Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین بابایی بعدازظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در تشریح اقدامات سپاه کربلا برای مقابله با کرونا اظهار داشت: به محض ورود این بحران، سپاه اقدامات خود را شروع کرد و منتظر دستور سلسله مراتب نماندیم و با تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در سپاه ذیل قرارگاه زیستی استان کار را شروع کردیم و با پیشرفت این بیماری وضعیت کمی تغییر کرد و یک قرارگاه جهادی بین سپاه و دانشگاه علوم پزشکی استان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: موضوع کرونا جدی است که اگر به صورت جدی با آن برخورد کنیم آن را کنترل می‌کنیم اما اگر آسان بگیریم دچار مشکل می‌شویم.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه استانداری به صورت جهادی وارد شدند و تلاش خوبی داشتند و فرماندهان نواحی نسبت به کار توجیه شدند، خاطرنشان کرد: امروز سربازان خط مقدم ما پرستاران و بهیاران هستند که در بیمارستان‌های مختلف درگیر کار هستند.

بابایی تصریح کرد: ما براساس ورود سازمان یافته به این موضوع با کمک عناصر مردمی با شعار همیشگی ما که "سپاه از مردم با مردم برای مردم" است یک سازماندهی کردیم در چهار گروه سفیران سلامت، مدافعان سلامت، ستاد پشتیانی مدافعان سلامت و گروه ناظرین تا بتوانیم خدمات لازم را ارائه دهیم.

وی افزود: گروه اول سفیران سلامت هستند که در مباحث آموزشی چهره به چهره و یا با استفاده از شبکه اجتماعی و موارد دیگر اقدام به آموزش همگانی می‌کنند.

فرمانده سپاه کربلا مازندران گفت: گروه دوم مدافعان سلامت هستند که ورود مستقیم به مباحث اجرایی مانند ضدعفونی و گندزدایی و کمک به بیماران و پرستاران در بیمارستان‌ها دارند و کسانی هم که خواستار حضور در این گروه هستند از طریق سپاه شهرستانی و بسیج جامعه پزشکی اقدام کنند.

بابایی افزود: گروه سوم ستاد پشتیبانی مدافعان سلامت است که با فعال شدن بیش از ۸۰۰ خیاط در کارگاه‌های کوچک در حال دوخت و دوز هستند تا نیازهای اولیه مانند دستکش، ماسک، لباس بیمارستانی را تهیه کنند.

وی تاکید کرد: گروه چهارم گروه ناظرین هستند که کمک به صنعت، معدن و تجارت، نانوایی‌ها، کارگاه‌ها و یا کمک به نیروی انتظامی در مبادی ورودی استان می‌کنند.

بابایی درباره تهیه لوازم بهداشتی، گفت: روزی که شروع کردیم روزی ۵ هزار عدد تولید داشتیم و امروز به ۵۰ هزار عدد رسیدیم و هدف گذاری ما رسیدن به ۳۰۰ هزار عدد در روز است که در این رابطه خیرین زیادی پای کار آمدند.

وی بیان کرد: یکی از نیازهای اساسی این روزها ماسک و دستکش است که در این مدت ۵۰۰ هزار عدد از این اقلام در استان کشف شد که به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران در پایان خاطرنشان کرد: با هماهنگی که با دانشگاه علوم پزشکی داشتیم بخشی از تولیدات را به مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها می‌دهیم و بخشی را به جامعه هدف خود مانند رانندگان تاکسی، پمپ بنزین‌ها، پاکبانان، دست فروشان و نیازمندان داده می‌شود.

کد خبر 4873027

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حسین بابایی سپاه کربلای مازندران ویروس کرونا بوشهر ایلام سیلاب گرگان شهرکرد قزوین ماسک طبی بارش باران ستاد مقابله با کرونا شیراز احتکار بیرجند مشهد قربانیان کرونا مدافعان سلامت سپاه کربلا هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محسن میرزائی با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

دیگر خبرها

  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • برگزاری مراسم یادواره شهدا به همت بسیجیان در خوی + فیلم
  • اطلاعیه سپاه درباره بازداشت پشتیبانان یک گروه تروریستی