Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن جعفری نژاد بسطامی ظهر شنبه در کمیته مبارزه با کرونا بیان کرد: در حال حاضر ۲۱ بیمارستان در استان همدان فعال است که از این تعداد، بیمارستان فرشچیان سینا برای خدمات رسانی به مبتلایان ویروس کرونا در بزرگسالان و بیمارستان بعثت برای مبتلایان به ویروس کرونا در کودکان در نظر گرفته شده و بیمارستان‌های فامنین و مهر ملایر نیز به عنوان بیمارستان‌های معین در سطح استان به این منظور در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بین اینکه بر اجرای پروتکل دفع و بی خطر سازی پسماندهای ناشی از خدمات بیمارستانی در شرایط اپیدمی ویروس کرونا نظارت می‌شود، افزود: استفاده از دستگاه بی خطرساز بیمارستانی برای مدیریت پسماندهای عفونی به خصوص پسماندهای آغشته به ویروس کرونا در کمترین ساعت پس از تولید از موارد الزامی در این خصوص است.

جعفری نژاد خاطرنشان کرد: در صورت خرابی دستگاه‌ها و یا بیشتر شدن حجم تولید پسماند عفونی در بیمارستان نسبت به حجم اتوکلاو موجود، مازاد پسماند تحویل شرکت مربوطه دفع پسماندهای بیمارستانی برای انجام بی خطرسازی می‌شود و پتو و لحاف بیماران کرونایی به این شرکت تحویل می‌شود.

وی بیان کرد: کل پسماند تولیدی (عادی) در بیمارستان‌های استان همدان ۴ هزار و ۱۱۵ کیلوگرم در روز و کل پسماند عفونی تولیدی و تیز و برنده ۳ هزار و ۳۲۰ کیلو گرم در روز است و بیمارستان‌های استان همدان ۵۸۹ کیلوگرم در روز پسماندهای شیمیایی و دارویی تولیدی دارند.

وی توصیه کرد: برای مدیریت پسماندهای عفونی نکات بهداشتی لازم الاجرا است که از آن جمله می‌توان به خودداری از رهاسازی ماسک و دستکش‌های استفاده شده در سطح معابر توسط مصرف کنندگان، نصب سطل‌های زباله مخصوص و یا قرار دادن نایلون و یا سایر وسایل جمع آوری زباله در مجاورت باکس‌های زباله برای قراردادن پسماند دستکش و ماسک اشاره کرد.

کد خبر 4872439

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا اداره کل محیط زیست همدان ویروس کرونا بوشهر ایلام سیلاب گرگان قزوین بارش باران شهرکرد ماسک طبی شیراز ستاد مقابله با کرونا بیرجند احتکار مشهد ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • اعلام زمان برگزاری دومین حراج سکه در ۱۴۰۳ | جزئیات و نحوه واریز وجه
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست