Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@10:18:14 GMT

۴ کار برای نجات از بلا به توصیه یک استاد اخلاق +فیلم

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۱۷۵۲

‍‍‍‍‍‍

یک استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه در پرداخت به عنصر مادی و معنوی برای رفع بلا مردم باید وحدت رویه داشته باشند، گفت: در مسائل مادی باید گوش به متخصصان داد و در عنصر معنوی نیز هر فردی نباید ادعایی را مطرح کند.

حجت‌الاسلام سیدمیرهاشم حسینی، استاد اخلاق و مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به راهکارهای موجود برای غلبه بر بلا و گرفتاری اظهار داشت: در این مسیر دو عنصر مادی و معنوی وجود دارد که باید با هم مورد توجه قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آیات قرآن کریم، خداوند به حضرت نوح می‌فرماید که برای نجات کشتی بسازد؛ بنابراین دو عنصر مادی و معنوی را نباید ضعیف و حقیر دانست.

وی با بیان اینکه نصرت الهی زمانی حاصل می‌شود که انسان وظیفه ظاهری خود را انجام دهد، تصریح کرد: معنویت نیز زمانی حاصل می‌شود که انسان از حجت عقلی خود دور نشده باشد. مدد الهی زمانی شامل ما می‌شود که انسان از تلاش صحیح دوری نکرده باشد.

حسینی با اشاره به اینکه در پرداخت به عنصر مادی و معنوی مردم باید وحدت رویه داشته باشند، گفت: در مسائل مادی متخصصان و کارشناسانی وجود دارند که در بلای امروز، پزشکان و پرستاران هستند و باید گوش به فرمان این متخصصین باشیم. در عنصر معنوی نیز باید وحدت رویه داشته باشیم و هر فردی نباید ادعایی را مطرح کند.

این استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: در باب عنصر معنوی ما هم اکنون دارای یک صاحب زمان هستیم. بنابراین خوب است همگان حول محور امام زمان (عج) تلاش کنیم؛ یعنی اگر هر فردی دستور و فرمایشی دارد، حول محور هدیه به مادر امام زمان (عج) باشد که این وحدت رویه در عنصر مادی و معنوی بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان اینکه پزشکان معتقدند: اگر اضطراب و استرس در جامعه زیاد شود، کما اینکه دشمنان همین هدف را با جنگ روانی و آماری خود دنبال می‌کنند، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن مردم می‌شود، تصریح کرد: برای کاهش این اضطراب و استرس باید وحدت رویه در عناصر مادی و معنوی برای مقابله با این بلا حاصل شود و از ایجاد شایعات جلوگیری کرد.

حسینی با توصیه به چهار راهکار برای  مقابله با بلاها گفت: اولین گام، توکل بر خدا و دعاست که مقام معظم رهبری نیز به دعای هفتم صحیفه سجادیه اشاره فرمودند. دومین گام، توسل به وجود اهل بیت (ع) به ویژه امام زمان (عج) و مادر ایشان است. سومین مورد نیز لزوم توجه به تفکر و عقلانیت است و در نهایت، چهارمین اقدام تلاش صحیح و کار جهادی تحت نظر متخصصین است.

این استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با عمل به این راهکارها به نقطه‌ای برسیم که این موضوع نیز جزو افتخارات مردم ایران محسوب شود و روسیاهی را برای افرادی بگذارد که در این ایام به ظلم و خیانت پرداختند.

فیلم این سخنان را اینجا بشنوید:

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حوزه علمیه قم ویروس کرونا توصیه های معنوی عنصر مادی و معنوی باید وحدت رویه حوزه علمیه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، کتاب «اخلاق و درام» نوشته نصرت الله تابش از انتشارات بنیاد سینمایی فارابی وارد بازار نشر شد.

نویسنده کتاب «اخلاق و درام» در این کتاب با تحلیل آثار دراماتیک نظیر «رومئو و ژولیت»، «مکبث» و «هملت» از ویلیام شکسپیر، «آناکارنینا» و «مرگ ایوان ایلیچ» از لئو تولستوی، «تصویر دوریان گری» از اسکار وایلد، «بینوایان» از ویکتور هوگو، «فاوست» از ولفگانگ گوته، «سریر خون» کوراساوا، «کشتن مرغ مقلد» رابرت مالیگمن، «معصومیت از دست رفته» داود میرباقری، «چشمه‌ باکره» اینگمار برگمن، «گلادیاتور» ریدلی اسکات، «پدرخوانده» کاپولا و آثار بسیار دیگر، در جست‌وجوی پاسخ به این پرسش است که آیا مفاهیم اخلاقی، صرفاً توصیه‌ای به هنرمند است یا بدون مفاهیم اخلاقی، اثری دراماتیک خلق نمی‌شود؟

این کتاب در شش فصل و از منظر پیرنگی به موضوع اخلاق و پیوند آن با درام به همراه مثال‌های متعدد سینمایی پرداخته است؛ اخلاق و درام با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه در ۳۳۶ صفحه با قیمت ۲۹۰ هزار تومان منتشر و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

انتشارات بنیاد سینمایی فارابی نیز امسال با یکصد عنوان کتاب و فصلنامه در غرفه بنیاد فارابی در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به ۲ شکل حضوری و مجازی پذیرای دانشجویان، پژوهشگران، اساتید و عموم علاقه‌مندان سینما است.

کد خبر 6090674

دیگر خبرها

  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • ۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • فال شمع روزانه برای متولیدن ماه‌های مختلف امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است