Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: شاور وزیر بهداشت از روز گذشته با انتشار مطالبی در فضای توییتر، تلاش می‌کند به افشاگری درباره‌ی اقدام برخی برنامه‌های تلویزیونی بپردازد که متهمند صرفا با هدف جذابیت بیشتر، با زیر پا گذاشتن موارد ایمنی و بهداشتی جهت جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، جان خود و دیگر هم‌وطنانشان را به خطر می‌اندازند؛ اقدامی که در صورت صحت، عملا تهدیدی برای کل جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، در روزهای اوج سرایت بیماری کرونا و در شرایطی که پزشکان به شدت بر خانه‌نشینی افراد و پرهیز از ورود به تجمعات، برای حفظ جان خود و دیگران تاکید دارند، برنامه‌های فرهنگی هنری، مسابقه‌های ورزشی، مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها، نمازهای جمعه و ... تعطیل شده‌اند، هرگونه مسافرت گردشگری مذموم و بسیاری از مشاغل هم به حالت نیمه‌تعطیل درآمده‌اند، برنامه‌هایی چون «دورهمی» و «عصر جدید» همچنان با محوریت قرار دادن حضور ده‌ها و صدها مخاطب در هر نوبت از برنامه در استودیوها و با نمایش تصاویری از کنار هم نشستن آنها، روی آنتن می‌روند!
پس از انتقادهایی که در هفته‌های اخیر از سوی برخی رسانه‌ها درباره زیر پا گذاشتن اصول بهداشتی و توصیه‌های ایمنی برای جلوگیری از سرایت ویروس کرونا توسط چند برنامه‌ تلویزیونی مطرح شد، تلویزیون با انتشار گفت‌وگویی از معاون سیما تلاش کرد که این موارد را توجیه کند.
مرتضی میرباقری در پاسخ به نگرانی‌ها گفته بود: این برنامه‌ها پس از هماهنگی با مراجع ذی‌ربط و با رعایت حداکثری نکات بهداشتی، مراقبت‌های پزشکی و برخی محدودیت‌ها ضبط و پخش می‌شود.
او حضور پزشک ویژه در محل برنامه‌ها، انجام آزمایش و معاینات پیش از ورود حضار و عوامل و ضد عفونی مکرر سالن‌های ضبط برنامه‌ها را از جمله تدابیر صورت گرفته برای ادامه این برنامه‌ها اعلام کرده و اضافه کرده بود: برای حفظ سلامتی حاضران، تعداد آنها را کاهش داده‌ایم تا ضمن رعایت فاصله مناسب هم نکات بهداشتی و پزشکی مورد توجه قرار گیرد و هم جذابیت برنامه‌ها حفظ شود.
صحبت‌های معاون سیما درباره ایمن‌سازی پروژه‌های تلویزیونی با حضور تماشاگر در حالی عنوان شد که در روزهای اخیر، علیرضا وهاب‌زاده ـ مشاور وزیر بهداشت ـ با انتشار توییت‌هایی تلاش کرده است با افشاگری در این زمینه، هشدار دهد که عملا امکان ضدعفونی محل ضبط برنامه‌هایی که با حضور جمع کثیری از تماشاگران تولید می‌شود، وجود ندارد و این شیوه‌ها و تمهیدهای اعلام شده هم کارکردی ندارند.
او اینگونه عنوان کرده که در همان روزهای نخست شیوع این ویروس، احسان علیخانی ـ مجری و تهیه کننده برنامه «عصر جدید» ـ تماس گرفته و برای ضدعفونی محل ضبط برنامه و چک کردن تماشاگران درخواست کمک‌ کرده که در پاسخ به او توضیح داده شده که این‌ روش ایمن نیست و سلامت مردم به خطر می‌افتد.
وهاب‌زاده نوشته است: «[علیخانی] رفت و برنامه را تعطیل کرد. احتمالا اشتباه اومده بود و باید می‌رفت همون جا که به مهران مدیری مجوز می دادند.»
البته تعطیلی برنامه «عصر جدید» به دلیل تدابیر بهداشتی هم در حالی رسما یازدهم اسفند ماه از سوی علیخانی اعلام شد که چند روزی از شیوع این بیماری در کشور گذشته بود؛ البته سازندگان این برنامه تاکنون بر این نکته تاکید داشته‌اند که هر آنچه مخاطب روی آنتن می‌بیند، به ضبط در روزهای انتهای دی ماه و اوایل بهمن ماه برمی‌گردد و در کل بهمن ماه شش قسمت را ضبط کرده‌اند و در ادامه برنامه متوقف شده است.ادعایی که از زمان اعلام، با تردیدهایی مواجه بوده است؛ مخصوصا که این برنامه، فرایندمدار است و باید دید که آیا در روزهای آتی، پخش این برنامه نیز به دلیل توقف تولید آن، متوقف خواهد شد؟ اتفاقی که اگر واقع نشود، دست‌اندرکاران برنامه، عملا به خلاف واقع‌گویی متهم می‌شوند.
اما دیگر برنامه‌ای که این روزها به شدت به دلیل رعایت نکردن موارد بهداشتی مورد انتقاد قرار گرفته، «دورهمی» مهران مدیری است. در این برنامه همچنان تماشاگران در فاصله‌ای نزدیک از هم روی صندلی‌ها می‌نشینند و مهران مدیری هم برایشان از کرونا می‌گوید!
مشاور وزیر بهداشت درباره این برنامه به صراحت نوشته است:
«تناقض یعنی توی پیک بیماری کرونا، ۴۰۰ نفر رو از شهرهای مختلف کشور جمع کنی و توی دورهمی‌ براشون از اصول پیشگیری از کرونا بگی!! ظاهرا مهران مدیری واکسن پیشگیری از کرونا رو کشف کرده ما بی خبریم!! می‌شد جوری برنامه ساخت که سلامت چند صد نفر به خطر نیفته...»
با این موارد، چند پرسش اساسی درباره این ماجرا باقی می ماند:

۱- تمهیدهایی چون حضور پزشک در استودیو سربسته محل ضبط برنامه هایی با حضور چندصدنفر، چگونه می تواند از ابتلای افراد به ویروس کرونا جلوگیری کند؟ آن هم درباره ویروسی که هم بارها گفته شده دوره پنهان قابل توجهی با قابلیت انتقال به دیگران دارد، هم برای درمان آن تاکنون راه حلی پزشکی کشف نشده و همه آنچه به عنوان تنها راه مقابله با ویروس مرگبار تجویز می شود، پیشگیری است.

۲- اگر هدف برنامه‌سازان، تولید برنامه‌هایی برای ایجاد نشاط در وضعیت کنونی جامعه است، آیا ساخت برنامه‌ای صحنه‌محور بدون حضور چندصدنفر تماشاچی در محل، غیرممکن بوده، ضرورت خاصی، فراتر از اهمیت جان افراد و سلامت جامعه وجود دارد؟

۳- آیا با شرایط موجود، در صورت اصرار برنامه‌سازان بر حضور انبوه جمعیت در فضای استودیویی هنگام ضبط یک برنامه تلویزیونی، ممکن نیست کار را به پیگیری‌های قضایی هم بکشاند؟ برچسب ها: وزارت بهداشت ، صدا و سیما

منبع: خرداد

کلیدواژه: وزارت بهداشت صدا و سیما برنامه هایی مهران مدیری ضبط برنامه برنامه ها عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم

وزیر صمت در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون تولید نوکیای ایرانی گفت: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ لذا در صورت محرز بودن تقلبی بودن این تلفن همراه، تولید آن در کشور متوقف خواهد شد.

گروه دیجیتال بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «عباس علی آبادی» وزیر صمت در نشست خبری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی «ایران اکسپو» در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون برنامه این وزارتخانه برای ساخت تلفن همراه در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ما در کشور در مورد این کالا هنوز برند معتبر و قابل قبولی که صد در صد خود اتکا باشد نداریم.


وزیر صمت افزود: در وزارت صمت هم در بعد نرم افزاری و هم در بعد سخت افزاری برنامه داریم و جزو برنامه‌های اولویت دار ماست؛ هر اندازه که خودرو مهم است موبایل هم مهم است.


وی همچنین درباره عرضه نوکیای تقلبی در سطح بازار موبایل ایران گفت: در صورت محرز بودن تقلبی بودن این تلفن همراه، کالای تقلبی در کشور نهاد مسئول خود را دارد و البته ما هم مسئول هستیم قطعا اگر ثابت شود لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.


علی آبادی تاکید کرد: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ اگر متوجه بشویم جلوی واردات را می‌گیریم ارز و ریال به آن تخصیص نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مرتبط معرفی می‌کنیم.


مشروح گفته‌های علی آبادی را در کلیپ زیر مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نوکیای ایرانی ، تولید موبایل ، نوکیا ، وزارت صمت ، عباس علی آبادی ، کالای تقلبی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9l

دیگر خبرها

  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • فیلم| افشاگری‌های عضو بریده منافقین در دادگاه: ۴۰۰ مستشار نظامی عراق در پادگان اشرف حضور داشتند!
  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • تحلیلگر صهیونیست: جنگ علیه غزه باید متوقف شود/ حماس شکست نمی‌خورد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان