Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل ایمنی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در سطح خوابگاه‌ها، سلف‌سرویس و بوفه‌های دانشگاه آزاد اسلامی را به رؤسای استان ها، واحدها و مرکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دستورالعمل تأکید شده است که با توجه به حساسیت و اهمیت رعایت نکات بهداشتی در سطح خوابگاه ها، سلف سرویس و بوفه ها، تا زمان ریشه کنی کامل ویروس کرونا در سطح کشور، واحدها و مراکز آموزشی موظفند نسبت به رعایت دقیق نکات ذیل اقدام کنند.

خوابگاه ها:

- قبل از بازگشایی خوابگاه ها، تمامی بخش های خوابگاه ضدعفونی شده و مطابق با دستورات بهداشتی به طور منظم این اقدام ادامه یابد. با هماهنگی مراکز بهداشتی درمانی شهرستان پیش از اسکان دانشجویان در خوابگاه ها، از تمامی آنها تست ابتلا به ویروس کرونا گرفته شود و در صورت مشاهده دانشجویان مبتلا، آنان را به مراکز درمانی معرفی و پس از بهبودی کامل در خوابگاه اسکان یابند. در بدو بازگشایی خوابگاه ها با هماهنگی ستاد آگاه سازی، کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، جلسات توجیهی برای آموزش دانشجویان برگزار شود.

اقامت همراهان دانشجویان به صورت مهمان اکیداً ممنوع است. مواد شوینده و ضدعفونی کننده به میزان لازم تهیه و در دسترس دانشجویان قرار داده شود. در صورت مشاهده هر گونه علائم ابتلا به بیماری کرونا در بین دانشجویان خوابگاهی (تب، سرفه، تنگی نفس و...) مسئولان خوابگاه موظفند بلافاصله اقدام کنند و حسب تشخیص بیماری دانشجو هم اتاقی های وی نیز از لحاظ ابتلا به بیماری مورد بررسی قرار گیرند.

با توجه به شیوع بیماری کرونا در سطح کشور، به دانشجویان ساکن خوابگاه توصیه شود حتی‌الامکان از مسافرت های بین شهری خودداری کرده و تا زمان ریشه‌کنی این ویروس سفرهای بین شهری خود را به حداقل برسانند. به دانشجویان یادآوری شود که ملزم به رعایت دقیق دستورالعمل های صادره از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص بهداشت فردی و جمعی هستند و مسئولان خوابگاه ها باید بر این امر نظارت دقیق کنند و در صورت بی‌توجهی آنها به طور جدی تذکر داده شود.

در اسرع وقت به منظور آشنایی و آموزش مسئولان خوابگاه ها جلسات توجیهی با حضور متخصصان حوزه بهداشت برگزار شود. سرویس ایاب و ذهاب خوابگاه ها نیز باید روزانه ضدعفونی شود و رانندگان آن نیز گواهی عدم ابتلا به ویروس کرونا را ارائه دهند.

سلف سرویس و آشپزخانه

- تمامی افرادی که در سلف سرویس های دانشگاه فعالیت می کنند، باید گواهی عدم ابتلا به بیماری کرونا ارائه نمایند.

- از ورود و فعالیت هر یک از کارکنان سلف سرویس‌ها که یکی از علائم بیماری کرونا را دارند تا زمان بررسی و ارائه گواهی سلامت اکیداً خودداری شود.

- غذاهای سلف از انواعی انتخاب شود که موادغذایی در آن به طور کامل پخته می شود .

- از قاشق، چنگال و ظروف یکبار مصرف استفاده شود.

-الزاماً از سطل های زباله در دار در فضای سلف سرویس ها استفاده شود.

- با استفاده از پوستر و دستورالعمل های بهداشتی نکات مهم در خصوص پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در غذاخوری ها اطلاع‌رسانی شود.

-تمامی افرادی که در سلف سرویس های دانشگاه فعالیت می کنند باید لباس کامل شامل (کلاه، دستکش، روپوش، ماسک و کفش) استفاده و روزانه نسبت به استحمام، شستشو و ضدعفونی کردن لباس های خود اقدام نمایند.

-مواد ضدعفونی‌کننده و مایع دستشویی در فضای آشپزخانه و سلف سرویس ها جهت استفاده کارکنان و دانشجویان قرار داده شود.

- برای غذاهایی که به همراه نان سرو می شود، نان باید به صورت بسته‌بندی در اختیار دانشجویان قرار داده شود.

- از سفره ها و لیوان های یکبار مصرف در سلف های غذاخوری استفاده شود.

- از خرید اقلام غذایی مانند روغن، ناگت، رب گوجه فرنگی، سس، نمک، خیارشور و... به صورت فله‌ای خودداری و اقلام بسته بندی شده جایگزین آن شود.

- از مواد گندزدا جهت ضدعفونی کردن سبزیجات (کاهو، کرفس، گوجه و ...) در آشپزخانه سلف سرویس های دانشجویی استفاده شود.

- به منظور حفظ سلامت دانشجویان خوابگاهی تا زمان ریشه‌کن شدن بیماری کرونا نسبت به تهیه وعده غذایی شام برای دانشجویان خوابگاهی با رعایت نکات فوق اقدام نمایند.

-در ارتباط با خرید، شستشوی مواد غذایی و نحوه طبخ آنها رعایت نکات بهداشتی اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی الزامی است.

بوفه‌ها:

- با توجه به احتمال آلودگی غذاهای سرد و فست‌فود با نظارت و نظر متخصصان بهداشتی و پزشکی تا زمان ریشه‌کن شدن ویروس کرونا، تنها غذاهای کاملاً پخته شده عرضه شود و از ارائه غذاهای آماده مانند ساندویچ های سرد و نیم پز مانند تخم‌مرغ عسلی و ... خودداری شود.

- رعایت تمام نکات بهداشتی اشاره شده در سلف سرویس ها، در سطح بوفه‌ها نیز الزامی است.

مراکز مشاوره:

- مراکز مشاوره امین نیز لازم است مشارکت و همکاری لازم را بعمل آورده و خصوصاً جهت تهیه پیام های امیدبخش، شاد و تقویت‌کننده روحیه و میزان تاب‌آوری با استفاده از کارشناسان و منابع معتبر اسلامی به صورت مستمر فعالیت کنند.

- به منظور رفع اضطراب و وسواس های فکری ناشی از شیوع بیماری کرونا، ساعات و میزان فعالیت مراکز مشاوره برای ارائه خدمات به آن دسته از دانشجویانی که به خاطر شیوع این بیماری دچار مشکل شده اند، افزایش یابد.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی معاونت فرهنگی و دانشجویی ابراهیم کلانتری دستور العمل کرونا خوابگاه سلف

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی معاونت فرهنگی و دانشجویی ابراهیم کلانتری دستور العمل کرونا خوابگاه سلف دانشگاه آزاد اسلامی ویروس کرونا بیماری کرونا تا زمان ریشه کرونا در سطح سلف سرویس ها استفاده شود سلف سرویس خوابگاه ها داده شود بوفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا