Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان با گسترش و شیوع کرونا در شهرستان سقز، دو کمپین فعالان مدنی و نظام پرستاری این شهرستان، در فراخوان‌های جداگانه مردم را به کوشش و همدلی بیشتر برای گذر از بحران شیوع کرونا و نیز تهیه ملزومات بهداشتی برای مقابله با آثار و تبعات بیماری فراخواندند.

با وجود آلودگی همه شهرستان‌های استان کردستان به ویروس کرونا، شهرستان سقز  از کانون آلودگی بیماری کرونا در کردستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شهر تا کنون ۴ نفر به علت ابتلای به ویروس کرونا فوت و ۲۵ بیمار آلوده قطعی به ویروس کرونا در بیمارستان‌های این شهر تحت درمان هستند.

ستاد مقابله با کرونا در سقز پیشتر تأیید کرده بود که این ویروس از ۲۰ بهمن۱۳۹۸  و در جریان یک آیین ختم در یکی از مسجدهای این شهر شیوع پیدا کرده است.

نظام پرستاری: مردم ایثار کنند

در فراخوان نظام پرستاری سقز گفته شده که این نهاد «آماده جمع آوری کمک‌های نقدی و کالایی شامل دستکش و ماسک و البسه یکبار مصرف و مواد ضدعفونی » است. نظام پرستاری سقز در اطلاعیه خود تاکید کرده که پرستاران این شهرستان « در تمام روزهای سخت » همیشه در کنار مردم بوده و  اکنون انتظار دارند « برای حفظ سلامت همشهریان» مردم هم « ایثار »کنند. نظام پرستاری یک نهاد صنفی است و در آن، پرستاران شاغل در بیمارستان‌ها فعالیت صنفی می‌کنند.

فعالان مدنی: این روزهای بحرانی، حیات فردی و اجتماعی همه را تهدید می‌کند

از سوی دیگر، شماری از فعالین مدنی سقز با مسئولیت رئیس سابق رئیس شورای این شهر، کمپین «پیشگیری از کرونا در سقز»  را  اعلام کردند.

در بیانیه آنها آمده «شواهد و قرائن نشان می‌دهد، روزهای سختی را در پیش رو داریم. ویروس کرونا تمامی حوزه‌های عینی و ذهنی ما را به شدت درگیر خود کرده است.»

فعالان مدنی سقز  گفته‌اند « تلاش ما در راستای رفع این بحران و بازگشت جامعه به حالت طبیعی و عادی گذشته است. چه اینکه به عقیده آنها « دشمنی کوچک، ناپیدا و خطرناک در این روزهای بحرانی، حیات فردی و اجتماعی همه را تهدید می‌کند. بنابراین به نظر می‌رسد که نیاز جدی به همکاری و همدلی یکدیگر داریم.»

 دعوت از پزشکان و متخصصان امر بهداشت و درمان جهت راهنمایی بیشتر جامعه، کمک از نظرات و دیدگاه‌های فعالان اجتماعی و مدنی برای هدایت جامعه و کاهش بحران، جمع آوری کمک‌های نقدی از افراد دارای توانایی مالی و واریز آن به یک حساب مشترک با مدیریت چند نفر از افراد صالح شهر و تهیه نیازمندی‌های بهداشتی و پخش آن در مناطق نیازمند، استفاده از پیام‌ها و راهنمایی‌های نوشتاری، دیداری و صوتی برای آگاهی بیشتر جامعه، کشف نقاط، نواحی، مناطق و محلات پرخطرتر و اقدام برای ضدعفونی کردن و بهداشتی کردن آن‌ها بخشی از اهداف کمپبن فعالان مدنی سقز اعلام شده است.

کمک به کارکنان حوزه بهداشت و درمان و حوزه شهری و شهرداری برای کاهش بحران، توجە ویژە بە وضعیت بهداشتی درمانی منطق روستایی، حاشیه شهرها و مناطق فراموش شده و تلاش برای ارسال امکانات بهداشتی (ماسک، الکل، دستکش و مواد شوینده و ضدعفونی کننده) به آن نقاط و تلاش برای اقناع مردم جهت رعایت توصیه‌های بهداشتی متخصصان امر، به ویژه ماندن در منزل و پرهیز از روابط و رفت و آمدهای غیرضروری دیگر  اهداف و برنامه‌های کمپین فعالان مدنی سقز در بحران کرونا ویروس است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کردستان کروناویروس استانی اجتماعی نظام پرستاری ویروس کرونا فعالان مدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: «برآورد‌های سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیرو‌هایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

دیگر خبرها

  • تلاش فعالان مدنی در انگلیس علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟