Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کمیته پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری به تشریح اقدامات ستاد متبوع خود پرداخت. تاریخ انتشار: 12:29 - 17 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۳۵۵۸

ولی تیموری، رئیس کمیته پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه میراث فرهنگی میزان به تشریح اقدامات کمیته متبوعش پرداخت و گفت: وزارت گردشگری پیش از ورود کرونا به ایران برنامه‌های جامع و آموزشی پیشگیرانه‌ای را برای مقابله با این بیماری واگیردار در نظر گرفت چراکه ما با ورود گردشگران کشور‌های مختلف به ایران روبه‌رو بودیم و نیاز این مساله احساس می‌شد که هماهنگی را میان همکاران خود داشته باشیم تا با مشکلی در این زمینه مواجه نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما پیش از اینکه کرونا به ایران وارد شود، اطلاع‌رسانی‌های کافی را به صورت بروشور به بخش خصوصی، راهنمایان گردشگری، هتل‌ها و آژانس‌های مسافرتی ارائه کردیم تا در مواجهه با گردشگران خارجی مشکلی نداشته باشند و از دستورالعمل‌های لازم اطلاع کافی داشته باشند که این کار بعد از ورود ویروس کرونا به ایران شدت گرفت و وزیر میراث فرهنگی و گردشگری هم در این زمینه دستورالعمل‌هایی را ابلاغ کردند و هم اکنون در ادارات کل استان‌ها و ناظر‌های استانی بر حسن اجرای دستورالعمل‌ها نظارت دارند.

بیشتر بخوانید: مشکلات رانندگان تاکسی برای تهیه محصولات ضدعفونی کننده

رئیس کمیته پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری با اشاره به جزییات عملکرد ستاد مبتوعش اظهارداشت: ما در این کمیته فارغ از مباحث مربوط به وزارتخانه، به امور فراتر از آن همچون بحث‌های زیارتی و ورزشی هم ورود می‌کنیم که برای مثال در امور ورزشی و زیارتی با دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف همچون وزارت ورزش در حال تعامل و هماهنگی هستیم تا پروتکل‌های لازم در این مساله رعایت شود. در برخی از مکان‌ها ضرورت دارد که مردم از رفتن به آنجا خودداری کنند که این موارد به طور مرتب اعلام می‌شود.

وی با اشاره به انتصاب به خود به رئیس کمیته پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا از سوی مونسان تاکید کرد: اگرچه این حکم به تازگی به من داده شده و دبیرخانه آن از هفته گذشته در معاونت گردشگری شکل گرفته، اما فعالیت‌های آن از یک ماه گذشته آغاز شده بود و با همراهی فعالان خصوصی و دولتی گردشگری در حال فعالیت هستیم.

رئیس کمیته پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری تصریح کرد: رویکرد ستاد مشخص است، یک دبیرخانه دائمی دارد که عملکرد آن مربوط به نوروز نیست که در سطح کشوری مسئولیت آن بر عهده من و مسئولیت آن در سطح استان‌ها بر عهده استانداران است و اکنون هم با توجه به شرایط موجود، فعالیت این ستاد بسیار می‌تواند موثر باشد.

وی ادامه داد: همانگونه که در گذشته در این ستاد به شکایات رسیدگی می‌کردیم، رویه به همان صورت و جدی‌تر ادامه خواهد داشت با توجه به اینکه در شرایط فعلی با کنسلی‌های متعددی روبه‌رو هستیم و بسیاری از مردم سفر‌های خود در این حوزه کنسل کرده‌اند که اختلاف نظر‌هایی بین فعالان گردشگری اتفاق می‌افتد که باید به این مسائل رسیدگی شود.

تیموری با بیان اینکه کمیته‌های رسیدگی به شکایات را در ذیل این کمیته فعال کرده‌اند، تصریح کرد: نظارت جدی را بر این حوزه داریم تا دستورالعمل‌های مرتبط با شیوع ویروس در شهر‌های مختلف انجام شود و اگر مکانی تعطیل شده، حتما این اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه سیاست وزارت میراث فرهنگی و گردشگری تشویق مردم به سفر نیست، تاکید کرد: همه سفر‌ها به خاطر بحث گردشگری صورت نمی‌گیرد و ممکن است برخی از این سفر‌ها کاری باشد، در نتیجه این مساله نیازمند هماهنگی‌هایی است که حتما باید برای آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.

تیموری در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه به زمان تعطیلات نوروزی نزدیک می‌شویم، رویکرد ستاد خدمات سفر امسال «پیشگیری، کنترل و نظارت» بر خدماتی است که برای مردم در مواجهه با این بیماری واگیردار نیاز است و همه باید کمک کنیم تا بتوانیم از این بلای آسمانی عبور کنیم.

 انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: میراث فرهنگی کرونا دستورالعمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۲۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت

ایسنا/مرکزی مدیر میراث‌فرهنگی خمین از ثبت جشنواره « گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم رویدادهای گردشگری ملی خبر داد.

علی مشهدی با اعلام این خبر اظهار کرد: گل محمدی و گلاب دو محصول استراتژیک منطقه شهابیه خمین هستند. با توجه به این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و شهرستان، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه،این رویداد در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین تصریح کرد: بر این اساس، هر ساله این جشنواره در روزهای نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان «روز گل محمدی و گلاب» برگزار خواهد شد.

او هدف از ثبت این رویداد در تقویم گردشگری کشور را تحقق و ساماندهی و حرفه‌ای‌سازی گردشگری و همچنین ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم می‌تواند در رونق صنعت گردشگری و حضور بیش‌ از پیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان کمک شایانی بکند.

به گزارش ایسنا، به نقل از میراث‌فرهنگی استان، مشهدی گفت: نمایشگاه گل، صنایع دستی، نمایشگاه گلاب، مراسم آئینی، گُل‌غلتان کودکان و... از برنامه‌های جشنواره گل و گلاب شهابیه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند