Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان علوم پزشکی در سوئد و سوئیس اظهار داشتند: زمستان سال آینده شاهد افزایش شیوع کروناویروس در جهان خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، این متخصصان هشدار دادند اگرچه میزان انتقال کروناویروس در فصل بهار و تابستان کاهش پیدا می‌کند اما این روند کاهشی نباید پایان شیوع این ویروس محسوب شود.

محققان بر اساس مدل‌های جدید که نشان می‌دهد این ویروس می‌تواند ۱۰۰ برابر افراد بیشتری را آلوده کند، اظهار داشتند: کاهش تعداد موارد کروناویروس در فصل تابستان می‌تواند فرصتی برای کسب آمادگی برای زمستان آینده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بررسی متخصصان دانشگاهی در بازل سوئیس و استکهلم در سوئد به مدلسازی تاثیرات تنوع فصلی بر میزان انتقال کروناویروس پرداختند.

این مدل‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر در مناطق معتدل نیمکره شمالی با میزان محدودی از شیوع کروناویروس روبرو هستیم که در زمستان ۲۱-۲۰۲۰ اوج بیشتری پیدا خواهد کرد.

به گزارش اسکای نیوز، به گفته متخصصان پس از این اوج گیری در میزان شیوع کروناویروس، بیماری ناشی از این ویروس همچون آنفلوآنزا به بیماری فصلی و عادی تبدیل می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • فوران چشمه فصلی سراب کلان بعد از بارش ‌های اخیر + فیلم
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند