Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@19:07:33 GMT

بیش از ۳ هزار اصله نهال جنگلی در جهرم کاشته شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۱۹۸۴۹

بیش از ۳ هزار اصله نهال جنگلی در جهرم کاشته شد

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیرداری جهرم در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت: در هفته منابع طبیعی نهال‌های  اکالیپتوس، توت، سرو و اکاسیا در سطح ۱۱ هکتار از اراضی تپه نورالشهدا با مشارکت شهرداری جهرم و تیپ نیروی المهدی(عج) کاشته شد.

مسعود طاهری قیری افزود: همچنین یکهزار و ۱۰۰ اصله نهال در ۵ هکتار از میدان تیر با مشارکت پادگان آموزشی شهید دستغیب و یکهزار و ۷۰۰ اصله نهال دیگر نیز با همکاری مردم در مناطق مختلف شهرستان کاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ۵۰۰ اصله نهال از نوع سیاه درخت نیز در ارتفاعات غربی شهر جهرم کاشته شد.

وی بیان کرد: درختکاری در این شهرستان تنها به اسفندماه ختم نمی شود بلکه با توجه به شرایط اقلیمی موجود و میزان بارندگی های مناسب دراین شهرستان از آبان ماه سال جاری آغاز و تاکنون ادامه دارد.

وی با تأکید برمشارکت مردم و سازمان های مردم نهاد در حفاظت و توسعه نهال کاری افزود: هفته منابع طبیعی فرصتی مناسب برای استفاده از توان دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردم‌نهاد و نیز مشارکت اقشار مختلف در سرسبزی و احیای طبیعت است.

 رییس اداره منابع طبیعی جهرم بیان کرد: افتتاح آبخیزداری گلدامچه، دیدار با امام جمعه شهرستان، دیدار با قضات دادگستری از جمله برنامه‌های هفته منابع طبیعی بود که به علت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا لغو و به زمان دیگری موکول شده است.

رییس دانشگاه جهرم نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در هفته‌ منابع طبیعی، با همکاری معاونت دانشجویی و معاونت مالی اداری دانشگاه جهرم، ۴۰۰ اصله نهال بادام کوهی(الوک)،‌ سرو، بنه و... به نیت شهدای گمنام و به منظور محوطه‌سازی فضای دانشگاه جهرم و یادمان شهید گمنام این دانشگاه در حال کاشت است.

کامبیز مینایی افزود: علت انتخاب این درختان، بومی‌بودن این گونه‌ها در مناطق مختلف جهرم، از جمله جنگل‌ چاتیز در مجاورت دانشگاه است که با توجه به اقدامات برخی سودجویان در سال‌های اخیر از شمار آن‌ها کاسته شده است.

رییس دانشگاه جهرم اظهار کرد: تسطیح محوطه‌ و حفر گودال برای غرس این نهال‌ها به اتمام رسیده و عملیات کاشت آن‌ها با توجه به رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از بیماری کرونا بدون تشریفات روز درختکاری در حال انجام است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: خوشبختانه در زمینه‌ درختان بومی و کوهستانی، تحقیقات بسیاری خوبی به همت برخی اساتید گروه کشاورزی دانشگاه جهرم در زمینه‌ تولید روغن از درخت بنه انجام شده است که با توجه به درجه‌ بالای آنتی‌اکسیدان و تحمل گرمای بسیار زیاد این روغن، تجاری‌سازی آن در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.

وی نارنج را از مرکبات بومی جهرم و از نمادهای معروف این شهر یاد کرد و گفت: کاشت درختان ثمرده در سال‌ گذشته نیز در محوطه‌ دانشگاه جهرم انجام شده است و این اقدام ادامه‌دار خواهد بود.

هفته منابع طبیعی در ایران از ۱۵ تا ۲۲ اسفند ماه و نخستین روز هفته منابع طبیعی، روز درختکاری نامگذاری شده است.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا دستگاه های اجرایی طبیعت مرکبات منابع طبیعی مردم نهاد بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی هفته منابع طبیعی دانشگاه جهرم اصله نهال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۹۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت