Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه‌ای به رئیس این دانشکده اعتراض خود را نسبت به امضای قرارداد همکاری بین دانشکده حقوق و علوم سیاسی و بنیاد حقوقی کشاورز و اختصاص مکانی جهت راه اندازی کلینیک حقوقی به این بنیاد اعلام کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تشکل‌های دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه‌ای به رئیس این دانشکده اعتراض خود را نسبت به امضای قرارداد همکاری بین دانشکده حقوق و علوم سیاسی و بنیاد حقوقی کشاورز و اختصاص مکانی جهت راه اندازی کلینیک حقوقی به این بنیاد اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این نامه به شرح زیر است: 
النَّجاة فی الصِّدق، کما أنَّ الهلاکَ فی الکِذب
ریاست دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
جناب آقای محمدرضا تخشید

طبق خبر مندرج در سایت رسمی دانشکده، ظاهرا در پی امضای قرارداد همکاری بین دانشکده حقوق و علوم سیاسی و بنیاد حقوقی کشاورز، دانشکده حقوق متعهد گردیده مکانی در دانشکده در اختیار بنیاد یاد‌شده جهت راه‌اندازی کلینیک حقوقی قراردهد.

سوال اول اینست که با وجود چند تشکل علمی دانشجویی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی که دو سال است با وعده پوچ جنابتان و بهانه‌هایی مانند نبود فضا جهت تخصیص به تشکل‌ها معطل و بلامکان مانده اند و بعضا از کمبود فضا رنج می‌برند چگونه است که یک بنیاد خصوصی و تجاری خارج از دانشگاه را در اختصاص فضا ارجح می‌دارید؟ و بین تشکل‌ها بر سر تقسیم فضا رقابت و تنش ایجاد می‌کنید؟ آیا این امر سیاست تفرقه بینداز و مدیریت کن نیست؟

سوال دوم این است که دانشکده حقوق و علوم سیاسی با دارا بودن صد‌ها دانشجوی رشته حقوق که اغلب آنان به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی همزمان اشتغال به مشاغل حقوقی دارند چرا باید برای مشاوره حقوقی به موسسه‌ای خارج از دانشگاه تکیه کند؟ که گردانندگان آن عمدتا فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هستند و مدت فعالیت آن هنوز به یک سال هم نرسیده است؟ آیا عاقلانه نیست همانند دانشکده‌های پزشکی از ظرفیت دانشجویان دانشکده در قالب تشکل‌های دانشجویی مانند کانون جنبش نرم افزاری حقوق و یا انجمن علمی حقوق برای این امر (کلینیک حقوقی) استفاده کرد؟

سوال سوم این است که طبق مندرجات سایت رسمی دانشکده قرار است بنیاد یاد شده در قالب کلینیک حقوقی به دانشجویان واساتید مشاوره حقوقی رایگان دهد در حالیکه در همان متن، جنابتان متذکر شده‌اید که مدت‌ها قبل قصد راه اندازی این پروژه را داشته اید، ولی به دلیل مشکلات مالی موفق نشده بودید در نتیجه احتمالا برای این امر بنیاد حقوقی کشاورز وجهی و امکاناتی دریافت می‌کند. چگونه است که دانشکده حقوق و علوم سیاسی برای امورات مهمتر مرتبط با دانشجویان دچار کمبود مالی می‌شود، ولی برای این امور دست چندم و غیرضرور هزینه می‌کند؟ مبلغ پرداختی برای پروژه مذکور چقدر است؟

سوال چهارمی که مطرح می‌شود این است که برای واگذاری کلینیک حقوقی که به قول خودتان به دلیل مشکلات مالی، راه اندازی آن عقب افتاده بود، نبایستی مناقصه‌ای علنی و رسمی برگزار می‌شد که سایر بنیاد‌ها و دفاتر حقوقی به صورت مساوی درآن شرکت می‌کردند و شایستگی خود را برای این امر می‌آزمودند؟ چگونه است که برای خرید سایر خدمات در دانشکده مانند بوفه یا تکثیر مناقصه برگزار می‌شود و این یک مورد در سکوت خبری و پشت پرده پیش می‌رود؟

سوال پنجم این که آیا طبیعی است یکی از اعضای موثر هیات رئیسه دانشکده هم در مقام کارفرما (معاون امورمالی و عضو هیات رئیسه دانشکده) و هم در مقام مجری طرح و پیمانکار (عضو هیات امناء بنیاد حقوقی کشاورز) همزمان حضور داشته باشند و در هر دو طرف قرارداد ذینفع باشند؟ آیا این مسئله در عقد توافقنامه دخیل نبوده است؟

به عنوان آخرین سوال آیا به نظر نمی‌رسد استفاده موسسه حقوقی کشاورز از نام و عنوان دانشکده حقوق و علوم سیاسی در قالب تصدی کلینیک حقوقی بیشتر مدنظر بوده تا ارائه خدمات حقوقی رایگان به اساتید و دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی؟ آیا این امر چهره علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی را تا مرتبه باشگاه تبلیغاتی و دفتر کاری بنیاد فوق تنزل نمی‌دهد؟ آیا این به معنای تجاری سازی دانشگاه نیست؟ چگونه است که دانشکده حقوق و علوم سیاسی به دفتر وکالت برخی نورچشمی‌ها و رفیق زاده‌ها بدل شود که بعضا حتی فارغ التحصیل دانشگاه تهران نیستند و از دانشگاه آزاد مدرک گرفته اند؟ آیا این چیزی جز مدیریت رفاقتی نام دارد؟

بدینوسیله تشکل‌های امضا کننده این نامه مراتب اعتراض و مخالفت خود را به این اقدام نامعقول اعلام می‌دارند و خواستار پاسخ شفاف رئیس دانشکده درباره سوالات یاد شده می‌باشند؛ و چنانچه فضایی به این بنیاد خصوصی، چه در دانشکده و چه در ساختمان‌های وابسته به آن بیرون از دانشکده اختصاص یابد این تشکل‌ها به عنوان نمایندگان دانشجویان دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دست به تحریم کلینیک حقوقی خواهند زد و عواقب این مسئله بر عهده شخص جنابتان خواهد بود. امید است به جای این گونه امور که تامین کننده منافع شخصی برخی است به مشکلات برجای مانده و بر روی هم انبار شده دانشکده که بار‌ها توسط نمایندگان دانشجویان بیان شده رسیدگی گردد تا دوران ریاست شما سراسر خسارت محض و رکود علمی نباشد.   بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان انجمن علمی حقوق انجمن علمی مطالعات منطقه ای انجمن علمی روابط بین الملل  کانون جنبش نرم افزاری شورای صنفی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تشکل های دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بسیج دانشجویی جامعه اسلامی دانشجویان رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی بنیاد حقوقی کشاورز تشکل های دانشجویی دانشگاه تهران کلینیک حقوقی انجمن علمی راه اندازی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشجویان آمریکایی و اروپایی اعتراض خود به جنایات غزه را به‌صورت مسالمت‌آمیز مطرح کردند؛ اما متأسفانه پلیس با برخوردهای بسیار بدی که داشت جو را متشنج کرد تا برگ دیگری از دموکراسی دروغین در کشورهای غربی و مخصوصاً آمریکا رقم بخورد.

مهدی ابراهیمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با ایسنا،‌ با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: بعد از قضیه ۷ اکتبر، رژیم جعلی و کودک کش اسرائیل حملات وحشیانه‌ای را علیه مردم فلسطین شروع کرده و متأسفانه تا به امروز هم به‌طور وحشتناکی ادامه دارد. برای این رژیم، نیروی نظامی با مردم عادی و حتی زنان و کودکان فرقی ندارد.

وی افزود: علی‌رغم داشتن دستورالعمل‌های بین‌المللی، بیمارستان‌ها و نقاطی که توسط سازمان ملل حفاظت می‌شود در جریان حملات این رژیم جعلی تخریب‌ شده است. این چند روز هم اخبار پیدا شدن گورهای دسته‌جمعی از افراد با دست‌های بسته هم دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: این حجم جنایت‌ها، از چشم دانشجویان آمریکایی پنهان نماند و برای همدردی با این مردم مظلوم اعتراضات خود را در فضای دانشگاهی آغاز کردند، در شروع اعتراضات، قطع همکاری‌های علمی بین دانشگاه‌های آمریکایی و دانشگاه‌های اسرائیلی را مطرح کردند. متأسفانه با حضور پلیس در چند روز گذشته این تظاهرات به خشونت کشیده شده و حتی اساتید مطرح از بعضی دانشگاه‌های مطرح آمریکا هم به طرز وحشتناکی بازداشت‌شده و با دستبند به خارج از دانشگاه انتقال داده شدند. اساتیدی بعضاً ممتاز با شاخص‌های علمی بسیار درخشان و یا جایگاه‌های مهمی مثل مدیر گروه نیز بازداشت شدند.

وی با اشاره به سانسور اخبار در رسانه‌های آمریکایی عنوان کرد: خیلی از شبکه‌های معروف آمریکا به سانسور جدی اخبار این روزهای دانشگاه آمریکا روی آوردند و فیلم‌هایی هم که پخش می‌شود، اکثراً از مسیر شبکه اجتماعی تیک‌تاک که خارج از کنترل دولت آمریکا است، منتشر شدند.

ابراهیمی با بیان اینکه حضور دانشجویان و اساتید یهودی در بین معترضان دانشگاهی از نکات مهم این تجمعات است، اظهار کرد: اگر فعالین دانشجویی ما به‌طورجدی به این موضوع ورود کنند، به ابعاد، نکات و آمارهای بسیار جالبی از این موضوع خواهیم رسید. بنده به‌عنوان معاون فرهنگی علوم پزشکی تهران از دانشجویان دعوت می‌کنم که زبان علمی و فرهنگی مظلومیت مردم فلسطین باشند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشجویان آمریکایی اعتراض خود را به‌صورت مسالمت‌آمیز مطرح کردند و در قطع همکاری‌های علمی با دانشگاه‌های و پژوهشگاه‌های اسرائیلی را داشتند؛ اما متأسفانه پلیس با برخوردهای بسیار بدی که داشت جو را متشنج کرد تا برگ دیگری از دموکراسی دروغین در کشورهای غربی و مخصوصاً آمریکا رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد