Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمدحسین عزیزی افزود: واردات مواد غذایی با نظارت دقیق و رعایت اصول بهداشتی در حال انجام است و حتی در ادارات گمرک کانتیترهای مواد غذایی ضدعفونی می شوند.

وی افزود: واردات مواد غذایی بیشتر شامل برنج، چای و روغن خام است. روغن خام که بعدا در صنایع روغنی تصفیه می شود، برنج و چای هم بعدا پخته می شود یا حرارت می بیند و مشکلی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ نوع واردات مواد غذایی از چین هم نداریم.

عزیزی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، توصیه وزارت بهداشت این است که مردم در این شرایط تا جای ممکن از مواد غذایی فله ای استفاده نکنند و از مواد غذایی صنعتی، بسته بندی شده که تحت نظارت و استاندارد هستند، استفاده کنند.

وی گفت: مواد غذایی فله در این شرایط مطمئن نیستند و معلوم نیست که چقدر در فضای باز بوده و در معرض چه آلودگی های محیطی یا دستهای آلوده قرار گرفته باشند.

عزیزی افزود: معاونت بهداشتی وزارت بهداشت به اغذیه فروشی های فله ای توصیه کرده که در این ایام یا تعطیل کنند یا دستورالعمل های بهداشتی خاصی را رعایت کنند تا مواد غذایی آلوده نشوند اما بهتر است مردم در این ایام از غذاهای فله یا رستورانی کمتر استفاده کنند.

وی گفت: توصیه این است که میوه و سبزی هایی را که مردم به صورت فله تهیه می کنند، حتما خوب بشویند و ضدعفونی کنند. گوشت و تخم مرغ را هم کامل بپزند و به صورت نیم پز استفاده نکنند.

وی گفت: سازمان غذا و دارو بر کیفیت و سلامت مواد غذایی بسته بندی شده صنعتی نظارت دارد و برای جلوگیری از هر گونه آلودگی در تولید این محصولات دستورالعمل های سختگیرانه تری برای رعایت اصول بهداشتی کارکنان شاغل در کارخانه های مواد غذایی ابلاغ شده و سهمیه هایی هم برای تامین ماسک و محلول های ضدعفونی دست و سطوح به کارخانه های تولید مواد غذایی تعلق گرفته است تا از ورود هر گونه آلودگی به خطوط تولید مواد غذایی جلوگیری شود.

مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: کارخانه های تولید مواد غذایی از قبل هم باید بعد از هر بار فعالیت خط تولید، تمام لوله ها، کف، سقف و سطوح مختلف را ضدعفونی می کردند و این دستورالعمل وجود داشت و الان با توجه به شیوع ویروس کرونا این دستورالعمل به خصوص در بخش بسته بندی و به ویژه برای محصولات حساس تر مثل شیر و لبنیات سختگیرانه تر شده است.

وی گفت: همه کارگران صنایع غذایی از گذشته کارت بهداشت و سلامت داشتند و الان هم با سختگیری بیشتری سلامت کارکنان شاغل در صنایع غذایی به خصوص از نظر ابتلا به بیماری های تنفسی کنترل می شود و همه این افراد ملزم به استفاده  از ماسک و شست و شوی مداوم دست ها هستند.

نان را چه کنیم؟

مدیرکل نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نان هم گفت: در مورد نان، توصیه وزارت بهداشت این است که مردم تا حد ممکن از نان های صنعتی و بسته بندی استفاده کنند. چون در تولید آنها دست درگیر نیست و در محیط تمیز و استریل تولید می شود.

عزیزی افزود: البته نان های سنتی هم تا داغ هستند و از تنور بیرون می آیند، آلودگی ندارند. چون ویروس کرونا در دمای ۶۵ درجه کشته می شود. دمای تنور نانوایی ها بالای ۲۰۰ درجه است. بنابراین نان های سنتی در زمان خروج از تنور آلودگی ندارند، اما بعد از آن شهروندان باید در حمل و نقل نان دقت کنند و از سفره یا نایلون تمیز استفاده کنند تا نان دچار آلودگی نشود. به نانوایی ها هم توصیه شده که تا جای ممکن پول رد و بدل نکنند و دستگاههای کارتخوان خود را هم مدام ضدعفونی کنند.

کد خبر 491238 برچسب‌ها مواد غذایی وزارت بهداشت و درمان سازمان غذا و داروی ایران كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی وزارت بهداشت و درمان سازمان غذا و داروی ایران كرونا در ايران وزارت بهداشت استفاده کنند سازمان غذا مواد غذایی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تبیان، اینفوگرافیک از این مواد غذایی را ببینید.

کد خبر 849614 برچسب‌ها سلامت مواد غذایی مجله خواص میوه‌ها خبر مهم فرهنگ غذایی

دیگر خبرها

  • ورود مردان به بازی پرسپولیس و سپاهان ممنوع شد
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان