Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-26@06:05:51 GMT

خروج تعدادی از نظامیان آمریکایی از کویت

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۱۷۳۴۵

خروج تعدادی از نظامیان آمریکایی از کویت

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، روزنامه «وال‌استریت‌ژورنال» امروز (سه‌شنبه) به نقل از مقام‌های نظامی آمریکا گزارش داده حدود ۱۰۰۰ نظامی این کشور که بعد از شهادت سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کویت اعزام شده‌ بودند طی دو هفته گذشته منطقه را ترک کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ارتش آمریکا بامداد ۱۳ دی‌ماه سال جاری طی یک عملیات تروریستی به دستور «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، سردار سلیمانی و شماری از همراهان ایشان از جمله «ابو مهدی المهندس»، نائب رئیس سازمان حشدالشعبی عراق را به شهادت رساند.

واشنگتن بعد از این عملیات تروریستی، طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی نزدیک به ۷۵۰ سرباز را راهی عراق و حدود ۴۰۰۰ نظامی را روانه پایگاه‌های خود در کویت کرده بود.

مقام‌های نظامی آمریکا امروز به وال‌استریت‌ژورنال گفته‌اند احتمال می‌رود ۲۰۰۰ نفر دیگر از همان تیپی که عازم کویت شده‌اند در هفته‌های آتی از منطقه خارج شوند.

بعد از شدت گرفتن تنش‌ها میان ایران و آمریکا در ژانویه سال جاری میلادی این نخستین باری است که آمریکا نیروهای زمینی خودش را از منطقه خارج می‌کند. وال‌استریت‌ژورنال این تصمیم را نشانه‌ای از بروز «اطمینانی ضعیف» در میان مقام‌های آمریکایی برای آغاز سیر نزولی تنش‌ها در منطقه تعبیر کرده است.

با خروج این نظامیان بخش اعظمی از نظامیان آمریکایی که طی هفته‌های بعد از عملیات ترور سردار سلیمانی روانه غرب آسیا شده بودند از این منطقه خارج شده‌اند.

از جمله نیروهایی که آمریکا بعد از عملیات ترور سردار سلیمانی عازم کویت کرد نیروهای لشکر ۸۲ هوابرد آمریکا بود. پنتاگون مدعی شد این نیروها را با هدف تقویت امنیت پایگاه‌ها و سفارتخانه‌های آمریکا در منطقه به کویت فرستاده است.

پیش از این پایگاه «برایتبارت نیوز» گزارش داده بود پنتاگون به خانواده‌های نیروهای لشکر ۸۲ هوابرد اطلاع داده به زودی این نظامیان به جمع خانواده‌های خود بازخواهند گشت.

ایران بامداد ۱۸ دی‌ماه به تلافی ترور سردار سلیمانی، پایگاه «عین‌الاسد» در عراق که محل استقرار نیروهای آمریکایی است را هدف حملات موشکی قرار داد. دولت آمریکا بعد از مدت‌ها انکار سرانجام در چندین مرحله اعتراف کرد ۱۰۹ نظامی این کشور بر اثر این حملات دچار ضربه مغزی شده‌اند. برخی منابع معتقدند شماری از نظامیان آمریکایی در این حمله کشته شده‌اند.

وال‌استریت‌ژورنال نوشته با گذشته دو ماه از ترور سردار سلیمانی و حمله انتقام‌جویانه ایران، خشونتی که بسیاری از مقام‌های آمریکایی از آن بیم داشتند اتفاق نیفتاده است. مقام‌های آمریکایی به این روزنامه گفته‌اند اکنون اطمینان دارند که احتمال بروز تنش‌های ناشی از عملیات آمریکا از بین رفته است.

وال‌استریت‌ژورنال یکی از دلایل کاهش تنش‌ها میان ایران و آمریکا را به ویروس «کرونا» ارتباط داده و نوشته ایران اکنون با «تهدیدی فوری‌تر» به دلیل شیوع این ویروس در خارج از چین روبرو است.

این روزنامه نوشته جمع‌بندی برخی از مقام‌های پنتاگون این است که شیوع کرونا توانایی ایران برای پاسخدهی به عملیات آمریکا در ماه ژانویه [عملیات ترور سردار سلیمانی] را تحت تأثیر قرار داده است. یک مقام آمریکایی گفت: «تمرکز آنها روی مسائل داخلی است.»

با این حال، برخی از منتقدان گفته‌اند هنوز برای این نتیجه‌گیری که ایران قصد پاسخدهی بیشتر به اقدام آمریکا ندارد، زود است. به گفته این منتقدان، جانشین سردار سلیمانی، «اسماعیل قاآنی»، ممکن است برای تثبیت شدن در سمت خود و طراحی برنامه‌های خودش به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. از طرف دیگر گروه‌های متحد با ایران مانند حزب‌الله ممکن است مستقل از تهران برنامه‌هایی را برای حمله به نیروهای آمریکا طرح‌ریزی کنند.

«اندرو میلر» از تحلیلگران اندیشکده «پروژه دموکراسی خاورمیانه» گفت: «طبق آنچه از ایران و اقدامات گذشته‌اش می‌دانیم آنها قصد دارند انتقام بزرگی بگیرند.»

وی اضافه کرد: «[برای آمریکا] بازسازی [قوا] زمان‌بر است و فکر می‌کنم ایرانی‌ها در حال انجام محاسبات هستند و منتظرند آمریکا از گارد دفاعی خارج شود.»

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: ترور سردار سلیمانی وال استریت ژورنال عملیات ترور شده اند تنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۷۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا

شبکه آمریکایی با انتشار گزارشی ۲ ادعای پنتاگون در مورد حمله انتحاری داعش در خارج از فرودگاه کابل در جریان خروج نیروهای این کشور از افغانستان در اوت ۲۰۲۱ را رد و حقایق جدیدی را در این رابطه مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، رسانه نزدیک به دموکرات‌ها با استناد به شواهد ویدئویی جدید گزارش کرده «شمار زیادی از افراد در فرودگاه کابل نه بر اثر حمله انتحاری که در نتیجه تیراندازی سربازان آمریکایی جان باخته‌اند».

طبق ویدئوی ضبط شده، تعداد تیراندازی‌های صورت گرفته از جانب سربازان آمریکایی بیشتر از آن چیزی بوده که پنتاگون اعتراف کرده است.

ده‌ها نیروی نظامی آمریکا که در صحنه حضور داشته‌اند، تیراندازی در آن موقعیت را بسیار گسترده خوانده و گفته‌اند تیراندازی از سوی یک یا ۲ نفر انجام نگرفت بلکه تعداد زیادی از سربازان شروع به شلیک کردند.

در این حادثه که ۱۳ سرباز ارتش آمریکا و حدود ۱۷۰ افغان که به شدت به دنبال کمک برای فرار از تسلط طالبان بر کابل بودند، کشته شدند.

به مدت ۲ سال، پنتاگون اصرار داشت که تلفات، ناشی از یک انفجار بوده و نیروهایی که گزارش داده‌اند زیر آتش قرار گرفته‌اندT تحت تاثیر هرج‌ومرج پس از حادثه و اثرات ضربه‌های ناشی از انفجار بوده‌اند اما ده‌ها پرسنل ارتش آمریکا که در صحنه حضور داشتند تیراندازی را به تفصیل برای سی‌ان‌ان شرح داده‌اند.

یکی از این سربازان به سی‌ان‌ان گفت اولین انفجار بزرگ را از جایی که تفنگداران دریایی آمریکا ایستاده بودند، شنیده است و «نزدیک محل انفجار، یک یا ۲ نفره نبود و حجم وسیعی از تیراندازی بود».

یک پزشک افغان گفت که شخصاً گلوله را از تن مجروحان خارج کرده و با کارکنان بیمارستانش ده‌ها افغان را که بر اثر جراحات گلوله جان باختند، شمارش کرده است.

آثار تیراندازی در فرودگاه کابل

در مجموع، شواهد جدید اعتبار ۲ تحقیق نظامی ایالات متحده را به چالش می کشد و سؤالات جدی را برای پنتاگون ایجاد می کند، زیرا همچنان شواهد فزاینده‌ای را مبنی بر کشته شدن غیرنظامیان به ضرب گلوله رد می‌کند.

پنتاگون اصرار دارد که همه کشته‌ها و جراحات ناشی از انفجار بمب بوده اگرچه اذعان کرده است که تیراندازی از سوی نیروهای آمریکایی و بریتانیایی صورت گرفته است، اما می‌گوید که این تیراندازی محدود به سه انفجار بوده که تقریباً همزمان بوده است - یکی از ۲۵ تا ۳۰ تیر اخطار سربازان بریتانیایی و ۲ تیراندازی از سوی نیروهای آمریکایی با هدف مقابله با مظنونان، که به کسی برخورد نکرد!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • تکذیب خروج نظامیان ایران از سوریه
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • سردار سلیمانی: عملیات «وعده صادق» عامل خودباوری است
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد