Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:41:55 GMT

ترفند دانش آموزان چینی برای فراز از درس و مشق آنلاین

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۰۷۹۷۰

ترفند دانش آموزان چینی برای فراز از درس و مشق آنلاین

به گزارش روزنامه تودی چین، میلیون ها دانش آموز در سراسر چین مجبور هستند پس از شیوع کرونا؛ از طریق نرم افزارهای آنلاین تحصیل خود را در منزل ادامه دهند، یکی از این نرم افزارها «دینگ تاک» است این نرم افزار بخشی به نام تکالیف خانگی برای دانش آموزان تعریف کرده است.

گزارش ها حاکی است دانش آموزان بعد از انجام تکالیف خود باید با ثبت یک تا ۵ ستاره به این نرم افزار نمره دهند دانش آموزان در اقدامی دسته جمعی به این نرم افزار امتیاز یک داده اند موضوعی که باعث شده است رتبه این نرم افزار از ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ بر روی سایت علی بابا به زیر ۲ تنزل پیدا کند و در نهایت علی بابا مجبور شده است این نرم افزار را به دلیل کسب امتیاز پایین حذف کند.

برخی از کاربران در زیرنویس این نرم افزار نوشته اند: ما از اینکه با استفاده از این نرم افزار موفق به دیدن دوباره معلمانمان شدیم خرسندیم اما آن را دانلود کردیم که فقط یک ستاره به آن بدهیم و از دادن ۵ ستاره معذوریم.

بر اساس اعلام رسمی وزارت آموزش و پرورش چین، قرار بود کلاس های آموزشی در همه مدارس کشور از روز ۱۷ فوریه (۲۷ بهمن ۱۳۹۸) آغاز شود اما با هدف جلوگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا، دولت اعلام کرد تا اطلاع ثانوی تمامی مدارس تعطیل است و آموزش به صورت آنلاین دنبال می شود.

این وزارتخانه یک برنامه ملی نیز راه اندازی کرده است که بر اساس آن ۱۸۰ میلیون دانش آموز مدارس ابتدایی در سراسر کشور دروس خود را از طریق تلویزیون فرا می گیرند تلویزیون مرکزی چین کانال ۴ را برای آموزش دانش آموزان اختصاص داده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا مدارس چین پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مدارس چین ویروس کرونا مدارس چین نرم افزار دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۷۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)