Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، برنامه "ورزش بدون ویرایش" با موضوع وظایف، کارکردها و اختیارات مجمع فدراسیون فوتبال و در ارتباط تلفنی با سعید آذری مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان و کریم بهرامی رئیس هیئت فوتبال قم از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.

بهرامی در آغاز بیان کرد: مجمع به آقای رأی کِینی و پرویزی رای نداده و احتمالا اعضای هیئت رئیسه را بدون هماهنگی با اعضای مجمع جایگزینی کردند و به ثبت رساندند که این خود می تواند خلاف مقررات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت فوتبال قم افزود: مجمع باید کارش را به درستی انجام می داد یعنی تصمیم گیری می کرد و کار را به هیئت رئیسه و اعضای فدراسیون محول و بعد هم نظارت می کرد اما 12 سال سیستم انتخابات همین شکل است و یک بار نشده که ما به این مشکل فدراسیون اعتراف کنیم و هیئت رئیسه را استیضاح نماییم.

وی با اشاره به اینکه قانون این اجازه را به مجمع نداده که اختیاراتش را به هیئت رئیسه واگذار کند گفت: وقتی ما اختیارات مان را غیرقانونی واگذار می کنیم تمرکز قدرت در یک جا قرار می گیرد و در این صورت اشکالات زیادی هم ایجاد می شود و هر کسی هر کاری می کند.

بهرامی با بیان این پیشنهاد که باید مجمعی متشکل از گروه ها و تخصص های مختلف به صورت تخصصی فعالیت کند افزود: کمیته انضباطی و اخلاق و استیناف و خزانه دار حتی یک بار هم توسط مجمع انتخاب نشده اند.

رئیس هیئت فوتبال قم تأکید کرد: مجمع باید به خودش بیاید و معتقدم که با همین اساسنامه و به راحتی می توان فدراسیون را اداره کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اعضای مجمع برای برگزاری یک مجمع فوق العاده و تعیین تکلیف تلاشی می کنند یا خیر؟ گفت: اعضای مجمع حتماً باید این کار را انجام دهند و کم و بیش در جریان هستم که دوستان تلاشهایی می کنند.

همچنین در ادامه، آذری بیان داشت: نامه ای درخصوص مسائل مرتبط با اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال خدمت دکتر شکوری در تاریخ یکم اسفندماه ارسال و متعاقباً برای بررسی پیشنهادات در اولین مجمع پیش رو مقرر شد که 10 نفر از اعضای مجمع وارد کار شوند و به دکتر شکوری ارسال کنند.

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان گفت: همین آقای کفاشیان که می گوید انتخابات برگزار نمی شود در دوره قبلی با یک هوش و ظرافت خاص این قضیه را به رای مجمع گذاشت و گفت عزیزانی که تمایل دارند اساسنامه توسط مجمع به اعضای هیئت رئیسه جدید تفویض شود موافقت خود را اعلام کنند که نهایتاً تصویب شد.

آذری ادامه داد: اساسنامه جدید در خردادماه با حضور دو تن از اعضای فیفا و یک نفر ازAFC تدوین شد اما مشکل این است که بر اساس 10 امضایی که تهیه و به خدمت دکتر شکوری دبیر فدراسیون فوتبال ارسال شده هنوز این حق برای اعضای مجمع وجود دارد.

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان گفت: با وجود اینکه پنج نفر از اعضابه علل نامعلوم اعلام کردند امضاهایشان را پس می گیرند اما هنوز از حیِز انتفاع خارج نشده است لذا اگر اعضای مجمع نگران سرنوشت خود باشند می توانند این قضیه را پیگیری کنند تا اساسنامه جدید مطرح شود.

آذری با بیان اینکه فیفا تکلیف همه را مشخص کرده است افزود: تنها راهکار دموکراتیک این است که اساسنامه مصوب در خرداد ماه روی سایت فدراسیون فوتبال گذاشته و حدود 15 تا 20 روز هم به اعضا فرصت داده شود تا اساسنامه را با دقت بخوانند، سپس مجمع به طور فوق العاده برای تصویب اساسنامه جدید تشکیل شود و ایرادات را بررسی کند تا نهایتاً به یک اساسنامه استاندارد مورد قبول فیفا با حضور کلیه اعضای مجمع برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پارس جنوبی جم به عنوان عضو حقوقی مجمع فدراسیون فوتبال ثبت رسمی شده یا خیر؟ بیان کرد: بنده اطلاعی در این مورد ندارم، اما کلیه باشگاه ها موظف بودند اساسنامه های خود را به فدراسیون ها تقدیم کنند تا اعضای هیئت رئیسه هم آنها را به بخش حقوقی فدراسیون ارجاع دهد.

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان همچنین در پاسخ به این سوال که آیا 25 اسفند زمان مناسبی برای برگزاری حداقل مجمع فوق العاده فدراسیون فوتبال برای تعیین تکلیف هست یا خیر؟ گفت: برگزاری چنین جلسه ای در این فرصت کم به صلاح نیست.مجمع فوق العاده زمانی باید تشکیل شود که اساسنامه پیشنهادی روی سایت فدراسیون فوتبال قرار گیرد ضمن اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور عاقلانه نیست که 74 نفر از مفاخر فوتبال را دور هم جمع کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فولاد خوزستان سعید آذری فدراسیون فوتبال ایران مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان فدراسیون فوتبال فوق العاده هیئت رئیسه اعضای مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟

در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که فلسطین محور اجلاس سازمان همکاری اسلامی، تأثیر توافق احتمالی حماس و رژیم صهیونیستی بر تنش‌های منطقه، کلاه بیمه‌ای بر سر کارگران ساختمانی و بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

مروری بر کنش های سیاسی- رسانه ای اصلاح طلبان و اعتدالیون بیانگر آن است که آنان در خصوص انتخاب ریاست و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تحلیل های متعارضی مواجه هستند.

بر اساس احصاء صورت گرفته، اصلاح طلبان و اعتدالیون در بازنمایی از شرایط مجلس مبنی بر استیلای رادیکال ها، شدت گرفتن لابی ها برای هئیت رئیسه مجلس، سهم خواهی و سهم دهی ها متفق القول هستند اما در خصوص ائتلاف ها برای ریاست مجلس از سویی و میزان توان مستقل ها، اعتدالیون و اصلاح طلبان از جانب دیگر تحلیل های متعارضی را ارائه می کنند.

برگزاری دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف فراکسیون‌های مجلس به ویژه انتخاب هیئت‌ رئیسه مورد توجه روزنامه‌های اصلاح‌طلب قرار گرفته است، روزنامه آرمان ملی از توافق شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهه پایداری اظهار توجه کرده و نوشته است:

انتخاب رئیس مجلس بحث مهمی است. ۱۴ اردیبهشت با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند. حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد.

این روزنامه در ادامه با تعیین نامزد برای هیئت رئیسه آینده مجلس نوشته است:

اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است. سیدمحمود نبویان، نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی از جمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده، البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

روزنامه اعتماد نیز در گزارشی با عنوان آناتومی یک رقابت می‌نویسد:

از مجموع این احوالات تدارک رقابت برخی جریانات اصولگرا برای رقابت با قالیباف بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم دور از انتظار نبوده و نیست. در مقابل اما جریان قالیباف نیز از انسجام منتخبان مجلس دوازدهم حول محور ریاست او، حتی پیش از برگزاری دور دوم انتخابات می‌گویند! روزنامه اعتماد ضمن تلاش برای پرهیز از نام بردن طیف اصلاح طلبان در مجلس مدعی شد که مستقلین و اعتدالی ها حدود ۱۰۰ کرسی در مجلس دوازدهم داشته و از نقش موثر این نمایندگان برای رایزنی برای کسب کرسی های مجلس در صورت حمایت از ریاست محمدباقر قالیباف سخن به میان آورد. این روزنامه مدعی شد که صحبت هایی در خصوص انتخابات مسعود پزشکیان به عنوان نائب رئیس مجلس و کسب دو کرسی هیئت رئیسه و ریاست ۳ کمیسیون مجلس انجام شده است.

اما در شرایطی که روزنامه اعتماد از احتمال ائتلاف میان قالیباف و با طیف مستقلین و اعتدالیون سخن به میان می آورد اما روزنامه «هم میهن» مدعی احتمال ائتلاف قالیباف با پایداری ها و طیف رادیکال برای ریاست مجلس خبر می دهد.

هم میهن با بیان اینکه «جبهه پایداری مؤتلف با شانا اگر در مجلس بعدی بخواهد همسویی با جریانی را در پیش بگیرد، بعید است با نمایندگان راه‌یافته از لیست امنا و صبح ایران به ائتلاف و همراهی نرسد»، می نویسد: «مسلما این شرایط قطعاً به نفع قالیباف نخواهد بود و این امر هم موجب شده که این تصور ایجاد شود که قالیباف از همین حالا و در مجلس کنونی علاوه بر همراهی جریان تندروی موجود، سیگنال‌های مثبتی را به تندروها در مجلس بعدی ارسال کند تا بتواند موقعیت فعلی‌اش را در دور بعدی هم حفظ کند؛ از جمله اینکه برخی حتی احتمال بازگشت طرح‌هایی مانند طرح صیانت به دستور کار مجلس در روزهای پایانی را در همین مسیر عنوان کرده‌اند.»

این روزنامه همچنین می نویسد:

درست است که قالیباف حامیانی داشته و به پشتوانه آن پا به میدان انتخابات مجلس گذاشت اما حمایت آنها برای رسیدن به ریاست دوره دوازدهم مجلس کافی به نظر نمی‌رسد. احتمالاً میانه‌روها و طیف اقلیت‌ سیاسی مجلس در رقابتی که اگر بین گزینه تندروها و طیف قالیباف شکل بگیرد، دست به همراهی با او خواهند زد اما قالیباف برای رسیدن به ریاست، نیاز به آرای بیشتری دارد و اگر ضرورتی از بیرون بر حضور قالیباف بر ریاست مجلس به میان نیاید، قالیباف چاره‌ای جز جذب رای جبهه پایداری و طیف‌های همسو با آن (جریان «امنا» و «صبح ایران») ندارد که آن هم بدون امتیازدهی صورت نمی‌گیرد و حالا با توجه به شواهد و قرائن مطرح‌شده به نظر می‌رسد مذاکرات آغاز شده و اگر قالیباف با همین روند خواهان دستیابی به صندلی ریاست مجلس باشد، با توجه به اینکه در سابقه سیاسی او بالا و پایین و حرکت در طیف‌های مختلف اصولگرایی دیده شده است؛ احتمالاً با چهره جدیدی از قالیباف روبه‌رو خواهیم بود؛ چهره‌ای که برآمده از همراهی بیش از پیش با تندروهاست!

با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

نکته قابل توجه اینکه اصلاح طلبان در بیان کرسی های متعلق به مستقلین مدعی هستند آرای مستقلین در جبهه اعتدالی ها و اصلاح طلبان می باشد، این طیف که از ۱۰۰ کرسی برای این طیف سخن به میان می آورند پیش از این از فقدان نیروهای اعتدالی و اصلاح طلب در مجلس سخن به میان می آوردند

اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای، بازنمایی کنند.

دیگر خبرها

  • شروط مهم فدراسیون فوتبال برای برگزاری فصل آینده لیگ برتر
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • عقب ماندگی بزرگ در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان