Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه علمیه گفت: بیماری کرونا برای قشر خانواده تهدید بزرگی است. مردان از فرصت حضور بیشتر در کنار خانواده استفاده و با تزریق محبت و شادی محیط خانواده را گرم‌تر از گذشته کنند. ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۴ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی‌مطلق استاد حوزه و کارشناس مسائل دینی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم گفت: بیماری کرونا یک تهدید بسیار جدّی برای نابودی اعتقاد، اقتصاد و فرهنگ اسلام و ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه این موضوع توسط مردم در بسیاری از ابعاد آن جدّی گرفته نشده است.

وی افزود: دشمنان ما انقلاب اسلامی را ویروس می‌دانستند و می‌دانند؛ چراکه ارزش‌ها و جرقه‌های نور این انقلاب به نقاط مختلف جهان صادر شده و به دنبال بیداری جهانی است، همچنان که در این مسیر موفق هم بوده و اکنون در رهگذر نابودی اسرائیل قرار دارد. چه‌بسا این ویروس بیماری خودساخته‌ای از سوی دشمنان ما باشد، این را نباید ساده بگیریم. آنان حاضرند خودشان هم ضرر بدهند اما بتوانند ضربه سختی به ما بزنند.

این استاد حوزه گفت: این بیماری اقتصاد کشور را با بحران بیشتری روبرو کرد و هنوز هم مانده تا آثار آن آشکار شود. اعتقاد و فرهنگ مردم را نیز نشانه گرفته است و باید بسیار هوشیارانه با این موضوع برخورد کرد و به دیدۀ تردید به توصیه‌های برون‌مرزی نگریست، غرض اینکه این تهدید بود، ما باید این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و هنر انقلاب ما تبدیل تهدید به فرصت است.

خانواده را با اخلاقیات زیبا به سوی ارزش‌ها دعوت کنیم/ عصبیت؛ مانع جریان رحمت

حجت‌الاسلام موسوی‌مطلق خاطرنشان کرد: این بیماری برای قشر خانواده نیز می‌تواند تهدید بزرگی باشد. امروز در شرایط خاص کشور و در جهت کاهش ابتلا به بیماری کرونا، مردان و به طور کلی خانواده‌ها بیش از گذشته در کنار همند؛ البته باید این بودن در کنار هم را لطف خدا بدانیم اما نباید از فتنۀ دشمن اصلی بشریت یعنی ابلیس غافل شویم.

این استاد اخلاق اظهار کرد: یکی از مسائلی که ممکن است در این ایام پیش بیاید، این است که خانواده‌ها بی‌خود و بی‌جهت نسبت به یکدیگر ایراد بگیرند، باید سوءظن را کنار بگذارند که این آفتی بزرگ است، باید به شدّت از این مسئله پرهیز کرد و در مقابل آن، با تزریق محبت و شادی، محیط خانواده را گرم‌تر از گذشته کرد.

به گفتۀ وی اینها بخشی از آموزه‌های مهم اهل‌بیت علیهم‌السلام است که مکرر مورد تأکید قرار گرفته‌اند و در گذشته نیز کم و بیش به آنها پرداخته می‌شد، اما خوب است در این فرصت که خانواده‌ها بیشتر در کنار همند، نهایت استفاده را ببریم و در جهت رشد خانواده تلاش خود را به‌کار گیریم.

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT3 واژه های کاربردی مرتبط اهل بیت علیهم السلام خانواده ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهل بیت علیهم السلام خانواده ویروس کرونا ماه رجب اهل بیت علیهم السلام خانواده ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!

علی مطهری در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت؛

در برنامه بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله مطهری در خانه موزه آن شهید، مدیریت این خانه‌موزه برای خواندن شعری از حافظ که مورد توجه استاد شهید بوده یک برنامه دف و نی‌زنی تدارک دیده بود که دف‌زن یک خانم و نی‌زن یک آقا بود. وقتی این دو در جای خود قرار گرفتند چند تن از خانم ها نسبت به لاک غلیظ ناخن های کاشته آن خانم اعتراض داشتند. مدیر خانه‌موزه بدون آن که با من مشورت کند، آقایی را که همکار و استاد خانم دف‌زن بود، جایگزین وی کرد و طبعاً خوشایند آن خانم نبود.

سپس آن خانم های معترض از او دلجویی و عذرخواهی کردند. من هم در پایان برنامه از وی عذرخواهی کردم و رفع کدورت شد و با لبخند و مزاح خداحافظی کردیم و احساس من این بود که دیگر دلگیر نیست.

معلوم نیست افرادی که از واقعیت ماجرا خبر ندارند چرا قضاوت های نادرست می‌کنند و به این بهانه به اسلام و انقلاب و روحانیت می‌تازند. قرآن می‌فرماید: «لاتقف ما لیس لک به علم» درباره چیزی که به آن علم نداری قضاوت نکن.

دیگر خبرها

  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • علی مطهری: حاندان مطهری همه به یک گونه فکر می‌کنند
  • نتانیاهو فشار‌های سیاسی را نادیده بگیرد و اسرا را بازگرداند
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟