Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از آغاز مطالعه بر روی خطوط انتقال فشار قوی برق در دو منطقه اشتهارد و ورامین در استان‌های البرز و تهران خبر داد و گفت: فروریزش های متعدد در کلانشهرهای کشور نشان می‌دهد که ساختگاه‌های شهری در معرض خطر فروریزش قرار داردند و ضرورت دارد که در مورد پایدارسازی ساختگاه‌های شهری بسیار دقت و جدیت اعمال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علی بیت‌اللهی رییس بخش زلزله و کاهش خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ضمن اعلام این خبر که در روزهای گذشته در محدوده کلانشهر تبریز در یکی از خیابان های شهر، فروریزشی رخ داد که بر اساس استعلام و دریافت اطلاعات، حداقل یک خودرو در این فروریزش آسیب دیده است، گفت: فروریزش های متعدد در کلانشهرهای کشور نشان می‌دهد که ساختگاه‌های شهری در معرض خطر فروریزش قرار داردند و ضرورت دارد که در مورد پایدارسازی ساختگاه‌های شهری بسیار دقت و جدیت اعمال شود.

 

رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با یادآوری اینکه بر اساس برآوردها و مطالعات، پدیده فرونشست زمین به دلیل استفاده بی رویه از آب های زیرسطحی بسیاری از کلانشهرها و شهرهای کشور را تهدید می کند، افزود: آثار پدیده فرونشست در جنوب و جنوب غربی تهران آثار فراوانی بر زیرساخت ها، ساختمان ها و المان های طولی همچون خطوط لوله، خطوط راه آهن و ... بر جای گذاشته است.

 

بیت‌اللهی تصریح کرد: در کلانشهر اصفهان نیز پدیده فرونشست زمین زیرساخت‌های شهری اصفهان را به طور جدی تهدید می‌کند.

 

وی اعلام کرد: در بسیاری از مراکز شهری اصفهان، پدیده فرونشست باعث شده تا ساختمان‌های مسکونی دچار آسیب، ترک و شکاف شوند. همچنین، تاسیسات مهمی همچون استادیوم‌های ورزشی در معرض شکاف‌های ناشی از فرونشست زمین در این شهر بزرگ قرار گرفته‌اند که این آثار فرونشست علاوه بر تهران و اصفهان به تبع پایین آمدن آب زیرسطحی در بسیاری دیگر از شهرهای کشور نمایان است.

 

رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی یادآور شد: آثار پدیده فرونشست در مناطق دشتی پدیده خود را نمایان کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که در زمینه حفظ و ارتقای ایمنی کشور در مقابله مخاطره فرونشست باید انجام شود،  محافظت از شریان‌های حیاتی است. شریان های مهم حیاتی شامل خطوط انتقال نیرو، خطوط انتقال سوخت، آب، فاضلاب و حتی المان های حمل و نقلی طولی همچون جاده ها، و راه آهن همه به دلیل نوع خود و گستردگی طویلی که دارند در جاهای مختلف، زون های فرونشستی را قطع می کنند در چنین مکان‌هایی بر اثر افت تدریجی سطح زمین این شریان‌های حیاتی و زیرساخت‌ها دچار انحنا شده و آسیب می بینند.

 

هشدار نسبت به قطع برق شبکه سراسری در صورت واژگونی دکل‌های برق اشتهارد و ورامین

 

رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از آغاز مطالعه بر روی خطوط انتقال فشار قوی برق قوی در دو منطقه اشتهارد در استان البرز و ورامین در استان تهران خبر داد و افزود: مطالعات میدانی و عکس های مختلف از این دو منطقه نشان داده است که بر اثر فرونشست پای دکل‌های برق شکاف برداشته و شسته شده که اگر این پدیده استمرار داشته باشد و حفره های ایجاد شده بزرگتر و عمیق تر شوند امکان واژگونی دکل های برق فشار قوی و قطع برق شبکه سراسری وجود دارد.

 

بیت‌اللهی هدف از این مطالعه را ارایه راهکارهای مقابله با آثار بسیار آسیب‌رسان و تهدید کننده فرونشست در مورد خطوط انتقال نیرو عنوان کرد و گفت: فرونشست بحث کلان ملی است و مرتبط با یک وزارتخانه نیست. یک راس مسئولیت و مبارزه با مخاطره،  دستگاه های مسئولی ارایه دهنده حفر چاه، کنترل و بهره برداری از آب های زیرزمینی هستند. راس دیگر مسئولیت مقابله با فرونشست، دستگاه های و اشخاص بهره برداری هستند که از آب های زیرزمینی استفاده می کنند. که همه باید همکاری کنند تا آثار فرونشست کاهش یافته و مخاطرات کم شوند.

 

وی تصریح کرد: در کشور ما فرونشست از جمله مسائل کلان ملی است و معمولا مقابله با این علل و عوامل آن نیز یک امر تدریجی است.

 

بیت اللهی گفت: در خصوص وقوع فرونشست های آنی همچون راه آهن تهران- مشهد یا خطوط برق ورامین- اشتهارد که خود باعث پدیده های مخاطره امیز ناگهانی شده و ایجاد شکاف‌های بسیار خطرناک در روی سطح زمین شده اند، راهکارهای کوتاه مدتی در حال مطالعه و حصول به نتیجه است.

 

به گزارش «انرژی امروز» از وزارت راه و شهرسازی، وی اعلام کرد: مطالعات دنیا در خصوص کاهش مخاطرات فرونشست و جلوگیری از پیشرفت آنها ۲۰ روش است که از این تعداد، ایران و مشخصا مرکز تحقیقات سه روش را که اقتصادی، مقرون به صرفه و با شرایط ایران کاملا منطبق است استخراج کرده که قطعا این روش‌ها برای پایدارسازی دکل های برق در ورامین و اشتهارد و همچنین پایدارسازی مسیر راه آهن تهران- مشهد در زون‌هایی که آسیب دیدند استفاده خواهد شد که مطمئنا می‌تواند سلامت زیرساخت‌ها را تضمین کند.

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: مسکن و شهرسازی پدیده فرونشست خطوط انتقال دکل های برق زیرساخت ها بیت اللهی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است

تین نیوز

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با بیان اینکه راننده پایه یکم در اتوبوسرانی های کشور تبدیل به دغدغه شده است، گفت: پس از سال ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس های نو را به چرخه حمل و نقل عمومی وارد کنیم، شهرداری ها با تمام گرفتاری ها پول تهیه کرده و اتوبوس خریدند که تعدادی از این اتوبوس ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ ها بدون راننده هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مرتضی ضامنی در نشست معاونان حمل و نقل شهرداری های کلان شهرها و پلیس راهور که در اصفهان برگزار شد، گفت: در حوزه حمل ونقل شهری با چالش های جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش ها بحث تبلیغات ناوگان حمل ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه ها باید کنترل شود، افزود: درحالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می کند زمانی که نرخ حمل ونقل عمومی تغییر پیدا می کند اعتراض مردم را به همراه دارد درحالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل ونقل کشورمان دریافت می کنند با هزینه ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می شود.

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با اشاره به اینکه راننده پایه یکم در اتوبوسرانی های کشور تبدیل به دغدغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس های نو را به چرخه حمل و نقل عمومی وارد کنیم، شهرداری ها با تمام گرفتاری ها پول تهیه کرده و اتوبوس خریدند که تعدادی از این اتوبوس ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ ها بدون راننده هستند.

ضامنی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن ها از حوزه حمل ونقل شهری بالاتر است یا مهاجرت می کنند یا مشغول کار دیگری می شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان ها به شهرهای بزرگ داریم چراکه این شهرها حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می کند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس، رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل ونقل شهری رفع شود.

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور گفت: در حوزه وزارت کشور می توان سامانه هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل ونقل کمک می کند.

بر اساس اعلام روابط عمومی و امور بین الملل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور، ضامنی در پایان خاطر نشان کرد: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • پلیس هر لحظه در معرض شهادت است
  • رونمایی از پدیده کشتی یزد تا برق مدال برنز دختران دارت باز
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان