Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامین حقیقی در گفتگو با مهر عنوان کرد: اختصاص بزرگ‌ترین بیمارستان خراسان شمالی برای مقاله با کرونا هیچ خللی در عمل‌کرد سیستم درمانی استان جهت خدمت‌رسانی به سایر بیماران ایجاد نمی‌کند.

وی درباره وضعیت فعلی بیمارستان بیان کرد: این صحبت من را فارغ از تعارفات مرسوم بدانید، اما تمامی پرسنل بیمارستان از کادر درمان تا نیروهای خدماتی با روحیه جهادی در حال ایثار و از خود گشتگی در قبال بیماران هستند این زحمات را باید فارغ از چارچوب اداری قلمداد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان امام حسن (ع) در ادامه اظهار داشت: در راستای سلامت کادر درمانی و خانواده‌های آن‌ها و جلوگیری از انتشار آلودگی‌های احتمالی در سطح جامعه پرسنل زحمت‌کش ما به‌صورت داوطلبانه در یکی از اقامت‌گاه‌های سپاه استان تا پایان مبارزه با کرونا قرنطینه می‌شوند.

حقیقی افزود: سپاه به مانند تمامی بحران‌ها که در کنار مردم و دستگاه‌های اجرایی است، این‌بار نیز با در اختیار گذاشتن یکی از مراکز اقامتی خود گام بلندی در جهت پیشگیری از شیوع و حمایت از ایثارگران خط مقدم مبارزه با کرونا برداشت.

رئیس بیمارستان امام حسن (ع) یادآور شد: کرونا در عین این‌که بسیار مسری است اما قابل درمان نیز هست. آمار تلفات این بیماری به نسبت مبتلایان عدد بسیار پایینی است، ولی به دلیل قدرت شیوع بالا و آسیب‌پذیری برخی افراد خاص در جامعه، مردم باید همکاری کنند و بدون همکاری مردم با سیستم درمانی فکر ریشه‌کن شدن این بیماری یک توهم است!

وی درباره میزان شیوع و در برگیری این بیماری در خراسان شمالی گفت: شکر خدا استان ما در مقایسه با برخی استان‌های مجاور آلودگی بسیاری پایینی دارد. هر چند یک همت جمعی را برای حفظ شرایط پایدار کنونی می‌طلبد. حقیق در ادامه باز هم مبارزه بر علیه کرونا را سلسله اقدامات پیشگیرانه‌ای برشمرد که جز در سایه همکاری مردم تحقق پیدا نمی‌کند.

حقیقی ضمن گلایه از برخی افراد جامعه گفت: اگر سری به مرکز شهر بجنورد بزنید، واقعاً صحنه‌های عجیبی مشاهده می‌کنید. مردمی که علی‌رغم هشدارهای پیاپی آزادانه و بدون هیچ‌گونه تجهیزات ابتدایی پیشگیری مانند دست‌کش و ماسک در حال تردد و انجام امور روزانه خود هستند، بی‌تفاوتی مردم همان پاشنه آشیل ما در قبال مبارزه با کرونا است.

وی در ادامه با تاکید بر توجه مردم نسبت به ابعاد فاجعه‌آمیز گسترش این بیماری در سطح جامعه اظهار داشت: تخلیه بزرگ‌ترین بیمارستان استان و اختصاص آن به بیماران مشکوک به کرونا یعنی به صدا درآمدن هشدار و این‌که مردم اقدامات پیشگیرانه را جدی بگیرند.

رئیس بیمارستان امام حسن (ع) با تاکید بر حسن انجام وظیفه دانشگاه علوم پزشکی در درمان این بیماری تاکید کرد: مهمترین عنصر در مقابله با کرونا پیشگیری است و این کار با ساده‌ترین روش‌ها امکان‌پذیر است و درمان زنجیره آخر مبارزه بر علیه کرونا است.

وی از هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های مختلف در راه مبارزه با گسترش این بیماری گفت و یادآور شد: یک اقدام جمعی از جانب مردم و دستگاه‌های مختلف ما را درراه مبارزه با این بیماری پیروز خواهد کرد.

کد خبر 4873315

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی کرونا استان خراسان شمالی بوشهر ایلام گرگان شهرکرد قزوین ستاد مقابله با کرونا ماسک طبی سیلاب احتکار بیرجند شیراز قربانیان کرونا مشهد وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرآشپز پخت تورم در ایران

سال‌ها است که تورم به عنوان یکی از معضلات اصلی اقتصاد ایران، مردم را رنج می‌دهد. در هر دوره انتخاباتی، مهار تورم به عنوان یکی از شعار‌های اصلی نامزد‌ها به گوش مردم می‌رسد. اما در عمل، گویی این وعده‌ها رنگ واقعیت به خود نمی‌بینند.

به گزارش اکوایران، یکی از ریشه‌های اصلی این معضل، ناترازی در نظام بانکی کشور است. تا زمانی که این ناترازی به طور کامل برطرف نشود، هرگونه تلاشی برای مهار تورم ناکام خواهد ماند. اما چرا با وجود آگاهی از این موضوع، تاکنون اقدام موثری برای حل این مشکل انجام نشده است؟

در قسمت دهم از مجموعه «فارکست بانکداری» به بررسی این موضوع می‌پردازیم. فرهاد نیلی، اقتصاددان و سید حمید پورمحمدی، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه، در این برنامه درباره ریشه‌های این معضل و راهکار‌های مدنظر بحث می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • سرآشپز پخت تورم در ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد