Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت سعودی در تازه‌ترین اقدام برای حذف مهم ‌ترین رقبای سیاسی محمد بن سلمان و هموار کردن جانشینی وی به جای پدرش سلمان بن عبدالعزیز، جمعه شب گذشته شاهزاده «احمد بن عبدالعزیز» برادر پادشاه سعودی و «محمد بن نایف» ولیعهد پیشین عربستان را دستگیر کرد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، فعالان سعودی شبکه توئیتر موافق بازداشت ، پویش های مختلفی برای زیر سوال بردن شخصیت و خدشه دار کردن چهره این دو شخصیت سعودی برجسته بازداشت شده به وجود آوردند تا بدین ترتیب دستگیری آنان را توجیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در نقطه مقابل سایر توئیت نویس های سعودی از پویش موافقان انتقاد کرده و ابعاد پنهان این اقدام مقامات سعودی مبنی بر بازداشت شماری از بلندپایه ترین شاهزاده های آل سعود را فاش کردند.

بر اساس این گزارش ، نکته قابل توجه در توئیت های کسانی که به این دو شاهزاده سعودی بازداشت شده حمله کردند، تشابه عبارت ها و جمله های بکار رفته از سوی نویسندگان بود ، به گونه ای که به نظر می رسد از یک منبع واحد سرچشمه گرفته اند.

این دسته از افراد بر این نکته تاکید کردند که محمد بن نایف از زمانی که وزیر کشور عربستان بود، به مواد مخدراعتیاد داشت و هم اکنون نیز همراه با دشمنان عربستان علیه رهبران این کشور همدست شده و توطئه کرده است.

آنها همچنین شاهزاده احمد بن عبدالعزیز برادر سلمان شاه سعودی را به عدم شایستگی و توطئه علیه پادشاه و ولیعهدش متهم کرده اند.

بسیاری از کاربران در حمله خود علیه محمد بن نایف که در گذشته ولیعهد سعودی بود، بر این نکته تاکید کردند که او معتاد به مواد مخدر است و این امر بر تصمیم گیری ها و رفتارش تاثیر گذاشته است.

برخی از کاربران این شبکه اجتماعی همچنین مصرف مواد مخدر را با برکناری وی از پست وزارت کشور و عضویت هیات بیعت در چند سال پیش مرتبط دانسته اند.

علاوه بر همه اینها هم اکنون درعربستان این گونه رواج یافته که محمد بن نایف با طرف های خارجی علیه رهبران سعودی در حال توطئه چینی است.

توئیت نویس دیگری با انتشار عکس محمد بن نایف با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه به همراه خبر چاپ شده در روزنامه مصری الشروق نوشت که این شاهزاده سعودی از سفرش به ترکیه در جهت مبادله اطلاعات امنیتی با مقامات آنکارا سوء استفاده کرد.

کاربر مزبور در پایان نوشت: جماعت اخوان المسلمین و محمد بن نایف در واقع دو روی یک سکه هستند.

یک کاربر دیگر نیز محمد بن نایف را به همکاری با دشمنان عربستان در داخل و خارج جهت برهم زدن ثبات کشور متهم کرد.

هر چند بخش عمده انتقادهای کاربران متوجه ولیعهد سابق سعودی شد اما احمد بن عبدالعزیز نیز در این میان بی نصیب باقی نماند و در ارتباط با وی نوشتند که عدم شایستگی او در پست های که تا کنون برعهده گرفته یک موضوع کاملا عیان و ثابت شده است .

این دسته از افراد با اشاره به مطالب رواج یافته در خصوص همدست بودن احمد بن عبدالعزیز با کشورهای بیگانه جهت برهم زدن یکپارچگی و ثبات عربستان او را به خیانت متهم کرده اند.

شمار دیگری از کاربران فضای مجازی نیز از زاویه دیگری محمد بن نایف را مورد حمله قرار داده و اظهار داشتند که محمد بن نایف از راه علمای دین می خواست رضایت مردم را به خود جلب کند.

نقطه مقابل

اما در نقطه مقابل برخی از فعالان فضای مجازی از بازداشت شماری از شاهزاده های سعودی انتقاد کرده و آن را برای حاکمیت محمد بن سلمان ولیعهد سعودی خطرناک دانستند.

« ترکی الشلهوب » در واکنش به اتهام خیانت نسبت داده شده به این دو شاهزاده در توئیتی نوشت: محمد بن سلمان این دو شاهزاده سعودی را به ارتکاب خیانت بزرگ متهم کرده در حالی که خود او شایسته چنین اتهامی است زیرا او بود که عربستان و تصمیم گیری هایش را به ابوظبی گره زد و دارایی های این کشور را به یغما برد تا آنها را تحویل ترامپ بدهد و او بود که ملت را سرکوب کرد و کشور را درگیر باتلاق هایی کرد و از نظر مادی و انسانی آن را فرسوده کرد.

از سوی دیگر « عمر بن عبدالعزیز » یک مخالف برجسته سعودی نیز با انتشار ویدیویی در توئیتر اظهار داشت: بازداشت شاهزادگان صرفا یک اقدام موقت جهت چینش خاندان حاکم بر عربستان است تا برخی از مسائل شکل قطعی به خود بگیرند.

این سعودی مخالف مقیم کانادا افزود: محمد بن سلمان ولیعهد، حاکم کنونی عربستان است و بعید به نظر می رسد شخصیت های سعودی بتوانند علیه او کودتا کنند زیرا بیم آن دارند که امتیازات و جایگاه اجتماعی خود را از دست بدهند.

برخی از توئیت نویسان سعودی نیز در حمایت از شاهزاده محمد بن نایف توئیت ها و ویدیوهایی منتشر کردند و او را به دلیل مبارزه با تروریسم در دوران تصدی پست وزارت کشور ستودند.

برخی از فعالان شبکه های اجتماعی سعودی نیز معتقدند که موقعیت و جایگاه محمد بن نایف در درون آل سعود و به طور کلی در تمام عربستان باعث بازداشت وی شده است .

یکی دیگر از کاربران توئیتر نوشت : شیوه ای که ولیعهد سعودی در مبارزه با افراد خاندان خود در پیش گرفته از سرنوشت بدی برای وی حکایت دارد.

۱۴۸۷

برچسب‌ها رجب طیب اردوغان توییتر تروریسم وزارت کشور ابوظبی محمد بن ‌سلمان ترامپ کانادا پروندهٔ خبری تحولات درونی حکومت عربستان: به سوی توازن یا فروپاشی؟

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رجب طیب اردوغان توییتر تروریسم وزارت کشور ابوظبی محمد بن سلمان ترامپ کانادا عربستان عربستان عربستان ترکیه ترکیه عربستان عربستان عربستان عربستان کانادا عربستان عربستان رجب طیب اردوغان توییتر تروریسم وزارت کشور ابوظبی محمد بن سلمان ترامپ کانادا احمد بن عبدالعزیز محمد بن سلمان محمد بن نایف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد

به گزارش صدای ایران،سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

 وی با تأکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه "سرویسِ اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته منتظرالمهدی در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به "پروژه کینگ" که شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده "چَتِر بِیت" که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر‌کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه "چَتِربِیت" که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده "لِوِل آپ دنس" که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و... می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده "سایه" همان خانه‌ی فسادِ یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشته ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد
  • جزئیات پرونده قاچاق دختران؛ ۸تصویربردار بازداشت شدند
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد