Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اقدام‌های انجام شده در 6 منطقه عملیاتی شرکت نفت فلات قاره ایران برای مقابله با کرونا در نشست اخیر کمیته مدیریت شرایط اضطراری سطح 3 تشریح شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، نشست کمیته مدیریت شرایط اضطراری سطح 3 (بالاترین سطح مدیریتی و تصمیم‌گیری) با حضور حبیب‌الله سمیع، مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت به‌عنوان فرمانده صحنه، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران و دیگر اعضای این کمیته عصر روز دوشنبه (19 اسفندماه) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست علیرضا سلمان‌زاده، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران اقدام‌های این شرکت برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در ستاد و 6 منطقه عملیاتی را تشریح کرد.
وی تأمین اقلام ضروری مانند ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده و تب‌سنج و ارسال به مناطق عملیاتی با وجود مشکلاتی که در مسیر تأمین این اقلام وجود داشت، لغو مراسم‌ها، همایش‌ها و مأموریت‌های غیرضروری، لغو برنامه عزیمت خانواده‌های کارکنان عملیاتی به این مناطق، ایزوله کردن ورودی و جلوگیری از حضور مهمان و افراد غیرمرتبط در سکوها، مراقبت دقیق از همکاران و شیفت‌ها از طریق شناورها را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده در شرکت نفت فلات قاره دانست.
سلمان‌زاده اظهار کرد: همچنین مباحث آموزشی و آگاهی‌بخش به‌صورت مستمر ارائه و هر روز پایش می‌شود.
وی افزود: نشست‌های هماهنگی با مناطق عملیاتی نیز با حداقل نفرات و به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار می‌شود.
خرید 11 آمبولانس مجهز برای مناطق عملیاتی نفت
حبیب‌الله سمیع، مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت نیز در این نشست با اشاره به خدمات این سازمان از جمله خرید تجهیزات و آمبولانس در مدت اخیر گفت: 11 آمبولانس جدید و مجهز ویژه خدمات برای این بیماری خریداری شده و در مناطق عملیاتی نفت مستقر می‌شود.
وی با بیان اینکه کتمان بیماری بسیار خطرناک و مسئله‌زا است، اظهار کرد: در این مسیر باید پایش مستمر کارکنان انجام شود.
وی با تأکید بر توجه به بهداشت روان کارکنان افزود: پایش مستمر همکاران، ارائه خدمات و پیگیری اقدام‌ها تا پایان این بحران ادامه خواهد داشت.
مانی عبدالله‌زاده‌راد، مدیر اچ‌اس‌یی شرکت ملی نفت ایران نیز به‌عنوان دبیر کمیته در این نشست به تشریح اقدام‌های این مدیریت در چند روز اخیر پرداخت.
ارائه تسهیلات و مزایا به کارکنان بخش بهداشت و درمان
در این نشست ناصر مولایی، مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به خدمات متعددی که در مدت اخیر ارائه شده است، اظهار کرد:‌ تسهیلات، مزایا و موارد انگیزشی برای کارکنان بخش بهداشت و درمان در برنامه این مدیریت قرار دارد.
وی به تعطیل شدن اماکن عمومی، رفاهی، ورزشی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: توزیع غذا در رستوران‌های نفت نیز متوقف شده است و تا اطلاع ثانوی غذا در ظروف یکبار مصرف ارائه می‌شود.
مولایی از پایش کارکنان مناطق عملیاتی به‌صورت مستمر خبر داد و تصریح کرد: برای مرخصی کارکنان مدت موقت و پیمانکاری نیز تدابیری اندیشیده‌شده و ابلاغ می‌شود.
وی افزود: اولویت خدمات پزشکی در مناطق عملیاتی نیز با موارد مشکوک به کرونا است.
در ادامه این نشست اقدام‌های 6 منطقه عملیاتی شرکت نفت فلات قاره ایران نیز بررسی و تصمیم‌های مقتضی اتخاذ شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت نفت فلات قاره ایران بهداشت و درمان مناطق عملیاتی منطقه عملیاتی اقدام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دولت اوکراین تصمیم خود برای تغییر در وضعیت حکومت نظامی را که از فوریه ۲۰۲۲ میلادی در این کشور اجرایی شده، به شورای اروپا اعلام کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین با امضای این فرمان تصمیم پارلمان کشورش برای گسترش حکومت نظامی در این کشور را تایید کرد. 

این فرمان که در ۲۳ آوریل صادر شد، شامل ایجاد مناطق نظامی در خط مقدم است که برخی از مناطق اشغالی را نیز دربرمی‌گیرد. در این مناطق اشغالی دولت اکنون این اختیار را دارد که بطور موقت اموال عمومی را برای اهداف نظامی تصرف کند.

شهر زاپوریژیا واقع در جنوب اوکراین از جمله این مناطق است که از زمان حمله روسیه در فوریه ۲۰۲۲ تا حد زیادی ویران شده است و بسیاری از دارایی‌ها در جریان بیش از دو سال نبرد سنگین تخریب یا رها شده‌اند.

بر اساس قانون حکومت نظامی که از ۲۴ ماه فوریه ۲۰۲۲ اجرایی شده، فرماندهی نظامی اوکراین می‌تواند آزادی رفت‌وآمد شهروندان را محدود و اموال خصوصی یا مشترک را برای نیازهای دولتی مصادره کند.

تعلیق بندهای حقوق بشری کنوانسیون اروپا در اجرای حکومت نظامی

دولت اوکراین در راستای افزایش تدابیر حکومت نظامی خود، در اوایل ماه آوریل شورای اروپا را از تعلیق برخی از بندهای کنوانسیون اروپایی حقوق بشر و آزادی  مطلع کرد.

بر اساس این درخواست، دولت اوکراین مفاد این کنوانسیون مانند مصون ماندن مسکن، محرمانه بودن مکاتبات، عدم مداخله در زندگی شخصی و خانوادگی، آزادی رفت و آمد و انتخاب آزادانه محل سکونت و عدم استفاده و تصرف دارایی‌ها را رعایت نخواهد کرد.

در حالی که این تغییرات مطابق با کاربردهای معمول در حکومت نظامی است، اما برجسته کردن آنها می‌تواند در تضاد با تضمین‌های حقوق بشری باشد که اوکراین می‌بایست در جهت درخواست عضویتش در اتحادیه اروپا انجام دهد.

مقابله با فرار مشمولان

فرمان جدید همچنین شامل محدودیت‌هایی در انجام خدمات کنسولی برای اوکراینی‌های خارج از کشور است که در صورت عدم به‌روزرسانی مدارک مربوط به ثبت نام نظامی‌شان اعمال خواهد شد. به این ترتیب مردان مشمول خدمت اجباری برای تمدید پاسپورت یا تهیه سایر مدارکشان در زمان حضور در خارج از کشور، ممکن است با مشکل مواجه ‌شوند.

دیده‌بان حقوق بشری هلسینکی در اوکراین از این تصمیم به ویژه برای اوکراینی‌هایی که نیاز به کمک اضطراری یا فوری از نمایندگان کنسولی در خارج از کشور دارند، انتقاد کرده است.

با این حال دیمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین از این تصمیم در حساب کاربری خود در «ایکس» دفاع کرد و نوشت: «مردی در سن سربازی به خارج از کشور می‌رود و سپس بازگردد و بخواهد از این کشور خدمات دریافت کند. اینطور نمی‌شود. در کشور ما جنگ است.»

این اقدام چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که زلنسکی برای تقویت ارتش این کشور، قانونی را امضا کرد که حداقل سن خدمت اجباری را از ۲۷ سال به ۲۵ سال کاهش می دهد.

بر اساس مقررات حکومت نظامی، مردان در اوکراین ابتدا به خدمت نظامی عادی فراخوانده می‌شوند و سپس می‌توانند توسط دولت برای جنگ در خط مقدم بسیج شوند.

راهکار اوکراین برای دمیدن جان تازه به ارتش با فرض تشدید جنگ از سوی روسیه

اوکراین برای تقویت نیروهایش در جبهه‌های جنوبی و شرقی به نیروهای تازه‌نفس نیاز دارد. این در حالی است که روسیه با تسلیحات و نیروهای نظامی بیشتری که در اختیار دارد همچنان به تلاش‌های خود برای تصرف اراضی اوکراین ادامه می‌دهد.

از زمان تهاجم گسترده روسیه، میلیون‌ها نفر از شهروندان اوکراین عمدتا به کشورهای اروپایی همسایه گریخته‌اند.

آژانس آمار اتحادیه اروپا (یوروستات) می‌گوید ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار اوکراینی در کشورهای اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند که حدود ۸۶۰ هزار نفر از آن‌ها را مردان بالای ۱۸ سال تشکیل می‌دهند.

 

دیگر خبرها

  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • اروپا در حال سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از فلسطین است
  • مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق