Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: بیش از ۱۷ روز از شیوع ویروس کرونا در کشور ما و استان خراسان‌جنوبی می‌گذرد. متأسفانه طبق آخرین آمار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تاکنون ۳۷ نفر در خراسان‌جنوبی به این بیماری مبتلا و چهار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

با شیوع بیماری و تأکیدات بر رعایت اصول بهداشتی برخی از هم استانی‌ها به توصیه‌ها توجه نشان داده و در برنامه‌های خود تغییراتی ایجاد کرده‌اند و حتی خریدهای نوروزی خود را به وقت مناسب‌تری موکول کرده‌اند، اما برخی دیگر از هم استانی‌ها همچنان بی‌توجه نسبت به دستورات بهداشتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه برخی از افراد در یک اقدام غیر بهداشتی و خطرآفرین ماسک‌ها و دستکش‌های استفاده شده را در شرایط غیر بهداشتی در محیط‌های عمومی رها می‌کنند که این مسئله در جلوی برخی از بانک‌ها به مراتب مشاهده شده است.

گلایه شهروندان از افرادی که پسماند آلوده را در محیط رها می‌کنند

مرضیه بهمن زاده، پرستار و یکی از شهروندان بیرجندی در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: وقتی که کادر درمانی سلامت خود را در این عرصه به خطر می‌اندازد، بی‌شک هم استانی‌های عزیز نیز باید دقت بیشتری در رعایت توصیه‌های بهداشتی داشته باشند.

وی بیان‌کرد: تأکید بر شست و شوی دست‌ها، بیرون نرفتن از خانه جز در موارد ضروری و پرهیز از رها کردن پسماندهایی چون ماسک و دستمال در محیط عمومی در راستای حفظ سلامت تک تک افراد است و نباید با سهل‌انگاری‌ها نه تنها سلامت خود که سلامت سایر شهروندان را به خطر بیندازیم.

بهمن‌زاده یادآور شد: واقعاً جای تعجب است که چگونه برخی افراد جامعه بی‌توجه به همه مسائل بهداشتی و پزشکی ماسک و دستکش‌های استفاده شده خود که شاید آلوده به کرونا باشد را در خیابان می‌اندازند.

وی گفت: به راستی آن رفتگر شهرداری به چه دلیل موجهی باید با کمترین امکانات تاوان این بی‌مبالاتی ما را داده و پسماندهای آلوده ما که در خیابان انداخته شده را جمع کند.

فاطمه قربان‌زاده دیگر شهروند بیرجندی نیز در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: برخی از رفتارها از خودخواهی ما مردم سرچشمه می‌گیرد که نمونه آن را در انداختن دستکش و ماسک آلوده در محیط عمومی می‌توانیم مشاهده کنیم.

رفتارهای خطرآفرین ما سلامت رفتگران شهر را به خطر می‌اندازد

این شهروند بیرجندی بیان‌کرد: این سهل‌انگاری ها سلامت عموم افراد جامعه و به ویژه رفتگرانی که مجبور به نظافت شهر هستند را به خطر می‌اندازد.

قربان‌زاده گفت: برای لحظه‌ای تصور کنیم آن رفتگری که این پسماندها را جمع می‌کند، پدر یا عزیز خود ما است، آیا باز هم بودیم که اینگونه بی‌مبالات عمل کنیم.

حامد الهیار زاده نیز در گفت و گو با مهر اظهار کرد: من نیز در مواردی رها کردن دستکش استفاده شده را در خیابان دیده‌ام که بسیار باعث تأسف است.

وی بیان‌کرد: چند روز پیش فردی برای استفاده از عابر بانک دستکش یک بار مصرف استفاده کرده بود و بعد از پایان کار خود به راحتی دستکش را در جوی کنار خیابان انداخت که این رفتارها با فرهنگ مردم خراسان‌جنوبی در تضاد است.

الهیار زاده یادآور شد: ما هرگاه از شهر و استان خود سخن گفته‌ایم از آن به عنوان پاکیزه‌ترین شهر ایران یاد کرده‌ایم و این رفتارها شایسته اهالی تمیزترین نقطه ایران نیست و باید در رفتارهای خود تجدید نظر داشته باشیم.

حسن اکبری، مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی نیز در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: در پسماندهای پزشکی، لوازم بهداشتی استفاده شده از جمله دستکش‌ها و ماسک‌ها احتمال انتقال ویروس کرونا وجود دارد که این موضوع را باید جدی گرفت.

پسماندهایی چون ماسک و دستکش جدا از سایر پسماندها نگهداری شود

وی با تأکید بر اینکه شهروندان نباید این موضوع را سهل بگیرند، اظهار کرد: توصیه می‌شود که پسماندهای تولیدی چون ماسک و دستکش داخل نایلون‌های دربسته و جدا از پسماندهای معمول خانگی نگهداری شود.

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: ویروس کرونا قدرت بالای انتشار دارد و از این جهت هم استانی‌های عزیز باید علاوه بر اعمال دقیق ضوابط را درباره دفن پسماندهایی که احتمال آلوده شدن بودن به ویروس کرونا را دارد، داشته باشند.

کامبیز مهدی زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: یکی از تأکیدات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری کرونا پرهیز از رها کردن دستمال کاغذی، ماسک‌ها و دستکش‌های مصرف شده در سطح شهر است.

ماسک و دستکش آلوده باید در سطل‌های درب دار دفن شود

وی با اشاره به اینکه رها کردن اینگونه پسماندها سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازد، بیان‌کرد: بی‌شک این پسماندها باید در سطل زباله درب‌دار دفع شود تا در صورت آلوده بودن به ویروس کرونا برای دیگر افراد جامعه خطری نداشته باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند یادآور شد: در زمینه مهار اپیدمی بیماری کرونا همچنان به همکاری و همیاری همه همه استانی‌های عزیز نیازمندیم.

شهردار بیرجند و معاونین مربوطه بارها و بارها در سخنانشان از ضدعفونی‌کردن سطح شهر برای پیشگیری از بیماری کرونا گفته‌اند که این ضدعفونی کردن شامل ناوگان حمل و نقل عمومی و وسایل بازی و تفریح در پارک‌ها می‌شود.

حال سوال این است که علی‌رغم این همه ضدعفونی کردن شهر و عزم همگان از گروه‌های داوطلب مردمی و پرسنل شهرداری برای پاکیزگی شهر، ما عموم مردم جامعه همچنان نسبت به بهداشت عمومی بی‌توجه باشیم می‌توان انتظار کاهش افراد مبتلا به کرونا در خراسان‌جنوبی را داشت؟

به نظر می‌رسد باید دوباره واژگانی چون مسئولیت عمومی، وظیفه متقابل و حقوق شهروندی را مرور کنیم شاید آن زمان در رفتارهای اجتماعی خود در حوزه سلامت تغییری ایجاد کنیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جامعه حمل و نقل عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زباله ماسک بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی خطر می اندازد خراسان جنوبی ماسک و دستکش هم استانی ها استفاده شده رها کردن دستکش ها ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۷۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد.وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد.وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع ترین خبرهای امسال دارفانی را وداع گفت‌.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902553

دیگر خبرها

  • تصاویری ترسناک از سیل مرگبار برزیل (فیلم)
  • ببینید | تصاویری ترسناک از سیل مرگبار برزیل
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • افشاگری ترسناک همتی از نرخ تورم بانک مرکزی در فروردین ۱۴۰۲!
  • بیرانوند نباید در پنج بازی گل بخورد؛ رقابت حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی