Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@20:23:02 GMT

نانو استارتاپ؛ چالشی برای پرورش ایده‌ها

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۱۹۹۸

نانو استارتاپ؛ چالشی برای پرورش ایده‌ها

گسترش خلاقیت، پرورش ایده‌ها و تبدیل آن به نمونه اولیه یک محصول فناورانه در حوزه نانو فناوری، اقدامی است که در برنامه نانو استارتاپ دنبال می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از معاوت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این برنامه با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری برگزار می‌شود تا فناوران و متخصصان این حوزه در مسیر توسعه فناوری و راه اندازی کسب و کار خود قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا کنون سه دوره از این برنامه برگزار شده است و چهارمین دوره آن نیز مرداد ماه سال آینده آغاز می‌شود. نانو استارتاپ یک برنامه حمایتی یک ساله است؛ در این برنامه تیم‌ها ایده‌های فناورانه خود را در قالب حل یک چالش فناورانه ارائه می‌کنند و در آن از تسهیلات مادی و معنوی مورد نیاز برای توسعه ایده خود بهره‌مند می‌شوند.

در نهایت نیز تیم به برنامه‌های حمایتی دیگر، سرمایه گذار یا مشتری متصل می‌شود؛ بنابراین می‌توان گفت نانو استارتاپ، برنامه‌ای برای توسعه کسب و کارهای نوپای این حوزه است. علاقمندان به شرکت در چهارمین دوره نانو استارتاپ باید در دهمین مسابقه ملی فناوری نانو شرکت کنند؛ چهارمین دوره این برنامه به حوزه آب رسانی و تأمین آب، فاضلاب، مدیریت پسماند، بازیافت مواد، پاکسازی محیط زیست و سایر فعالیت‌های مرتبط تعلق دارد.

ممکن است پذیرفته شدگان اولیه برنامه سابقه پژوهشی لازم را در حوزه آب و محیط زیست نداشته باشند. اگر این افراد ایده آماده‌ای را در سایر حوزه‌های فناورانه تا مرحله اثبات عملکرد یا نمونه آزمایشگاهی جلو برده باشند، نانو استارتاپ امکان توسعه آن ایده را فراهم می‌کند.

کد خبر 413829

منبع: ایمنا

کلیدواژه: استارتاپ فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایده های خلاقانه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نانو استارتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد

در گفت‌وگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری با آفریقا مورد بررسی قرار گرفت و به سوالاتی پاسخ داده شد. محمدصادق قنادزاده معاون ارتقای کسب و کار‌های بین المللی سازمان توسعه تجارت و داریوش صفرنژاد و مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا به سوالاتی پاسخ دادند.

قنادزاده گفت: مطالعه عمیقی در حیطه ظرفیت‌های مشترکی که با کشور‌های قاره آفریقا داریم، انجام دادیم. سعی کردیم در حوزه‌هایی که امکان همکاری ما با آفریقا بیشتر است، تجار شناسایی شوند. مجموعه این بررسی‌ها منجر به این شد که بیش از ۲۰۰ تاجر را از کشور‌های مختلف آفریقا، ثبت نام کنیم. نگاه ما به قاره آفریقا باید دو سویه باشد. یکی از مشکلات ما این بوده که بازار آفریقا را به عنوان بازار مصرف نگاه می‌کردیم. در حالی که بقیه کشور‌ها آفریقا را به عنوان کارخانه تولید مواد اولیه محصولات خود می‌بینند.

او افزود: سعی کردیم صادرکنندگان در حوزه‌های فنی و مهندسی، سلامت، کشاورزی، صنایع غذایی، نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع فلزی را شناسایی و این افراد را دعوت کنیم.

صفرنژاد گفت: آفریقا به دلیل موقعیت اقتصادی ویژه که دارد باید مورد اهتمام قرار گیرد. آفریقا در دهه اخیر یکی از مناطقی بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. نگاه به آفریقا به عنوان یک مجموعه واحد، این امکان را میسر می‌کند که ما بازیگری خود را در عرصه‌های مختلف در سطح این قاره داشته باشیم. نباید نگاهی به عنوان بازار مصرف داشته باشیم و نگاه باید هم افزا باشد.

مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا نیز گفت: کشور‌های آفریقایی از نظر اقتصادی یکدست هستند و به یک بازار بزرگ تبدیل شده‌اند. ایران وارد منطقه‌ای شده است که می‌تواند برای هر دو طرف منافع بسیاری را به همراه داشته باشد. سوابق همکاری‌های دو کشور به صورت دوطرفه بوده است.

قنادزاده گفت: در آفریقا یکی از بهترین مدل‌ها این است که بر منابع اولیه آفریقا سرمایه گذاری انجام دادند و در ازای آن کالا‌های نهایی با ارزش افزوده بالا را به این کشور صادر کنند. به جهت رشد فناوری ایران، یکی از فرصت‌های جدی ما انتقال فناوری و تکنولوژی به آفریقا و نقش آفرینی در توسعه صنعتی کشور‌های این قاره است و در ازای آن بتوانیم تمانی منابع اولیه انجام دهیم. این اجلاس باعث شد که ظرفیت‌های فناوری خود را به طرف‌های آفریقایی معرفی کنیم و پتانسیل آن‌ها را نیز شناسایی کنیم. در حوزه تهاتر به آفریقا که محدود به تهاتر کالا نمی‌شود نیز فضای بازی وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان