Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت باید به صنف‌هایی که به خاطر شیوع کرونا دچار ضرر مالی شده اند، کمک بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت بانکی دهد، گفت: کرونا باعث ایجاد ضرر و زیان سنگین به کسب و کارها و صنف‌ها شده‌ که باید مورد حمایت قرار گیرند هر چند بخشنامه‌ای در این زمینه صادر شد ولی هنوز اجرایی و عملیاتی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید ناصر موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در مورد حمایت از کسب و کارهایی که متاثر از شیوع ویروس کرونا با مشکل مواجه شده‌اند، اظهار کرد: این ویروس به همه کسب و کارها آسیب رسانده و مردم را دچار مشکلاتی کرده است؛ آن هم در ایامی که اکثر صنف‌های مانند لباس فروشان، آجیل فروشان و ... برنامه ریزی گسترده‌ای برای شب عید انجام داده بودند.

وی در ادامه افزود: عده‌ای هم که جایی برای عرضه کالای خود نداشتند مانند دستفروشان در کنار خیابان که امرار معاش آنها از این طریق است، ه مشکلاتی برخورد کرده‌اند و ویروس کرونا باعث شده اکثر این کسب و کارها با مشکل مواجه شوند.

 

بخشنامه‌های دولت برای حمایت ا اصناف هنوز عملیاتی نشده است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در توضیح این مشکلات گفت: مثلا در صنف لباس فروش‌ها قطعا کارخانجات تولید پارچه و لباس با مشکل مواجه هستند البته ما بقی صنف‌ها هم همین شرایط را دارند و دچار ضرر و زیان سنگین شده‌اند و دولت باید از این اصناف حمایت کند البته بخشنامه‌ای در این زمینه صادر کرد ولی خیلی اجرایی و عملیاتی نشده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه بحث بدهی کسب و کارها و صنف‌ها مطرح است که دولت و بانک مرکزی باید در این زمینه برنامه ریزی کنند تا بدهی‌های آنها استهمال شود، ادامه داد: این صنف‌ها همه ساله براساس درآمدی که داشتند سازمان مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی از این‌ها مالیات می‌گرفتند ولی الان این صنف‌ها درآمدی ندارند و اگر مانند سنوات گذشته مالیات گرفته شود، این کسب و کارها نابود خواهند شد.

موسوی لارگانی با بیان اینکه باید برای حمایت از صنف‌ها و کسب و کارها باید برنامه ریزی جدی شود، تصریح کرد: باید به این بخش از اقتصاد کمک بلاعوض داده شود و در کنار آن تسهیلات ارزان قیمت بانکی در اختیارشان قرار گیرد که می‌تواند گوشه‌ای از مشکلات این صف‌ها را برطرف کند.

وی با بیان اینکه صنف‌های مورد اشاره و کسب و کارها در این سه الی 4 ماه درآمدی ندارند، گفت: پرداخت مالیات براساس درآمد کسب شده است و وقتی بنگاه و صنفی درآمدی ندارد باید چه مالیاتی پرداخت کند و باید در این مورد مراعات این صنف‌ها رعایت و حتی اگر قرار است مبلغی پرداخت کنند باید مهلت ویژه‌ای برای آنها لحاظ شود.

 

اصناف مختلف به خاطر کرونا خانه‌نشین شده‌اند

این نماینده مجلس با بیان اینکه برخی صنف‌ها به حالت نیمه تعطیل درآمدند، بیان کرد: افرادی در این صنف‌ها مشغول به کار هستند که امروز به دلیل شیوع کروناویروس خانه نشین شدند و بنگاه باید حق بیمه و حقوق این افراد را پرداخت کند که ممکن است با مشکل مواجه شود اگر هم پرداخت نکند این افراد با مشکل رویرو هستند و باید یک مصوبه جدی برای موضوع در دولت تصویب شود و حتی اگر نیاز به مصوبه مجلس دارد باید هفته آینده جلسه برگزار کند و مشلات اینچنینی را برطرف کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، پرداخت بیمه بیکاری به افرادی که خانه نشین و بیکار شدند را یکی از راهکارها عنوان کرد و گفت: دولت باید برای حمایت از صنف‌ها و کسب و کارها و افراد هر چه سریع‌تر اقدام کند.

 

انتهای پیام

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مشکل مواجه کسب و کارها برای حمایت صنف ها خانه نشین شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعله‌ور شدن اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های فرانسه و انگلیس

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشجویان انگلیسی و فرانسوی همزمان با گسترش جنبش‌های دانشجویی در آمریکا، امروز جمعه در حمایت از فلسطینی‌ها تظاهرات کردند.

به گزارش پایگاه خبری العهد لبنان، با گسترش دامنه اعتراضات جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های مختلف آمریکا در حمایت از فلسطین، موج اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی اینک دانشگاه‌های مختلف کشورهای اروپایی را نیز در نوردیده است.

پس از خیزش دانشجویان حامی فلسطین در ایالت‌های مختلف آمریکا، اکنون دانشجویان دانشگاه‌های مختلف در سرتاسر کشورهای اروپایی از جمله در فرانسه و انگلیس در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی به پاخواسته‌اند.

دانشجویان انگلیسی و فرانسوی همزمان با گسترش جنبش‌های دانشجویی در آمریکا، امروز جمعه در حمایت از فلسطینی‌ها و قطع ارتباط با دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف تظاهرات کردند.

دانشگاه کالج لندن (UCL) و دانشگاه وارویک (Warwick) به همراه دانشگاه سوربن و ساینس پو یا همان دانشکده معروف علوم سیاسی پاریس به کانون جنبش ضدصهیونیستی دانشجویان فرانسه تبدیل شده‌اند

دانشجویان انگلیسی در دو شهر لندن و کاونتری در اعتراض به ارتباط این دانشگاه‌ها با مؤسسات دانشگاهی رژیم اسرائیل تجمع کردند.

در همین ارتباط، دانشجویان حامی فلسطین در فرانسه با تعطیلی کلاس‌های درس در مقاطع مختلف با تجمع در مقابل دانشکده علوم سیاسی معروف در شهر پاریس در حمایت از فلسطین و اعلام حمایت از خیزش دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و کشورهای اروپایی خواستار قطع همکاری دانشگاهی فرانسه با همه مراکز و نهادهای دانشگاهی وابسته به رژیم صهیونیستی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه شدند.

انجمن دانشجویی حمایت از فلسطین در دانشکده علوم سیاسی فرانسه طی بیانیه‌ای خواستار پایان همکاری دانشکده علوم سیاسی پاریس با همه مؤسسات وابسته به اسرائیل شد و همچنین خواستار محکوم کردن آشکار این رژیم در کشتار مردم فلسطین در نوار غزه و پایان دادن به سرکوب تجمعات دانشجویی در حمایت از فلسطین شد.

دانشجویان فرانسوی با در دست داشتن پرچم فلسطین و عکس‌های دانشجویان بازداشتی ضمن حمایت از ملت فلسطین؛ با شعار «اسرائیل قاتل و جنایت کار، مکرون همدست و شریک» عملکرد دولت فرانسه را به شدت زیر سوال بردند.

از سوی دیگر، ژان لوک ملانشون، رهبر حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» به همراه اعضای این حزب از جنبش دانشجویان حامی فلسطین در مقابل سرکوب دانشجویان از سوی پلیس حمایت کرد.

کد خبر 6089400

دیگر خبرها

  • چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • شعله‌ور شدن اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های فرانسه و انگلیس
  • تمجید کرزی از حمایت ایران از مردم افغانستان
  • مورینیو: در فوتبال یک‌بار و به‌خاطر رئال گریه کردم
  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • حکم اعدام برای آزارگران ۲ دختر دانش‌آموز | ما را به بیابان‌های ورامین بردند و...
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • جعفری: پیشنهاداتی دارم اما اولویت تیم شهر خودم است
  • اعدام و حبس برای عاملان تعرض به ۲ دختر دانش آموز
  • حکم عاملان تعرض به ۲ دختر دانش آموز اعلام شد