Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت اپل و گوگل در تلاشند تا تمام انرژی خود را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا صرف کنند. این شرکت‌ها سعی دارند با جلوگیری از منتشر شدن اطلاعات نادرست در برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها امنیت کاربرانشان را برقرار کنند. در حال حاضر شرکت اپل از بارگذاری و قرارگیری هرگونه برنامه با محوریت ویروس کرونا که توسط منبع رسمی تایید نشده‌اند، جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه نویسان این شرکت طی مصاحبات خود با منابع خبری این گزارش را تایید کرده‌اند و تاکید داشتند که تنها برنامه‌هایی که از سوی سازمان‌های سلامت جهانی به صورت رسمی تایید می‌شوند امکان قرار گرفتن بر روی سرور را خواهند داشت. در عین حال برنامه گوگل پلی تمامی جست‌وجو‌های مرتبط با ویروس کرونا را مسدود ساخته، اما مشخص نیست شرکت گوگل چه اقدامی برای جلوگیری از انتشار برنامه‌های این چنینی انجام داده است.

نحوه پیشگیری شرکت اپل از انتشار برنامه‌های مرتبط با کرونا

شرکت اپل به صورت دستی برنامه‌ها را تحت نظر قرار می‌دهد. مسئولین بررسی این شرکت اطلاعات برنامه‌نویسان هر برنامه را مورد بررسی قرار می‌دهند و سپس به دنبال منبع اطلاعات این برنامه‌ها می‌روند تا از صحت آن‌ها اطمینان حاصل کنند. با این حال برخی از برنامه‌نویسانی که تایید شده نیستند، حتی در صورت استفاده از منابع معتبر مانند سازمان امنیت سلامت جهانی، موفق به بارگذاری برنامه نخواهند بود چرا که به عنوان یک مرکز درمانی فعالیت ندارند.

یک برنامه‌نویس که در این شرایط قادر به ارسال برنامه خود نبود در مصاحبه خود گفت: " شرکت اپل بهتر است تا برنامه‌هایی که منبع معتبری دارند را بپذیرد، چرا که الان زمان مناسبی برای مطلع ساختن کاربران است". با این حال شرکت اپل ترجیح می‌دهد تا نسبت به چنین مسائلی سخت‌گیرانه عمل کند و هیچ استثنایی قائل نباشد. در حال حاضر معتبرترین برنامه با چنین موضوعی یک اپلیکیشن از دولت برزیل است و پس از آن چند عنوان دیگر با موضوع‌های مرتبط وجود دارند. همچنین گفتنی است که برنامه‌ای نیز از سوی یک تیم درمانی کانادایی در این سرور حضور دارد که به یک منبع و شبکه درمانی در کانادا متصل است.

بیشتر بخوانید: شرکت پل‌استار راه جدیدی را در صنعت خودروسازی آغاز کرد 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اپل ویروس کرونا کرونا ویروس برنامه ها شرکت اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اخبار ضد و نقیض درباره وضعیت سلامتی پادشاه انگلیس
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • ترکیه به تلاش برای توقف جنگ وحشیانه علیه غزه ادامه می دهد
  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد