پورتال جامعی که اطلاعات تولید و مصرف در کارخانه های تولید الکل، تولید فرآورده و توزیع در داروخانه ها را نشان دهد، ایجاد شود تا جلوی مغایرت هایی که اشاره گردید، گرفته شود.

وی تاکید کرد: متاسفانه در حال حاضر بار همه کاستی ها و سوء عملکردها را همکاران ما در داروخانه ها به دوش می کشند که در جایگاه پاسخگویی مستقیم به بیماران و مراجعین هستند، این درحالی است که داروسازان با تمام وجود، تمام توانمندی های خود را به کار گرفته اند و در خدمت مردم، از هیچ کمکی مضایقه نکرده اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۱۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود مهدی نیا عصر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: به جز انسولین با نام تجاری «نوومیکس» که دارویی کاملاً وارداتی است، در هفته‌های اخیر با کمبود واردات مواجه بودیم و سایر اقلام تولید داخل را به میزان بیشتری در داروخانه‌ها توزیع شده است.

وی با اشاره به تاکید وزارت بهداشت بر استفاده از انسولین‌های تولید داخل افزود: در حال حاضر فقط در زمینه محصول خارجی دچار کمبود هستیم و سایر محصولات به میزان کافی وجود دارد و مصرف‌کنندگان باید برای مصرف با پزشک معالج خود مشورت کنند.

مهدوی نیا خبر داد: محصول وارداتی نوومیکس در روزهای گذشته وارد خوزستان شده است و در سه روز آینده با توزیع در داروخانه‌های استان، وضعیت موجودی به روال عادی بر می‌گردد.

کد خبر 6093604

دیگر خبرها

  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی