Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انترتینمنت ویکلی، کتاب‌های صوتی «هری پاتر» که توسط جیم دیل روایت شده‌اند مدت‌هاست که در بین هواداران جی. کی.رولینگ محبوب هستند؛ اما به تازگی اعلام شد کتاب شنیداری از مجموعه داستان کوتاه رولینگ از جهان داستانی هری پاتر و دوستانش نیز ماه آینده به بازار می‌آید.

کتاب صوتی جدید که بر مبنای «قصه‌های بیدل نقال» شکل می‌گیرد با صدای بازیگرانی که در اقتباس‌های مختلف هری پاتر نقش داشتند از جمله جود لا روایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جود لا در این نقش‌آفرینی صداپیشگی آلبوس دامبلدور را برعهده دارد زیرا در فیلم «هیولاهای شگفت‌انگیز» در نقش این شخصیت کلیدی بازی کرده است.

نوآ دامزوینی که در نقش هرمیونی گرینجر در «هری پاتر و کودک نفرین شده» بازی کرد یکی از نمادین‌ترین داستان‌های این کتاب یعنی «قصه سه برادر» را روخوانی می‌کند که درباره ماجرای قدیسان مرگبار از مجموعه «هری پاتر» است.

جیسون ایزاکس که در نقش لوسیوس مالفوی در فیلم‌های اصلی «هری پاتر» بازی کرده بود قصه «قلب مودار جادوکار» را که درباره جادوگری است که به دنیای سیاه بازمی‌گردد تا در برابر عشق از خودش محافظت کند، را روخوانی می‌کند.

وارویک دیویس که در نقش پروفسور فلیتویک ظاهر شده بود نیز قصه «جادوگر و دیگ جهنده» را می‌خواند که درباره هدیه‌ای جادویی است که مشکلاتی به بار می‌آورد.

اوانا لینچ بازیگر نقش لونا لاوگوود هم داستان «چشمه خوشبختی پریان» را می‌خواند که درباره جست‌وجو برای یافتن باغی جادویی توسط سه ساحره و یک شوالیه بدشانس است.

بانی رایت بازیگر نقش جینی ویزلی نیز قصه «ببیتی خرگوشه و درخت قات قات کن» را می‌خواند که داستانی درباره ملاقاتی ویران‌گر بین یک پادشاه احمق، یک شارلاتان که وانمود می‌کند جادوگر است و یک زن خدمتکار به ظاهر عادی که ممکن است از هر دوی آن‌ها قدرتمندتر باشد، است.

این مجموعه با صداپیشگی سالی مورتیمور بازیگر نقش مادام پینس کامل می‌شود که روخوانی مقدمه رولینگ را برعهده دارد.

«قصه‌های بیدل نقال» توسط جی. کی. رولینگ سال ۲۰۰۷ منتشر شد و در نسخه‌های محدود شامل فقط هفت نسخه به صورت دست‌ساز توسط رولینگ، به بازار آمد تا با فروش آنها در خیریه پول جمع‌آوری شود. یک سال بعد این کتاب به صورت عمومی منتشر شد و درآمد حاصل از فروش آن نیز صرف مؤسسه خیریه رولینگ شد.

این کتاب همچنان در دنیای هری پاتر اتفاق می‌افتد و شامل قصه‌هایی است که برای کودکان و نوجوانان دنیای جادوگران نوشته شده‌اند و هری پاتر و دوستانش در مدرسه هاگوارتز با آن آشنا می‌شوند. طراحی‌های کتاب را هم رولینگ انجام داده است.

در واقع در کتاب هفتم هری پاتر با نام و خود کتاب «قصه‌های بیدل نقال» از زبان زنوفیلیوس لاوگوود آشنا می‌شویم. در وصیت‌نامه دامبلدور این کتاب به عنوان ارثیه برای هرمیونی گرینجر دوست هری پاتر در نظر گرفته شده و در صفحات آن علامت یادگاران مرگ به چشم می‌خورد و آن‌ها را به سمت نکته مورد نظر دامبلدور یعنی جمع‌آوری این سه یادگاران برای شکست لرد سیاه معطوف می‌کند.

کتاب «قصه‌های بیدل نقال» در دنیای جادویی با مقدمه مفصل پروفسور دامبلدور به چاپ رسید که در واقع نقد خردمندانه‌ای بر آن است.

۳ سال پیش ادی ردمین که در فیلم اقتباسی «هیولاهای شگفت‌انگیز و زیستگاه‌هایشان» نقش اصلی را ایفا کرده، راوی نسخه صوتی رمان همان فیلم شده بود.

کتاب شنیداری «قصه‌های بیدل نقال» ۳۱ مارس (۱۲ فروردین ۱۳۹۹) منتشر می‌شود.

کد خبر 4873791

منبع: مهر

کلیدواژه: جود لاو جی کی رولینگ کتاب صوتی ادبیات جهان نویسنده جهانی گردشگری کتاب و کتابخوانی بازار نشر رایزنی فرهنگی ادبیات ترجمه ادبیات جهان ادبیات کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انتشارات سروش سیدهادی خسروشاهی نشر مرکز درگذشت چهره ها انتشارات سوره مهر هری پاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۷۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟

همه انسان‌ها از استعداد لازم برای منفی فکرکردن برخوردارند. گرچه ممکن است بیماران مبتلا به بیماری‌های روان‌پزشکی یا کسانی که افسردگی، خشم، اضطراب، ترس وعشق را تجربه می‌کنند، در مقایسه با افراد عادی افکارغیرمنطقی و منفی بیشتری داشته باشند. 

افراد به‌هنجار و عادی نیز در موقعیت‌های خاص مانند زمانی که هیجان خاصی را تجربه می‌کنند، آمادگی تولید افکار منفی را دارند. بنابراین یکی از راه‌های به دام کشیدن افکار منفی، توجه به هیجانات است.

وقتی برانگیخته هستید یا زمانی که در حال گذر از مرحله‌ پیش از خشم به مرحله‌ خشم و پرخاشگری هستید، بدانید که «افکار برانگیزاننده» نقش کلیدی را بازی می‌کنند و کنترل خشم بدون مهار این افکار امکان پذیر نیست. از طرفی برانگیختگی و هیجان، در فرآیند پردازش اطلاعات تداخل ایجاد می‌کنند و سبب می‌شوند که فرد به گونه‌ای خاص فکر کند. سوگیری در پردازش اطلاعات که تحت تأثیر خطاهای شناختی است، نه تنها به خشم دامن می‌زند، بلکه فرد را از دسترسی به اطلاعات ناب نیز محروم می‌کند. اولین گام شناسایی خطاهای شناختی در فکر است. این خطاها عبارتند از:

۱- برچسب‌ها:

برچسب‌هایی مانند بی انصاف، گستاخ، احمق، سوء استفاده‌گر، رذل و... می‌توانند شما را خشمگین‌تر کنند و به همین دلیل واکنش‌های پرخاشگرانه‌ شدیدتری از خود نشان دهید. زیرا برچسب‌هایی که به دیگران می‌زنید، سبب می‌شود که دیگران را تحقیر یا سرزنش کنید و دقیقاً به خاطر همین برچسب‌ها، حق مسلم خود می‌دانید که آنها را بکوبید یا زیر سؤال ببرید. شما ممکن است حتی به خودتان برچسب‌هایی مانند از بدشانسی من است، آدمی ابله‌تر از من پیدا نکردند ، از بس ملاحظه کار هستم چنین دردسرهایی برای من پیش می‌آید بزنید.

حال وقتی به خود یا دیگری برچسب می‌زنید از خود بپرسید آیا کلی قضاوت نمی‌کنم؟ این برچسب مرا بیشتر عصبانی می‌کند یا آرام می‌کند؟ پاسخ دادن به این سؤالات می‌تواند به شما کمک کند تا برچسب زدن را متوقف کنید و برچسب ها را زیر سؤال ببرید. برای مثال ممکن است فردی در بسیاری از زمینه ها مسئولانه عمل کند اما در زمینه‌ی خاصی غیرمسئول باشد پس نمی‌توان به او برچسب کلی زد.

۲- قصد و عمد:

اگر کسی به شما وعده‌ای دهد و نتواند در زمان مقرر شده به وعده‌ی خود عمل کند، ممکن است دلایل زیادی برای این خلف وعده وجود داشته باشد اما اگر پیش خود فکر کنید که حتماً قصدی در کار بوده و فرد از روی عمد دست به چنین کاری زده است، خشمگین می‌شوید؛ زیرا احساس می‌کنید از شما سوء استفاده شده است. در این حالت نمره‌ی برانگیختگی شما در چند ثانیه از ۳ به ۱۰ می‌رسد و به سرعت به مرحله‌ی خشم و پرخاشگری می‌رسید، زیرا وقتی احساس کنید قربانی هستید و طرف به عمد خواسته است برای شما مشکلی ایجاد کند، تنها با تنبیه و حمله به طرف مقابل آتش خشم درون‌تان خاموش می‌شود. برای مثال، کسی گوشی تلفن را برنمی‌دارد و شما پیش خود می‌گویید: «عمداً گوشی را برنمی‌دارد و پاسخ تلفن مرا نمی‌دهد.»

۳- ذهن خوانی:

خواندن ذهن دیگران، عادت بیمارگونه‌ی بسیاری از انسان هاست. زمانی که هیجان خاصی را تجربه می‌کنیم، بیشتر از مواقع دیگر به ذهن خوانی دست می‌زنیم. وقتی اندکی برانگیخته هستید و میزان برانگیختگی شما به نمره‌ی ۳ یا ۴ رسیده است، تنها یک یا دو ذهن خوانی کافی است که به نقطه‌ی انفجار برسید. وقتی ذهن‌خوانی می‌کنید در مورد این که دیگران چه فکرهایی درباره شما دارند، پیش خودتان حدس‌هایی می‌زنید و سپس فرض را بر این می‌گذارید که این فرض‌ها درست است و دیگران در مورد شما این گونه فکر می‌کنند.

۴- فاجعه سازی:

فاجعه سازی از اتفاق پیش آمده یا عملکرد طرف مقابل می‌تواند شما را از نقطه‌ ۰ به نقطه  ۱۰ در مقیاس برانگیختگی برساند. فاجعه‌سازی اغلب در قالب جملات این وحشتناک است، فاجعه است و  غیرممکن است، می‌باشد.

نوع دیگری از فاجعه‌سازی «مطلق نگری» است. مطلق نگری در برابر نسبی‌نگری قرار دارد و با واژه‌هایی مانند «او همیشه... او هیچ وقت..... او هرگز...» همراه است.

طبیعی است که وقتی احساس قربانی شدن کنید، یا احساس کنید دیگری نسبت به شما ظلم کرده است و حق شما را تضییع نموده است، احساس خشم کنید و دست به پرخاشگری بزنید. برای مقابله با بزرگ‌نمایی و فاجعه‌سازی از فنون همدلی، پرس وجو، کاوش و بررسی سود و زیان استفاده کنید.

۵- دنبال مقصر گشتن:

در صورتی که با مشاهده‌ی یک رویداد ناخوشایند، درصدد یافتن یک فرد مقصر یا گناه کار باشید تا همه‌ی تقصیرها را به گردن او بیندازید، خشمگین‌تر خواهید شد و ممکن است دست به پرخاشگری بزنید. برای مثال: همه اش تقصیر اوست. اگر او دیر نمی‌کرد این اتفاق نمی افتاد.

به جمله‌ی بالا نگاه کنید و تأثیر آن را در ایجاد خشم ببینید.

۶- نتیجه‌گیری شتاب‌زده:

از یک رویداد یا اتفاق خاص، سریع نتیجه گیری می‌کنید و بر اساس آن واکنش نشان می‌دهید. برای مثال، اگر کسی به موقع سر قرار حاضر نشود، بلافاصله نتیجه می‌گیرید که شما را عمدا معطل کرده و سر کار گذاشته است. با این نتیجه‌گیری زودرس، به سرعت خشمگین می‌شوید و واکنش منفی نشان می‌دهید.

۷- پیش‌بینی منفی:

پیش‌بینی منفی رفتارهای احتمالی دیگران، می‌تواند برانگیزاننده خشم باشد. برای مثال کسی از شما کتابی امانت می‌گیرد و به موقع به شما نمی‌رساند با خود می‌گویید: «اگر با او برخورد نکنم و به اصطلاح او را سر جایش ننشانم دفعه‌ بعد هم این کار را خواهد کرد.» «اگر از من حساب نبرد به این رفتارها ادامه خواهد داد.» همان طور که می‌بینید پیش‌بینی منفی برای رفتار دیگران می‌تواند برانگیزاننده‌ی خشم باشد و سبب می‌شود واکنش منفی شدیدی از خود نشان دهید.

۸- تعمیم:

در تعمیم فرد با استفاده از کلماتی مانند «همیشه»، «هرگز»، «هیچوقت» یک رویداد را تعمیم می‌دهد. برای مثال: «دیر کردن کار همیشگی‌اش است.»

الهه ضمیری - خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • ۳ نمایشنامه جدید در نمایشگاه کتاب
  • انتشار ۳ نمایشنامه
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود