Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@23:23:11 GMT

خوبی به وقت تلخ کامی/ مهربانی علیه کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۷۴۹۰

خوبی به وقت تلخ کامی/ مهربانی علیه کرونا

این روزها ویروس کرونا و ویروس احتکار و گرانفروشی روزگار را بر کام مردم کشورمان تلخ کرده اند، اما با این حال شاهد رفتارهای انسانی برخی از شهر‌وندان نسبت به یکدیگر هستیم که تلخی این ایام را شیرین می کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، این روزها میهمان ناخوانده ای به نام کویید ۱۹ یا همان ویروس کرونا روزگار را بر کام مردم کشورمان تلخ کرده و هر روز به گونه‌ای تلخ خودنمایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان انتشار اخبار احتکار ماسک و مواد ضد عفونی کننده، گران فروشی سودجویان و بی توجهی عده‌ای به توصیه‌های بهداشتی تلخی این روزها را دو چندان کرده است.

بسیاری از کسب و کارها به دلیل شیوع ویروس کرونا از کار ایستاده‌اند‌. اما در این میان خبرهای خوبی هم از دل این تلخی ها خودنمایی می‌کنند. اخباری چون تولید و توزیع ماسک و محلول های ضد عفونی کننده رایگان در بین مردم از سوی برخی خیران. حالا هم در فضای مجازی پویش جدیدی راه اندازی شده که باعث دلگرمی برخی اجاره‌نشینان و معازه‌داران شده است.

«بخشش اجاره» اخیرا مورد استقبال کاربران فضای مجازی شده و تعدادی از صاحبان‌خانه‌ها و مغازه‌ها با پیوستن به این پویش اجاره بهای مستاجرانش را می‌بخشند.

محمد پژوهان یکی از صاحبخانه‌هایی است که اجاره بهای دو ماه را به مستاجرش بخشیده، او ۴۲ سال دارد و فعال در حوزه عمرانی است.

پژوهان را توسط مستاجرهایش ( حدود 12 مغازه و دفتر) که کرایه اسفند و فروردین را برای آنها بخشیده، پیدا کرده و با اصرار و به بهانه اینکه باید فرهنگسازی شود، گفت‌وگوی کوتاهی با او انجام دادیم.

پدرم یک نصیحت داشت که اگر مهمان خانه‌ای بودی و صاحبخانه چایی برای پذیرایی آورد، آن را رد نکن زیرا شاید چایی تنها چیزی که در خانه برای پذیرایی دارد. اینها را آقای پژوهان می‌گوید.

او می‌افزاید: با توجه به شرایط کشور و ناملایمتی‌هایی کرونایی در شهر تبریز برخی از کسب و کارها به اجبار تعطیل شدند که شامل اجاره‌نشین‌های من هم  می‌‌شوند، یکی از واحدهای من دست یک زن سرپرست خانوار و یک واحد هم دست آموزشگاه است ولی کارشان تعطیل شده به خاطر همین انصاف نبود که آنها برای جایی اجاره دهند که هیچ سود و درآمدی نداشتند.

پژوهان می‌گوید: یکی به عنوان مدافع سلامت در بیمارستان‌ها جان خود را به خطر می‌اندازد، یکی شغل آتش نشانی دارد که به وظایف خود عمل می‌کند ولی این وسط ما هم علاوه بر وظایف شخصی از جمله ماندن در خانه، رعایت نکات بهداشتی، وظایف دیگری هم داریم که آن گرفتن دست مردم است.

او در رابطه با این کارش می‌گوید: الحمدالله خداوند به من لطف و عنایت دارد و به عنوان بنده خدا باید شرایط مردم را درک کنم و هیچ وقت به مستاجرهایم نیز وازه مستاجر استفاده نکردم و همیشه به آنها همسایه می‌گویم.

البته آقای پژوهان کار عمرانی خود را هم به خاطر کارگرها تعطیل نکرده و با پخش پک‌های بهداشتی بین کارگران و جلوگیری از تجمع آنها باعث شده تا هر روز روزمزد بگیرند و در این شرایط سخت، سفره‌شان بی‌نان نماند.

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: ویروس کرونا تبریز فضای مجازی احتکار مستاجر صاحب خانه موجر صاحبخانه خوب بخشش ایثار کرونا پویش ویروس چین خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی بهداشت آتش نشانی بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۷۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • با یک کلیک به هر جا که می خواهید سفر کنید
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حسن زاده: قهرمانی برای مردم است/ تایلند تیم خوبی بود