Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرو مصوبه شورای پول و اعتبار در راستای حمایت از بنگاه های تولیدی و تسهیلات گیرندگان به دلیل شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع کرونا، مشتریان بانک سینا می توانند از مساعدتهای در نظر گرفته شده در خصوص امهال و وصول تسهیلات بهره مند شوند. ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۹ بازار اخبار سازمان‌ها و شرکت‌ها نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی بانک سینا، اعلام کرد: به استناد نامه شماره 435652/98 مورخ 15 اسفند 1398 مدیریت کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی به دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا ویروس در جامعه و مشکلات پدید آمده برای فعالان اقتصادی به ویژه صاحبان کسب و کارهای کوچک در بازپرداخت تسهیلات دریافتی و پیرو تصویب طرح پیشنهادی بانک مرکزی در یک هزار و دویست و هشتاد و نهمین جلسه مورخ 29 بهمن 98 شورای پول و اعتبار، تمهیداتی برای تسهیلات گیرندگان درنظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیرو مصوبه جلسه یک هزار و دویست و نود مورخ 13 اسفند 98 شورای پول و اعتبار، در صورت درخواست مشتریان مشمول که مصادیق آن توسط دولت محترم تعیین و متعاقبا اعلام خواهد شد و کلیه دریافت کنندگان قرض الحسنه که به دلیل شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع کرونا قادر به بازپرداخت اقساط تسهیلات و وام خود در موعد مقرر نیستند، منوط به آن که در چارچوب مفاد دستورالعمل طبقه بندی دارایی های موسسات اعتباری، بدهی آنها تا تاریخ 1 دی ماه 98 در طبقه جاری قرار داشته باشد، می توانند اقساط تسهیلات دریافتی و نیز اقساط قرض الحسنه آنها که طی ماه های اسفند 98 و فروردین و اردیبهشت 99 سررسید می شود را تا پس از پایان دوره بازپرداخت اقساط، دریافت نمایند.

در مورد تسهیلات و وام دریافتی اشخاص فوق که بازپرداخت آنها به صورت دفعی بوده و سررسید آنها در بازه های زمانی 1 اسفند 1398 لغایت 31 اردیبهشت 99 قرار دارد، هم مهلت 3 ماهه اعطا می شود تا پس از 3 ماه سررسید تسهیلات، بدهی خود را بازپرداخت کنند.

در همین راستا از وام گیرندگان و تسهیلات گیرندگان دارای شرایط یادشده، در دوره مذکور جریمه (مابه التفاوت نرخ وجه التزام تاخیر تادیه دین و نرخ سود مندرج در قرارداد) و کارمزد اضافی دریافت نخواهد شد.

طبق این مصوبه چنانچه بدهی اشخاص مشمول مفاد این مصوبه در بازه زمانی مذکور در چارچوب دستورالعمل طبقه بندی دارایی های موسسات اعتباری در طبقات غیرجاری طبقه بندی گردد، مشتری یادشده بابت مطالبات مذکور، مشمول ممنوعیت های ناظر بر اشخاص دارای بدهی غیرجاری نخواهند شد.

همچنین به استناد نامه شماره 431353 /98 مورخ 12 اسفند 1398 مدیریت کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی در راستای حمایت از فعالان اقتصادی به ویژه صاحبان کسب و کارهای کوچک در بازپرداخت تسهیلات دریافتی و پیرو تصویب طرح پیشنهادی بانک مرکزی در یک هزار و دویست و هشتاد و نهمین جلسه مورخ 29 بهمن 98 شورای پول و اعتبار، تمهیداتی برای تسهیلات گیرندگان درنظر گرفته شده است.

طبق این مصوبه، به درخواست مشتری و در چارچوب ضوابط و مقررات موجود، مطالبات از واحدهای تولیدی که تمام یا بخشی از آن غیر جاری شده است، برای یک بار و حداکثر به مدت 5 سال با اخذ میزان 7.5 درصد از مانده بدهی و با دوره تنفس 6 ماهه امهال خواهد شد.

مهلت استفاده از این مصوبه تا پایان شهریور ماه 1399 است و این امهال صرفا برای مشتریانی امکانپذیر است که به تشخیص بانک سینا و بر مبنای اعتبارسنجی انجام شده، مطالبات آنها پس از امهال در سررسید/سررسیدهای مقرر، قابل وصول باشد.

انتهای پیام/

R1012123/P/S1407,1431/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای پول و اعتبار تسهیلات گیرندگان بانک مرکزی بانک سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با اشاره اقدامات این نهاد برای اصلاح نظام اعتبارسنجی تسهیلات خرد، پیرامون جزئیات آن گفت: در مدل کنونی میزان پوشش و دقت آن به ترتیب ۳۰ و ۶۰ درصد است، اما در مدل جدید میزان پوشش آن ۱۰۰ و مقدار دقت آن هم تقریباً ۸۹ درصد است

گروه بانک و بورس بازاررنیوز- سعید ترکاشوند- «مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون توقف روند اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات خرد اظهار کرد: این سیاست متوقف نشده و همین الان هم در حال اجراست، اما مسئله مهمی که پیرامون آن وجود دارد این است که مدل فعلی اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات خرد از کارایی لازمی برخوردار نیست.


معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: در مدل کنونی اعتبار سنجی از نظر پوشش فقط ۳۰ درصد مردم امتیاز اعتباری لازم را دارند و از نظر دقت هم اعداد آن ۶۰ درصد است. در مدل جدید اعتبار سنجی تسهیلات خرد، پوشش آن حدود ۱۰۰ درصد بوده و دقت آن هم تقریباً ۸۹ درصد برآورد می‌شود. در حال حاضر مدل جدید اعتبار سنجی تسهیلات قرابت بسیاز زیادی با استاندارد‌های جهانی دارد.


وی تصریح کرد: اکنون فرایند آزمایشی این مدل اعتبارسنجی انجام شده و در حال طی کردن مراحل نهایی خود است. با اتمام مراحل آزمایش آن، به زودی این مدل اعتبارسنجی در نظام بانکی کشور اجرا خواهد شد.


مشروح گفته‌های محرمیان را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: اعتبارسنجی ، بانک مرکزی ، نظام بانکی ، تسهیلات خرد ، مهران محرمیان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9g

دیگر خبرها

  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • جزئیات تسیهلات ازدواج و فرزندآوری
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • کسب رتبه برتر کیفیت نان‌های تولیدی استان در اسفند ۱۴۰۲
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی