Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در بیانیه دوم خود با تاکید بر راهبری مناسب بحران شیوع کرونا توسط دست‌اندرکاران حوزه سلامت، ورود افراد به اسم طب‌های مختلف و روش‌های نامشخص و دخالت غیر متخصصان و مدعیان طب سنتی و اسلامی را به این بحران، عامل سردرگمی نیازمندان و تشویش اذهان عمومی در این روز‌های سخت و پر خطر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دفتر با توجه به انتشار بی‌رویه اخبار و مطالب مختلف در فضای مجازی با موضوع توصیه‌های پیشگیرانه و درمانی طب سنتی و مکمل در مقابله با کرونا از سوی افراد مختلف و بدون استناد به شواهد علمی معتبر، با تاکید مجدد بر بیانیه پیشین خود درباره مرجعیت وزارت بهداشت برای اعلام هرگونه توصیه طب سنتی و مکمل درباره کرونا، ضمن توجه دادن مجدد مردم و دست‌اندرکاران حوزه سلامت به «راهنمای خودمراقبتی و بهبود ایمنی در برابر ویروس کرونا براساس اصول بهداشتی، پزشکی رایج و آموزه‌های طب ایرانی» که با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایران، به‌عنوان تنها انجمن علمی معتبر کشور در حوزه طب ایرانی تهیه شده و از طریق آدرس air.ir/Zwq۶Jao در دسترس است، با انتشار بیانیه‌ای دیگر، ورود به بحث کرونا را با اسامی طب‌های مختلف و روش‌های نامشخص عامل سردرگمی نیازمندان در این روز‌های سخت و پر خطر دانست.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

با بروز چهره ناخوش کرونا، دست‌اندرکاران حوزه سلامت، مجاهدانه، مدبرانه و شجاعانه همراه با ازخودگذشتگی به عرصه وارد شده و تمامی دانش و توان خود را به‌کار گرفته‌اند تا در این شرایط سخت و غم‌بار، بر این عنصر نامطلوب فائق آمده و غم‌انگیزتر اینکه تعدادی از این مجاهدان ازخودگذشته، در این راه جان باخته‌اند که این ایثار‌ها برای همیشه بر تارک تاریخ ایران خواهد درخشید. پر واضح است که تمامی امر در این خصوص را دست‌اندرکاران و همکاران در حوزه سلامت، به‌خوبی راهبری کرده و به انجام می‌رسانند که انصافا نیز تحسین همگان را به‌دنبال داشته است.

جای تعجب و بیشتر جای تاسف دارد که عده‌ای دانسته و یا ندانسته که اگر متاثر از توهم نباشد، توام با خودبزرگ‌پنداری و خودشیفتگی است، به اسامی طب‌های مختلف و روش‌های نامشخص، قصد ورود و بر هم زدن نظم موجود را دارند که چیزی جز ایجاد اضطراب بیشتر و سردرگمی نیازمندان را در این روز‌های سخت و پر خطر به‌دنبال ندارد. مگر جان مردم بی‌گناه و بی‌پناه را می‌توان به‌دست این افراد غیر عالم و غیر متخصص سپرد که هر از گاهی با کردار‌های دور از خرد، منطق و عرف، حیثیت جانی و آبروی تاریخی را در معرض خطر قرار دهند.

در پی انتشار برخی فایل‌های صوتی از جمله گفتگو‌های مربوط به ستاد بحران کرونای شهر مقدس قم و بعضی بیانیه‌ها و نامه‌پراکنی‌ها و ادعا‌های منتشر شده در فضای مجازی، با صراحت به اطلاع می‌رساند وزارت‌بهداشت، بخش ویژه‌ای را برای سامان‌بخشی، اعتباردهی و انجام وظایف در حوزه طب غیر نوین دارد و دفتر طب ایرانی و مکمل مسئولیت امور در سایر روش‌ها و آموزه‌های طبی را به عهده دارد و هرگونه ادعا و یا اقدامی در این زمینه‌ها، توسط این دفتر و در وزارتخانه مدیریت خواهد شد.

بدیهی است کسانی‌که آمرانه، عاملانه یا خودسر در این شرایط حساس ورود غیر قانونی به حوزه سلامت در ابعاد گوناگون داشته‌اند، عواقب سختی را درانتظار خواهند داشت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: طب سنتی کرونا ویروس کرونا کرونا ویروس طب اسلامی دست اندرکاران وزارت بهداشت حوزه سلامت طب ایرانی طب سنتی روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۱۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر علیرضا مهرعلیان، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین به مناسبت هفته سلامت در دیدار با دکتر فاطمه محمدبیگی، مدیرکل کتابخانه عمومی استان قزوین گفت: اگر به سواد سلامت اهمیت داده نشود و جدی گرفته نشود، عوارض متعددی را در حوزه‌های مختلف زندگی برای فرد در پی خواهد داشت.

این مقام مسوول با اذعان به اینکه افزایش ارتقای فرهنگ سلامت در جامعه باعث کاهش هزینه‌های درمان و از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند؛ گفت: ارتقای سواد سلامت افراد، باعث می‌شود که فرد، جامعه‌ای ایمن و امید به زندگی بیشتری داشته باشد.

دکتر فاطمه محمدبیگی، مدیرکل نهاد کتابخانه عمومی استان هم ضمن تبریک هفته سلامت و قدردانی از زحمات کادر سلامت، گفت: تلاش برای هم‌افزایی در ارتقای سرانه مطالعه کتاب و آشنایی بیشتر دو حوزه بهداشت و کتاب‌خوانی و استفاده از پتانسیل کتابخانه‌ها به عنوان یک مکان فرهنگی و اجتماعی برای خدمات‌دهی به افراد، بدون هیچ محدودیتی است.

گفتنی است، این نشست به منظور سلامت خانواده و فرهنگ سلامت در اداره کل کتابخانه عمومی قزوین برگزار شد و مقرر شد که با همکاری بین دو حوزه، مسابقه کتابخوانی با موضوع سلامت روان در سامانه مسابقات کتابخوانی برای عموم مردم برگزار شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900612

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • جزییات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است