Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، فیروز چیبایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به خودکفایی های صنعت خودرو در ایران بیان کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر تمام قطعات خودروهای سنگین و سبک در ایران قابلیت ساخت دارند و می توان با هزینه ی بسیار کم این قطعات را تولید کرد.

او ادامه داد: در حال حاضر با وجود تحریم های سنگینی که کشور با آن مواجه شده و مشکلات متعددی که برای صنعت خودرو سازی کشور به وجود آمده است، تنها راه برون رفت از مشکلات فعلی تکیه به توان تولید داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس صنعت خودرو گفت: متأسفانه سیاست گذاران در این عرصه، عزم جدی برای بهره‌مندی از توان تولید قطعات داخلی را ندارند  ظاهراً مشخص نیست که چه زمانی این عزم را پیدا خواهند کرد.

وی افزود: البته با توجه به شرایط سخت فعلی، گام هایی برای ساخت بعضی از قطعات خودرو به کمک وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برداشته شده  است اما قطعا کافی نخواهد بود.

چیبایی ادامه داد:  هم اکنون شرکت های خصوصی متعددی در زمینه خودکفایی قطعات خودرو فعالیت می کنند که از متخصصان بسیار خوبی برخوردار هستند. بنابراین می توان از آن ها در تامین قطعات خودرو استفاده کرد.

این کارشناس صنعت خودرو کارشناس صنعت خودرو تاکید کرد: ما در حال حاضر می توانیم ادعا کنیم که قادر هستیم تقریبا تمام قطعات خودرو های تولید داخل و حتی قطعات بعضی از خودرو های وارداتی در کشور را تولید کنیم گرچه ادعای بزرگی است اما واقعا چنین پتانسیلی در کشور وجود دارد. ما به واسطه ی متخصصین و ابزار پیشرفته ای که در اختیار داریم می توانیم این کار را انجام دهیم.

این کارشناس صنعت خودرو در پاسخ به این سوال که آیا قطعاتی که تولید خواهید کرد از کیفیت مناسبی برخوردارند؟ اظهار کرد:  ما حتی آنها را ضمانت خواهیم کرد چرا به توان خود ایمان داریم.

این کارشناس خودرو تصریح کرد: اطلاع داریم که گروه خودرو سازی سایپا برای تولید یکی از محصولات خود با رفتن شرکت کره‌ای از ایران  مشکل برخورد و  ظاهراً این محصول به دلیل نبود ECU(کامپیوتر خودرو) تولیدش متوقف شده است. پیشنهاد دادیم که این شرکت نمونه‌ای از این کامپیوتر خودرو را به ما بدهد تا آن را بازسازی کنیم ولی متأسفانه قبول نکردند.
چیبایی تاکید کرد: توان تولید انژکتور خودرو های هیبرید را داریم، این قطعه می تواند  کمک بسزایی در تولید این نوع خودرو که نیاز کشور هم هست کند.

این کارشناس صنعت خودرو در پایان بیان کرد: آنچه که منجر به بروز مشکلات این چنینی شده و نگاه به توان داخلی را تقریباً از بین برده است، رانت و مافیایی است که در این حوزه وجود دارد و اجازه نمی‌دهد تا تولید کنندگان داخلی خودشان را نشان دهند. امیدوارم که هر چه سریع‌تر این نگاه تغییر کند و بتوانیم با همت و همبستگی با هم صنعت خودرو سازی کشور را متحول کنیم و به رشد و تعالی برسانیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کارشناس صنعت خودرو صنعت خودرو قطعات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۸۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، علیرضامهاجر امروز دربازدید از موسسات تحقیقات گاودشت بابل گفت. بر اساس کاری که محققان کشورمثل دکتر فضایلی وهمکاران درموسسه چغندرقند و نیز موسسه اصلاح بذرونهال ومجموعه کارشناسان دامپروری در وزارت جهادکشاورزی انجام دادند باید نوید دادکه بدون اینکه حتی یک متر غیر از اب باران استفاده شود دراستان‌های گیلان مازندران وگلستان می‌توان صد‌ها هزارتن نیازکشور درباره علوفه را درداخل تولید وتامین کرد.

وی تصریح کرد: چغندر علوفه‌ای بدون نیازبه هیچگونه آبیاری قابل تولید است و بعد از برداشت برنج از زمین‌های کشاورزی می‌توان چغندر غلوفه‌ای کشت کرد

مهاجر تاکید کرد:با کشت این محصول بیشتر از ۱۰۰ تن درهکتار محصول تولید می‌شود وبرای خوراک دام‌ها قابل استفاده است واین نوع چغندر  بیشتر از ۸ درصد قند داردومی تواند جایگزین جو زرت. یونجه وکنجاله سویا وخیلی از محصولاتی که مجبور به واردات آن از خارج هستیم جایگزین بشود ومی تواند بهتر از خوراک های دیگر، تغذیه دام سنگین وسبک راتامین کرد.

دیگر خبرها

  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • معمای بنزین در ایران