Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزاش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، فراخوان طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه چرخه‌های نوین حوزه آب منتشر شد تا گامی برای مبارزه با بحران کم آبی باشد.فناوران، پژوهشگران و صاحبان صنایع تا ۲۸ اسفندماه سال جاری مهلت دارند تا طرح‌های خود را به این فراخوان ارسال کنند. ۲۰ فروردین ماه سال آینده نتایج نهایی و برگزیدگان اعلام می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ محور مهم در این فراخوان مد نظر است‌. سیستم‌های نوین نمک زدایی از آب، روش‌های نوین تصفیه پساب‌های صنعتی، سیستم‌های نوین بازچرخانی بخارات و استحصال آب از مه و ساخت تجهیزات کنترل، پایش و سنسورهای کیفیت آب این محورها هستند که علاقمندان با توجه به آنها ایده‌های خود را ارسال می‌کنند. هدف نیز توسعه فناوری‌های نوین در این محورها است‌.

بر اساس این فراخوان یک دوره آموزشی برای تیم‌های برتر در نظر گرفته شده است. علاوه بر بحث آموزش این تیم‌ها در حوزه‌هایی مانند فضای کاری، سرمایه گذاری و بازار و تجاری‌سازی محصول حمایت می‌شوند.

از آن جا که بحران کمبود آب به عنوان یک چالش جدی در دنیا مطرح است، اقدامات فناورانه برای حل آن نیز گسترش می‌یابد. در حال حاضر ۷۰۰ میلیون نفر در کره زمین از معضل کم آبی رنج می‌برند که پیش بینی می‌شود، این تعداد تا ده سال آینده افزایش یابد. از سویی دریاها و اقیانوس‌ها ۹۶ درصد از آب کره خاکی را در خود جای داده‌اند که می‌توان برای بهبود وضعیت کم آبی از آنها بهره برد. البته برای استفاده از آنها باید شوری را از بین برد. نمک زدایی راهکاری فناورانه در این راستا است که با انتشار این فراخوان توسعه این فناوری مد نظر است.

انتهای پیام/

169 / 336 آب فناوری نوین محیط زیست خشکسالی نمک زدایی از آب پساب‌های صنعتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آب فناوری نوین محیط زیست خشکسالی نمک زدایی از آب پساب های صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل