Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@03:38:40 GMT

ادرار این مرد عجیب بنفش است! + عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۲۷۳۸

ادرار این مرد عجیب بنفش است! + عکس

تغییر رنگ در ادرار امری معمول است که به علت عفونت مجاری ادرار به وجود می آید اما رنگ ادرار بنفش فرآیندی نادر بود که به علت بیماری یک مرد 70 ساله اتفاق افتاد و پزشکان را شوکه کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ عفونت مجاری ادرار یا UTI (urinary tract infection) ناشی از عفونت های هر یک از بخش هایی که متعلق به سیستم ادراری شما هستند، می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال عفونت هایی در کلیه ها،مثانه ها،پیشاب راه و میزنای می توانند سیستم ادراری را مختل سازند و این آسیب بیشتر در زنان نسبت به آقایان ظاهر می شود.روز گذشته خبری در مورد ادرار فردی 70 ساله که به طور نادر به رنگ بنفش بود در رسانه ها بیش از حد سر و صدا کرد.

شاید یکی از چیزهایی که شما هیچ زمان انتظار تجربه کردن آنرا نداشته اید،ادرار بنفش رنگ می باشد که شاید حتی تاکنون چیزی در مورد آن نخوانده باشید و اما روز گذشته خبری در مورد فردی 70 ساله که در طی فرآیندی نادر به علت UTI دچار این مشکل شده بود ، در رسانه های مختلف انتشار یافت که برای همه اتفاق و خبری شوکه کننده بود که آیا امکان دارد که رنگ ادرار به رنگ بنفش تبدیل شود؟!

این مرد 70 ساله با دستگاه urinary catheter مجهز شده بود که این دستگاه به لوله ایی انعطاف پذیر گفته می شود که برای خالی کردن مثانه و جمع آوری ادرار استفاده می شوند. استفاده از این دستگاه توسط پزشکان وی تجویز شد که برنامه آنها بدین گونه بود که 6 ماه قبل از عمل جراحی پروستات این مرد 70 ساله با این دستگاه ادرار وی خالی شود و مشکلی در وی وجود نداشته باشد.اما در اواخر این دوره پزشکان متوجه تغییر رنگ غیرمعمول ادرار وی شدند که برای آنها بسیار ناراحت کننده بود.

این تغییر رنگ با عجیب بودنش،برای پزشکان نشان دهنده عفونت مجاری ادرار وی بود که توسط باکتری E.coli در مثانه وی ایجاد شده بود که خوشبختانه وی با استفاده از آنتی بیوتیک ها درمان شد.

پزشکان در مورد این تغییر رنگ در ادرار را تنها به علت چند واکنش شیمیایی می دانند و تنها ماده غذایی که می تواند جلوی این باکتری و واکنش شیمیایی را بگیرد، آسید آمینو می باشد که به شدت تاثیر گذار است و می تواند از این واکنش شیمیایی در بدن جلوگیری کند.

با این حال، تغییر رنگ در ادرار امری خوش خیم است و به کمک برخی آنتی بیوتیک ها می توان به سادگی درمان کرد و جای هیچ استرس و نگرانی از این موضوع نمی باشد.

این مطلب جهت سرگرمی مخاطب خبرگزاری برنا در خروجی این سایت بار گذاری شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ادرار این مرد عفونت مجاری ادرار تغییر رنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • صدای داور روی آنتن تلویزیون؛ هاوارب وب برای شفافیت VAR وارد عمل شد
  • حرکت باورنکردنی یک گوزن به سبک ژاپنی‌ها
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تکذیب یک شایعه عجیب درباره نام استقلال
  • تغییر چهره محسوس بازیگر زن ۵۴ ساله بعد از عمل زیبایی! | تصویر
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان