Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا خطوط هوایی اروپا را که زمانی از شلوغ‌ترین‌ها بودند، با ضرر و مشکلات فراوانی روبرو کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از گیزمودو، این روزها درپی شیوع ویورس کرونا در اروپا، ایرلاین‌ها برای پروازهای خود، قانون «استفاده کن یا از دست بده» را درنظر گرفته‌اند، درواقع باتوجه به تاثیر بسزای ویروس کرونا روی مسافرت‌های هوایی، خطوط هوایی اروپا به‌اصطلاح به "پروازهای ارواح" روی آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بله این دقیقا همان چیزی است که فکر می‌کنید؛ خطوط هوایی در حال حاضر هواپیماهای عاری از مسافر را در سراسر اروپا به پرواز درمی‌آورند و هزاران گالن سوخت را در این روند هدر می‌دهند.

 برخی از هواپیماها می‌توانند در هر مایل پرواز، پنج گالن سوخت جت را سوزانده و مقادیر بسیار زیادی گاز CO2 و سایر گازهای گلخانه‌ای را ساطع کنند.

دلیل این کار مربوط به آیین‌نامه اتحادیه اروپا می‌شود. در اروپا اگر خطوط هوایی نتوانند از 80 درصد پرواز اختصاصی خود در فرودگاهی خاص استفاده کنند، آنها در ارزیابی‌های سالانه توسط مقامات دولتی، در خطر از دست دادن جایگاه خود به رقبا، قرار می‌گیرند.

در واقع اپراتورها باید اثبات کنند که برای توجیه داشتن چنین جایگاهی، همچنان مشتری دارند.

با شیوع ویروس کرونا تقاضا برای پرواز و جابجایی بسیار کم شده و این امر خطوط هوایی را به تقلا و مشکل انداخته است. تاکنون بیش از 100هزار مورد ابتلا به این ویروس در 101 کشور جهان گزارش شده است.

این پروازهای "ارواح" یکی دیگر از اثرات محیطی ناشی از گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان است. این هفته وزیر حمل و نقل انگلیس، از قانون‌گذاران خواست این قوانین را متوقف کنند تا از ادامه پیامدهای زیست محیطی و اقتصادی جلوگیری شود، زیرا شیوع این بیماری همچنان ادامه دارد.

بنابر اعلام انجمن بین‌المللی حمل و نقل هوایی، هزینه پرواز هواپیماهای خالی، 113 میلیارد دلار به صنعت حمل و نقل هوایی خسارت زده است، چراکه افراد از ترس از ابتلا به این بیماری از مسافرت خودداری می‌کنند.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خطوط هوایی ایرلاین ها ویروس کرونا خطوط هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم

نخست‌وزیر یونان گفت آتن نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی مانند پاتریوت‌ یا اس-۳۰۰ را به اوکراین ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و ناتو برای افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان اعلام کرد این کشور نمی‌تواند سیستم‌های دفاعی پاتریوت یا اس-۳۰۰ به اوکراین بدهد.

به نقل از بیزینس اینسایدر، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا تحت‌فشار هستند تا سیستم‌های حفاظتی بیشتری برای کی‌یف فراهم کنند، به‌ویژه کشورهایی مانند یونان و اسپانیا که چنین سیستم‌هایی را در اختیار دارند.

میتسوتاکیس در مصاحبه‌ای عنوان کرد: یونان اس-۳۰۰ یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. این سؤال از ما پرسیده شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند در حال بررسی فوری راه‌هایی برای ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند، اما قول مشخصی درباره سامانه‌های پاتریوت ندادند.

باتوجه‌به تنش‌ها با ترکیه، دفاع یک موضوع بسیار حساس برای آتن است. یونان درگذشته هزاران راکت، مواد انفجاری قوی، مهمات و راکت‌های ضدتانک به اوکراین ارسال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد از امروز
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • پهپاد‌های انتحاری «شاهد» چگونه به ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین تبدیل شدند؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود